mihai1963 Postat Septembrie 25 Share Postat Septembrie 25 La 27.05.2024 la 21:43, bursyllac a spus: Salut. Vrea cineva sa ma scape de farul asta? Am zis sa intreb aici inainte de a-l arunca. se da asa cum este cu predare in Bucuresti, sectorul 6 Salut. Vrea cineva sa ma scape de farul asta? Am zis sa intreb aici inainte de a-l arunca. se da asa cum este cu predare in Bucuresti, sectorul 6 Are cineva un far de Dominator din '91? 0740062592. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinezu Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Caută pe Olx,erau vreo doua Dominator la dezmembrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 La 26.09.2024 la 8:48, florinezu a spus: Caută pe Olx,erau vreo doua Dominator la dezmembrat. Pe OLX, Okazii și Facebook-store nu am găsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate