ianachim Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 sal un gand de drum mai lung bucuresti pitesti rm valcea valea oltului sibiu cazare pe la o pensiune O PLIMBARICA PANA IN PALTINIS intoarcere duminica DACA VREMEA ESTE OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marelemosier Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 sal un gand de drum mai lung bucuresti pitesti rm valcea valea oltului sibiu cazare pe la o pensiune O PLIMBARICA PANA IN PALTINIS intoarcere duminica DACA VREMEA ESTE OK Salut. Nu vrei sa plecam mai dimineata si sa ne intoarcem tot sambata? Eventual pe Brasov - Cheia? Cu doua mese - una in Paltinis si cealalta pe la pensiunile de la Cheia. Avem tot timpul cu conditia sa plecam pe la 7:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Tine cont ca la Brasov e raliu si doua probe speciale sunt pe Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marelemosier Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Tine cont ca la Brasov e raliu si doua probe speciale sunt pe Cheia Ne orientam si noi Important e sa plecam. Ca dupa aia vedem noi pe unde bantuim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 pana la urma se mai pleaca undeva? ma abonez si eu la o plimbare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 EU PLEC 7.30 PETROM /MC DONALDS INTRARE PE AUTOSTRADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Rrrrrrrrr, am vazut postul abia in seara asta....... Sper ca va distrati de minune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 (editat) Eu am de schimbat anvelopele, ca-s cam duse si cam fisurat cauciucul pe ici pe colo... plus lantul si pinioanele, ca si alea-s duse... Asa ca pana atunci doar prin oras cu 40 km/h ma dau... (pseudo)Safety first... Dar dupa 25 mar, count me in pentru actiuni de genul asta (mai ales daca merg si fete... )... eventual si cu o usoara tenta offroad... Editat Martie 8, 2008 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 S-aveti bafta si drum bun!!! Azi am vazut ... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate