Budd Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) Meet Helga! Muncitoare in floarea varstei (10 ani in mai) rodata numai bine (34k) pentru gusturile mele. Cuplu de diesel,trage la fel si in prima dar si in a cincea. Am mers maxim 140 cu ea si inca mai ducea. La vara o duc sa-si vada parintii in Germania. N-am ce zice despre ea decat ca ... merge. Frane de Boeing. Cand ai piscat-o s-a oprit de face valuri pe asfalt. Frana spate e o placere,in oras rareori folosesc fata. Am facut cam 400 km,asa de cunoastere. Am facut click! Clack! I love Helga! Editat Martie 4, 2008 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 frumos domne frumos multi km cu el si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 belea motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 cel mai frumos model de bmw!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Unul din cele mai frumoase modele BMW.Chiar si la varsta mea ma vad conducand cu placere o asemenea bijuterie.Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Foarte frumos motorul !!! Sa-l stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 superb...moto de colectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 s-o calaresti sanatos pe Helga. (pe diriginta mea o chema Helga, doar ca era de doua ori cat jucaria ta ) I-au zis misto astia Techno Cruiser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Frumoasa moto! Si combinatia alb-unt cu visiniu e super! Nu ti-am cautat coordonatele dar numarul pare de Olanda... acolo locuiesti? Vino la BMW Mountain Days, in mai la Kaprun sa ti-o admiram! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 (editat) Frumoasa moto! Si combinatia alb-unt cu visiniu e super! Nu ti-am cautat coordonatele dar numarul pare de Olanda... acolo locuiesti? Vino la BMW Mountain Days, in mai la Kaprun sa ti-o admiram! Vlad Da,Rotterdam.Sa stii ca imi cautam un event unde sa ma plimb cu Helga. Daca am cum sa ajung o sa fiu acolea.Cercetez pe net sa vad cum e cu Mountain Days asta @all : multzam fain de aprecieri Later edit : ma uit acum si vaz ca distanta e cam mare de la mine la Kaprun. M-a aventura pe undeva in Germania dar pana in Austria nu prea am chef sa ajung.As face pe drum 2 zile. Mi-ar lua minim 8 ore dus si 8 intors. Cam nasol. Mai degraba as cauta un event prin UK. Editat Martie 25, 2008 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Later edit : ma uit acum si vaz ca distanta e cam mare de la mine la Kaprun. M-a aventura pe undeva in Germania dar pana in Austria nu prea am chef sa ajung.As face pe drum 2 zile. Mi-ar lua minim 8 ore dus si 8 intors. Cam nasol. Mai degraba as cauta un event prin UK. Uite link-ul: http://www.bmw-mountain-days.at/Programm.6.0.html?&L=1 Ai 1020km, din care peste 900 autostrada... gandeste-te insa ca vreo 10 persoane din Romania care au de parcurs peste 1400 km din care 550 in Romania sunt un calvar. Dupa Kaprun continuam poate cu pasurile din Italia, Elvetia... Mai ai ca varianta cred sa vii cu trenul, de ex de la Essen pana in Austria sau sudul Germaniei noaptea si cel tarziu a doua zi la pranz esti la Kaprun. Oricum, o tura de Grossglockner e ceva deosebit! In final, tu stii mai bine care-ti sunt dorintele si posibilitatile! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 Nah,daca ar fi sa vin as veni doar cu mobra.Altfel n-are farmec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Nah,daca ar fi sa vin as veni doar cu mobra.Altfel n-are farmec. mai omule... cum naiba sa vii fara?? Ma refer sa pui moto pe tren, se practica la greu in Germania si Austria... si nu e scump! Era un exemplu sa o pui la Essen, in caz ca in Olanda nu e valabil... au vagoane speciale. Intereseaza-te, eventual la Dutsche Bahn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Prietene... sant 1000 de kilometrii amarati... la motorul tau... nici nu-i simti ... credema, fara sa fortezi. Tinind cont ca vii o mare parte pe autobanda.... hai sa fim seriosi... si motorist de duminica sa fii, nu e mare scofala! Targu Mures - Innsbruck l-am facut de cateva ori intr-o noapte... cu monocilindru de 650. Vino ca o sa fim gasca faina pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Poti sa te urci la DĂźsseldorf si te dai jos la Salzburg. Dormi noaptea si ajungi odihni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 Ho ca vin! Trebe sa aranjez la munca mai intai sa iau liber vinerea aia. Daca nu ma lasa astia atunci ghinion. In principiu vin. Ian ziceti cum facem,unde stam si alea-alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) Ho ca vin! Trebe sa aranjez la munca mai intai sa iau liber vinerea aia. Daca nu ma lasa astia atunci ghinion. In principiu vin. Ian ziceti cum facem,unde stam si alea-alea. Bineeee... daca tot ne faci favoarea sa vii hai sa nu stricam topicul dedicat frumusetii tale de motocicleta si vb pe e-mail: khkvlad@yahoo.com Vlad Editat Martie 26, 2008 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 O intrebare: care e consumul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 O intrebare: care e consumul ??? Foarte conservativ cam 210-220 km pana la rezerva. As zice cam 5.8-5.9 la suta din ce am observat pana acum. Si asta la mers regulat peste 120 kmph. Eu zic ca 5.8 este consumul la motorul asta. Linistit 16 km / litru. Am sa fac un experiment odata sa vad exact cat duce un tank.Deja caut o canistra sa o car cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Dupa 1700 km (mers in aproape toate conditiile mai putin drum intins cel putin 100 km) consumul real este 6.5 la suta. Am toate detaliile salvate pentru cine e interesat. Am sa vad cu adevarat la drum intins cat consuma cand voi decola spre Austria. Toate astea au fost facute cu parbriz, genti laterale si de multe ori cu vant din fata. Vant olandez,adeca serios. Cum am zis, cred ca asa, combinat, e undeva la 5.8-6.0 insa nu tin mortis sa ajung asa economic. LE: acum ca stiu ca rezerva ma duce minim 60 km fac constant 240-250 intre plinuri Editat Aprilie 11, 2008 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Prea tare frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Iacata ce am construit in uichend : topcase pentru Helga. Cost estimativ 60 EUR (asta include si cutia de 37 EUR de la Louis). Am facut 2 cadre,unul pentru solo riding,altul pentru buddy. Asta a fost culoarea de spray cea mai apropiata de culoarea coburilor. Overall, me pleased. Editat Septembrie 21, 2008 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Te pregatesti de ture lungi? Care este ideea cu 2 variante? Cred ca nu este asa facila urcarea ta pe moto cand e cutia pe locul din spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 Sper sa mai prind o tura anul asta desi sansele sunt slabe. Helga e mult mai joasa ca a ta, pot ridica lejer piciorul sa sar in sa. Aia de solo ii da un aer mai compact Acum sunt in discutii cu niste americani pentru niste tevi slash cut (cu tot cu adaptor). Suna bestial. Ia auzi cum suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Acum sunt in discutii cu niste americani pentru niste tevi slash cut (cu tot cu adaptor). Suna bestial.Ia auzi cum suna. Asa suna dragut... dar cred ca la drum lung la viteza ceva mai mare nu este prea confortabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate