Sari la conținut

bestia nera

Membru
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bestia nera

  1. bestia nera

    BURSA LOCALA Brasov

    De vanzare Kawasaky GPZ 500S Bonus Topcase pret 1000 eur
  2. daca citeai paginile dinainte nu mai puneai intrebarea!
  3. Petre Daniel (Bestia Nera) A 23 Fara cazare
  4. vezi cum pui bilele in interiorul axului (foloseste un pic de vaselina ca sa stea in locasuri) si verifica daca mai au forma sferica
  5. una din cauze e cifra octanica alta ar fi compresia si dieselu nu se strica atunci cand face autoaprindere - el chiar asa functioneaza
  6. bestia nera

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Aviz amatorilor :( :lol: Pentru azi 29.10.2008 se anunta vreme faina toata ziua. Asa ca pentru cei interesati lansez invitatia de a ne vedea pentru o tura la ora 16.30 in livada.
  7. Cine ti-a zis ca asigurarea lui nu te acopera pentru ca bause? Da-mi PM
  8. Da halatu' halatu' cat e halatu'? Eu nu mai pot. Si asa e prea cald afara. Am ras pana la lesin. Mai era unu la noi in zona care s-a urcat pe o Aprilia de 125 de pe un scuter si ne povestea cum se duce el pe Padurea Bogatii cu VITEZA MEDIE DE 140 KMH. Lasat-i o dreak de modestie. Rosi, Stoner bah! Veniti de luati lumina de la guru' soselelor!
  9. Ah...?! WTF? bai si n-am baut nimic,ce dracu nu mai stiu romaneste? Cred ca ti se trage de la Zetea.
  10. "azi asa...in cursul saptamanii ma plictiseam si am iesit cu motoru....m-am plimbat printre ursi la propiu (si la dus si la intors) si mi-am clatit ochiu cu pantele inrosite cu flori de rododendron, nori si hauri" Bah, ai fost si ti-ai achitat datoriile?
  11. O furnica vroia sa treaca un rau si fiind mica ii era frica sa nu o ia curentul si sa se inece. Vede un elefant si ii zice: -Elefantule nu ai putea sa ma treci si pe mine apa ? Elefantul o ia pe trompa si o trece apa. Furnica spune: -Elefantule esti cea mai marinimoasa, idatoritoare, gentila persoana... -Hai lasa vorba si dezbraca-te !
  12. Cred ca nu exista intre voi cineva care poate sa ma contrazica pe tema asigurarilor. Daca am zis ca RCA ii da banii pe moto n-am vorbit din inchipuiri. Dar ce rost are sa ma contrazic cu ???. Asa cum am zis mai sus daca crezi ca iti foloseste, Vlad contacteaza-ma.
  13. RCA ul betivanului acopera toate pagubele materiale pana la concurenta sumei de 150.000 euro. Asa ca Vladute solicita politiei documentele necesare si fuga la asigurarea lui. Daca nu te descurci, atunci PM la mine.
  14. bestia nera

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Duminica umbla vorba ca ar fi vreme buna. Idei? Sugestii? Astept propuneri.
  15. Eu mi-am pus si pe scurta - bec H1 - si pe lunga bec H4 Cand le aprind noaptea pe amandoua ii fac radiografie celui din fata Cred ca tu nu ai citit bine ce scria pe becul de pe scurta. Are un picior sau doua?
  16. lasa ca mai e un pic frig si pe urma le trece la toti. si celor care au construit si celorlalti. o sa incepem sa ne dam si atunci forumul va fi o amintire urata pe care o sa o regasim la iarna. pana atunci lectura placuta si nu denaturati, ca mai tarziu sa va para rau.
  17. Tine cont ca la Brasov e raliu si doua probe speciale sunt pe Cheia
  18. Pacasac, pentru el e bun orice, habar n-ai de nimic
  19. Vlad ai uitat? Dom doctor probabil isi face mana pe tastatura aia inainte de operatie
  20. Vezi ca echipamentul nu intra in asigurare daca te versi
  21. Nu pot sa-ti doresc decat insanatosire grabnica si fara urmari. Pentru partea materiala ia tu o adresa care iti va aduce un pic de soare pe ulita. www.fpvs.ro Pentru lamuriri suplimentare ai pm sau mes.
  22. Parinte... am pacatuit... - Zi-mi, fiule! - Am fost la o petrecere... si acolo am intalnit o tanara.... si o voce imi zicea 'Fa-o!... Uite cum arata!'... iar alta voce imi zicea 'Ai copii si nevasta acasa.... nu o face!' - Si ce ai facut, fiule? - Pai... n-am facut-o... dar am pacatuit cu gandul.... - Fiule... trebuie sa te duci acasa.... si timp de o saptamana sa bei cate 3 galeti de apa pe zi. - De ce trei galeti, parinte? - Pentru ca asa bea un bou!
  23. Am mers pe Batlax 054 pe spate si m-a dus aprox. 12k. Am trecut pe Batlax 021. Se simte diferenta pe viraj. Mult mai stabile decat 054.Pe fata am trecut de la Bridgestone la Pilot power. Frana fata mai eficienta la franari de urgenta, si stabilitate mai buna pe ploaie. Ma dau mai mult touring cu varfuri catre 180. Judecati voi
×
×
  • Creează nouă...