B_50 GS Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Sunt posesor de 3 zile am luat varianta cu abs pareri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 merea si o poza doo... sa o stapanesti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 te-ai gandit bine, sa o calaresti sanatos fara incidente dramatice. Baga si tu niste poze. Pareri asteptam de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefannos Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Arata al dracu de bine neagra peste tot si cu dungile alea rosii....e chiar f frumoasa.... Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi KM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Bag sama ca Night Rod e un V-Rod de culoare. La banii astia iti luai Harley! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Bag sama ca Night Rod e un V-Rod de culoare. La banii astia iti luai Harley! Da poate, dar cred ca a preferat sa-si ia motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Arata intr-un mare fel. Sa o stapanesti sanatos....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 (editat) poze... Poze in mers...si cu pasagera... Editat Martie 10, 2008 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Imi spui cat te-a costat te rog ? sunt interesat sa-mi iau una curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Martie 18, 2008 Autor Share Postat Martie 18, 2008 Salut,am cumparat motorul din germania,mai ieftin ca la noi. Dupa 400 km facuti,putini dar suficienti sa va pot spune cum se comporta.Am trecut de la bmw r1150 gs,diferenta mare de tot pt Romania,suspensii naspa bat in denivelari,pozitie buna in mers,pasagerul sta naspa se vede si in poze,trebe sa stea drept altfel ajunge pe aripa,clar nu este pt 2 persoane,consum mare in oras,motorul trage tare,dar nu de jos trebe turat,la plecare dupa loc mai tare spatele rupe aderenta,dificil de controlat pe viraje stramte(240 spate)pedala de frana cam sus trebe ridicat mult piciorul,abs isi face bine treaba,in rest ce sa spun '' marfa'' merita toti banii mai vedem dupa 1500 km,inca nu am uitat bmw-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Superba,nu am cuvinte , sa o stapanesti sanatos,am vazut si eu varianta neagra la showroomul de pe Titulescu, este visul meu de Power Cruiser,dar la 2.01 ramane la stadiul de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 poze... Sa o stapanesti cu Bucurie...si sanatate... La ce Scor final...ai ajuns...Moncher...daca nu-i cu Suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIII Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Sunt posesor de 3 zile am luat varianta cu abs pareri ceva? asta-i un motor adevarat! bafta, si sa ne vedem pe sosele. nu prea sunt power cruzere... cred ca a trecut moda. Salut,am cumparat motorul din germania,mai ieftin ca la noi.Dupa 400 km facuti,putini dar suficienti sa va pot spune cum se comporta.Am trecut de la bmw r1150 gs,diferenta mare de tot pt Romania,suspensii naspa bat in denivelari,pozitie buna in mers,pasagerul sta naspa se vede si in poze,trebe sa stea drept altfel ajunge pe aripa,clar nu este pt 2 persoane,consum mare in oras,motorul trage tare,dar nu de jos trebe turat,la plecare dupa loc mai tare spatele rupe aderenta,dificil de controlat pe viraje stramte(240 spate)pedala de frana cam sus trebe ridicat mult piciorul,abs isi face bine treaba,in rest ce sa spun '' marfa'' merita toti banii mai vedem dupa 1500 km,inca nu am uitat bmw-ul. btw, de ce ai dat gs-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate