AK_Raptor Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Eu, subtire: La Gixxer: Toba Yoshi tri-oval carbon TRC Filtru KN Parbriz dablbabl reising Puig manshoane firma aia cu P. (adica Progrip, gel, si tot imi amortzesc mainile pe ghidon) Am avut si bar weights Valter Moto da le-am pierdut pe drum Ghidon Valter Moto carbon inaltat cu 2 cm. Furtune reising Spiegler Placutze SBK Carbone Lorraine Gume Pilot Race Soft fatza-spate (se pregatesc niste BT-002) Carene de la Ionel Pascota Vopsea carene turcoaz Porsche (ala Rizla) Spies-Hecker La Caterpillar: Scos airboxuri Filtre conice KN Bujii NGK Iridium pinten si carena vopsea Spies-Hecker negru mat Priza aer laterala custom (my idea) toba Tailgunner (dupa ce am prajit Yoshimura carbon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 La trompeta aprilia cand o aveam acu vre 2 sapt Kit polini 154 Ambreiaj racing Evacuare cap-coada gianneli si cam atat la ce vine am ceva planuri:D,evident si niste carene racing.La anu vreau sa merg si eu la serres sa imi rup gatu ..anu asta nu's destui bani:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Momentan am asa : Filtru K&N Parbriz dablbabl Discuri Wavy pe fata Pe vine : Toba GPR Undertail - Hotbodies Mansoane si capete - Rizoma Leviere - Pazo Kit DynoJet Aripa spate Si ce o sa mai gasesc. Dar tunningu asta e mai mult de look Nu de performante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Ful sistem 4-2-1 Yoshimura CARBON TRIOVAL,KN AIR FLOW,NGK IRIDIUM SPARK PLUGS,filtru ulei custom KN,centralina,delimitator TRI,tank pad custom Hayabusa marca HARRIS,crashpaduri-buloane-ciuperci-cazatori LSL la carene si pe spate la toba-scarite Lighting-USA,suport rabatabil numar custom fabricatie-inventie proprie,furtune cu insertie metalica Lucas,amortizor de ghidon,monopost,set caucioace DUNLOP SPORTMAX D208,alarma cu comanda rabatare numar din telecomanda si senzori de vibratie si perimetru dualzona.Urmeaza capete ghidon si comenzi,pompa frana Brembo radiala,discuri frana Wave,semnale spate sau stop cu semnale incluse si...cam atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Pai: Leo Vince SBK carbon filtru KkN furtunase frana reising placute frana Lucas Sinter bujii NGK iridium ghidon Superbike Fehling mansoane Progrip capete de ghidon LSL suport numar Lightech Semnale Barracuda Am avut si kit lant PBR Racing cu foaie ultrausoara de 45 de dinti dar....dintr-o prostie...i-am belit jumatate din dinti, asa ca...acum are kit nou DID si...cred ca vor veni discuri frana wave, bugspoiler, alte anvelope dupa care...o vand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Tobe Laser, filtru K&N , Mansoane Harris (daca se pune) si ce e mai important cu ce am castigat vreo 10CP in plus -niste abzibilde lipite pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Hypercharger cu filtru aer K&N, filtru ulei K&N, Dynojet, tobe HardKrome, dragbar, mansoane, manete si oglinzi Kuryakyn, aripi bobberite, semnale Harley old style, numar lateral, pinten, masca radiator Skull. vin bujii Iridium, in analiza solutii pt o mai buna franare - situatia actuala: singur disc pe fata, tambur pe spate (schimbare furtunashe, eventual alt etrier cu mai multe pistonashe daca exista alternativa constructiva in acest sens), plus sablare parti cromate si vopsire negru mat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 la sv`eu : tobe ixil carbon `not for road use` k&n geam turing (e naked trompeta) buloane cadru buloane bascula suport numar semnale pinten protectii radiatoare ventile is a must : furtune frana placute frana tailhugger & undertray alt pinten ca nu-mi place asta pe care il am ghidon rizoma mansoane inca nu m-am decis ce firma forkbrace wheelysproket kit powercomander si uite asa se duc economiile mele.. oricum undeva pe la iarna se vor intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Momentan am asa : Filtru K&N Parbriz dablbabl Discuri Wavy pe fata Toba GPR Mansoane Progrip - ZX Pe vine : Undertail - Hotbodies Leviere - Pazo Kit DynoJet Aripa spate Si ce o sa mai gasesc. Update. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) la sv`eu : tobe ixil carbon `not for road use` k&n geam turing (e naked trompeta) buloane cadru buloane bascula suport numar semnale pinten protectii radiatoare ventile is a must : furtune frana placute frana tailhugger & undertray alt pinten ca nu-mi place asta pe care il am ghidon rizoma mansoane inca nu m-am decis ce firma forkbrace wheelysproket kit powercomander si uite asa se duc economiile mele.. oricum undeva pe la iarna se vor intampla am uitat de seatcowl asta e la dorinte` Editat August 14, 2008 de valbida1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate