NVS Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 http://www.metalhead.ro/Stire-Metallica_in...ICIAL-6388.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Stiri foarte bune, eu chiar ma gandeam serios sa merg la bulgari la concert. Asteptam sa vedem asta si pe site-ul Metallica si niste bilete la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 pe ce data o sa fie stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 pe ce data o sa fie stii? pai nu ai intrat pe linkul pus de MetalWarrior? acolo zice ca: Dupa ce v-am anuntat de vreo trei ori ca Metallica se apropie de Romania, acum 5 minute am discutat telefonic cu reprezentantii Fun Time Productions (ii stiti - au organizat concertul Robert Plant) si ne-au confirmat ca au semnat contractul cu legendara trupa americana pentru un concert in data de 26 iulie care probabil va avea loc la Romexpo. Vestea buna este ca s-ar putea sa vina cu MACHINE HEAD, alaturi de care canta si la Sofia pe 25 iulie ! Vom reveni cu detalii curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) pai nu ai intrat pe linkul pus de MetalWarrior? acolo zice ca: Dupa ce v-am anuntat de vreo trei ori ca Metallica se apropie de Romania, acum 5 minute am discutat telefonic cu reprezentantii Fun Time Productions (ii stiti - au organizat concertul Robert Plant) si ne-au confirmat ca au semnat contractul cu legendara trupa americana pentru un concert in data de 26 iulie care probabil va avea loc la Romexpo. Vestea buna este ca s-ar putea sa vina cu MACHINE HEAD, alaturi de care canta si la Sofia pe 25 iulie ! Vom reveni cu detalii curand ! Morrison probabil nu a sunat la noi la firma sau daca a sunat, nu i-a confirmat nimeni asa ceva, pentru ca asa cum am mai spus, e doar un zvon. Eu zic sa nu mai raspanditi zvonuri false. Minel Stoica a infirmat si el pe acel forum organizarea unui concert Metallica. Inca o data: e un zvon, si cred ca aceia care il cred orbeste pe Morrison vor fi un pic dezamagiti cand vor realiza ca ce a scris Morrison acolo nu se confirma. Editat Martie 3, 2008 de ambidextru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shudeh Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 http://www.metalhead.ro/Barlog-Haoz_de_nec...allica-178.html so...sa speram ca vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 http://www.metalhead.ro/Barlog-Haoz_de_nec...allica-178.html so...sa speram ca vin... Sa speram ca ii aduce Morrison, ca el a lansat zvonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metall4moto Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Morrison probabil nu a sunat la noi la firma sau daca a sunat, nu i-a confirmat nimeni asa ceva, pentru ca asa cum am mai spus, e doar un zvon. Eu zic sa nu mai raspanditi zvonuri false. Minel Stoica a infirmat si el pe acel forum organizarea unui concert Metallica. Inca o data: e un zvon, si cred ca aceia care il cred orbeste pe Morrison vor fi un pic dezamagiti cand vor realiza ca ce a scris Morrison acolo nu se confirma. Deci sa inteleg ca mai bine imi iau bilete pentru Sofia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Deci sa inteleg ca mai bine imi iau bilete pentru Sofia Daca tu mai gasesti bilete, sa ma anunti si pe mine, pls...S-au terminat de ceva vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Exista confirmare oficiala pe situl Metallica ptr concertul din Romania, pe data de 23 iulie. Apropo, ar cam trebui unite topicurile ref la subiectul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 seek&destroy... the tickets uraaaaa mai merg inca o data la Metallica, in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) YEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAHHHHHHHHH Am zis eu ca vin....nush de ce si-au luat unii bilete pt Bulgaria....METALLICA RULLLZ.... voi acolo pe 23 July va fi a treia oara ....AND JUSTICE FOR ALL Editat Aprilie 5, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) Super tare. N-am de gind sa ratez si concertul asta. Eu as prefera zona A - 180 RON. Editat Aprilie 5, 2008 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_devil Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) Eu deja mi-am comandat beletele... ZONA A!!!!!! Hell yeah! LE: oops, am postat de pe calc prietenei si am uitat ca e ea logata... Legionaru here. Editat Aprilie 6, 2008 de red_devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate