Sari la conținut

bestia nera

Membru
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.capricornbroker.ro
  • Yahoo
    aquasalad

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    1986
  • Numar Moto
    BV 96 DIG; BV 29 DIG
  • Club
    SETH MC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha fzs600 fazer- 2001 KAWA GPZ 500S- 1993 Mobra 50S Hoinar

bestia nera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bestia nera

    Offtopic

    Amenda este 1200 ron si nu are treaba cu despagubirile pe care le ai de incasat de la societatea de asigurare al celui care te-a julit.
  2. bestia nera

    BURSA LOCALA Brasov

    De vanzare Kawasaky GPZ 500S Bonus Topcase pret 1000 eur
  3. bestia nera

    Offtopic

    Pacasac, Poate sa-ti zica si mama forumului sa-l opresti pe baiatul asta. Nu-mi pasa. Lasa-l te rog aici ca altfel nu vad cum dreak iesim din iarna. Poti sa-i dai uarn cat vrei, da daca ii dai disable ai sa ai de lucru si cu mine! Si zi tu baiatule, cum ai sa te opresti la trecerea de pietoni sa ajuti o baba sa traverseze. Invata-i pe satanisti astia violatori de babe ce au de facut ca sa ii stimeze lumea si politistii sa vina sa le dea decoratii prin Livada de doua ori pe saptamana, Hai invata-ne despre respectul de sine. Zii. Te rog nu te opri.
  4. bestia nera

    Offtopic

    N-ai inteles nimic. Vino inapoi dupa ce ai sa ai PERMIS CAT. A si o MOTOCICLETA. PANA ATUNCI DISPARI DIN PEISAJ bai SIR. asta care le ai pe toate.
  5. bestia nera

    Offtopic

    Amici, Il cunoasteti pe baiatul asta care n-are de niciunele dar vrea sa atraga atentia? N-are motor, n-are permis si voi va stresati ca o sa se dea tare pe ghimbav - codlea.Pprima data cand are sa dea de pamant il va face sa se mai gandeasca la aia "50-70 km /zi" si o sa o lase mai moale cu hoby-ul. Asa ca fa baietas, tot ce iti trece tie prin cap. eu iti urez succes, si tot ce vrei tu sa se implineasca. Am vazut din astia ca tine duzini. Ia intai tot ce ti-ai prpus si dupa aia vino inapoi pe forum si streseaza-mi prietenii cu realizarile tale, nu cu visurile tale. Se cunoaste la prietenii mei ca a fost iarna cam lunga Bye
  6. bestia nera

    Offtopic

    Esti varza cu fizica
  7. daca citeai paginile dinainte nu mai puneai intrebarea!
  8. Petre Daniel (Bestia Nera) A 23 Fara cazare
  9. vezi cum pui bilele in interiorul axului (foloseste un pic de vaselina ca sa stea in locasuri) si verifica daca mai au forma sferica
  10. una din cauze e cifra octanica alta ar fi compresia si dieselu nu se strica atunci cand face autoaprindere - el chiar asa functioneaza
  11. bestia nera

    Offtopic

    Poti veni linistita pe 4 roti fara probleme cu zapada mare dar gandeste-te la un pic de polei Drum bun si Craciun fericit!
  12. bestia nera

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Aviz amatorilor :( :lol: Pentru azi 29.10.2008 se anunta vreme faina toata ziua. Asa ca pentru cei interesati lansez invitatia de a ne vedea pentru o tura la ora 16.30 in livada.
  13. Cine ti-a zis ca asigurarea lui nu te acopera pentru ca bause? Da-mi PM
×
×
  • Creează nouă...