Hellryder Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Cum nu toata lumea cunoaste povestea o sa o spun inca odata: nimic iesit din comun, anul trecut prin noiembrie un sofer a taiat trei benzi, m-a lovit, m-a trantit si a fugit. Nu am vazut numar, nu am vazut mai nimic, am ramas cu paguba. Paguba de mai bine de 1000 de euroi. Astazi insa, batranul cavaler teuton a iesit din garaj, gata de drum pentru noul sezon, dupa o iarna in care am pus tot sufletul in a-l readuce la stralucirea lui dinainte. Cum pozele sunt mai graitoare decat cuvintele, o sa atasez in contiuare primele cateva poze facute la prima iesire din sezonul asta, in ziua de Pasti. Pentru cine nu stie, motocicleta este un BMW K100 RS 1986 Motorsport Limited Edition. Inca mai trebuie sa imi soseasca cateva piese, cum ar fi niste embleme, stickerele precum si aripa din fata si portbagajul pe care desi vopsitorul mi-a promis ca vor fi gata inainte de Pasti, ei bine... n-au prea fost. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Poza 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Poza 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Poza 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Poza 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Poza 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Poza 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Poza 7 si ultima din seria asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 1, 2005 Admin Share Postat Mai 1, 2005 cum ar fi niste embleme, stickerele Nu merge sa-l plachezi cu caramida aparenta Asfalt uscat si un sezon fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 sau sa-l vopsesti caramiziu a fost accidentata tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Nu merge sa-l plachezi cu caramida aparenta Asfalt uscat si un sezon fara incidente! NU, nu il vopsesc altfel , nu il plachez cu caramida aparenta si va multumesc pentru urari si va doresc si voua toate cele bune! Asfalt uscat! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 (editat) sau sa-l vopsesti caramiziu a fost accidentata tare? Pai am vrut sa il restaurez, nu sa il schimb sau il modific in vreun alt fel. A fost spart parbrizul, carena fatza, suportul de la scarite pe dreapta, am mai schimbat si discul de frana spate (uzura, nu era avariat de la accident) cu tot cu placute, lichid de frana si alte consumabile, si am vopsit-o complet. Ry. Editat Mai 1, 2005 de Hellryder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Am uitat sa mentionez: ambele oglinzi sparte, carcasele julite/lovite. Sticla inlocuita, carcasele reparate si vopsite. Motorul se incadreaza in tema Black & White! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Inca o poza, destul de ilustrativa... amintiri triste pentru mine... Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Detaliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Stopul spate a avut si el de suferit, n-am iertat nimic, l-am schimbat si pe el! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Aici sunt pozele cu evolutia "proiectului" http://pg.photos.yahoo.com/ph/hellryd3r/album?.dir=3bfd Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 S-o stapanesti sanatos si sa nu mai ai probleme cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 i-ai pus si termopane? frumoasa treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 de necrezut. Arata ca noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 i-ai pus si termopane? frumoasa treaba. N-am termopane Zahei, ca nu sunt avocat, dar i-am pus parbriz original de la mama lui! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 hmmm...arata mai bine decat o stiam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Frumos motor,si este de laudat ca il patrezi asa cum l-a facut neamtu si nu il "customizezi" tu. Respectele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Nu cumva... ai de pus ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate