Ralucone Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Citesc si ma minunez ca nu se mai termina threadu' asta. Cel mai tare scenariu (parerea mea) ar fi ca tot episodul "biaggi" sa fie fictiv si de fapt, el sa fi facut misto de voi. Atunci sa vad pe unde mai scoateti capu'. Spor inainte...devine un fel de serial gen "Tânăr Âşi nelinistit", thread fara numar... stai linistit, chiar exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 eu nu fac misto........doar glumesc cu ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Intr-un fel trebuie sa-l felicit pe biaggi, nu stiu daca a reusit altul sa va dreseze in stilul in care a facut-o el, indiferent ca va starneste prin prostia lui sau cum vreti voi sa-i spuneti,in fata lui nu aveti control nu va puteti abtine pur si simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ostrici Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Intr-un fel trebuie sa-l felicit pe biaggi, nu stiu daca a reusit altul sa va dreseze in stilul in care a facut-o el, indiferent ca va starneste prin prostia lui sau cum vreti voi sa-i spuneti,in fata lui nu aveti control nu va puteti abtine pur si simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Acu' normal ca femeile-s de vina, dar daca ai avea asa ceva sub nas, te-ai aPtine ?? Nu stiu, dar nu te refuz daca vrei sa faci un test Editat Mai 20, 2008 de dani31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Q.E.D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Q.E.D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Intr-un fel trebuie sa-l felicit pe biaggi, nu stiu daca a reusit altul sa va dreseze in stilul in care a facut-o el, indiferent ca va starneste prin prostia lui sau cum vreti voi sa-i spuneti,in fata lui nu aveti control nu va puteti abtine pur si simplu... Felicitari, biaggi !!! De ziua ta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 Felicitari, biaggi !!! De ziua ta . multumesc de complimente suntetii baietii de treaba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 multumesc de complimente suntetii baietii de treaba.... Nu cred ca era compliment. De formatia vocal-instrumentala "Parazitii" ai auzit tu? Nu cred, ca astia nu canta manele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 Nu cred ca era compliment. De formatia vocal-instrumentala "Parazitii" ai auzit tu? Nu cred, ca astia nu canta manele. cum sa nu cante manele.....se vede ca nu te pricepii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Parazitii au o vorba si anume citez: " sa sugi oola de ziua ta" hahahahaha Happy Birthday DickHead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Il cheama si Elena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Nu cred ca era compliment. De formatia vocal-instrumentala "Parazitii" ai auzit tu? Nu cred, ca astia nu canta manele. N-ai cu cine, ba, n-ai cu cine !!! Parazitii au o vorba si anume citez: " sa sugi oola de ziua ta" hahahahaha Happy Birthday DickHead Poate sa-si aleaga din melodie caracterizarea care i se potriveste cel mai bine . Editat Mai 21, 2008 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 asa zic si eu ba gabi ba faci parte dintr-o comunitate pe care tu nu o meriti pacat ca puteai sa ingrosi randurile motociclistilor nu randurile pamfletarilor partane care esti partan pe persoana fizica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 da cum se fofileaza gabi asta.......raspunde numa la ce-i convine, la restu se face ca ploua. iar miroase a las. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 a k.akat miroase nu a las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 da cum se fofileaza gabi asta.......raspunde numa la ce-i convine, la restu se face ca ploua. iar miroase a las. spune ca vad,cu ce sa te ajut si pe tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 cu disparitia basinilor pe care le ai incap micule Biaggi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 cu disparitia basinilor pe care le ai incap micule Biaggi obositule ai la somn sa-ti revii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 obositule ai la somn sa-ti revii.... are are... tu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 are are... tu ai? ia cum se munceste pe la voi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 la tine cum se munceste? arata-mi si mie ... ca eu habar n-am , sunt doar un pusti de bani gata cu motor si masini mai smechere ca ale tale ... dar sunt curios daca e mai bine ca tine ..?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 la tine cum se munceste? arata-mi si mie ... ca eu habar n-am , sunt doar un pusti de bani gata cu motor si masini mai smechere ca ale tale ... dar sunt curios daca e mai bine ca tine ..?! dute ma da ce sfatos esti,ce masinii ai asa smechere....din reviste....uite pe la noi cum se munceste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Bai fratilor la el se munceste cu limba.Adica ma intelegeti voi el are limba cat cazmaua lui Dorel care sapa de zor, da' mai bine sapi in pamant decat in parul pubian pt bani adica te transformi in curva sau mai bine zis tarfa de genul masculin.Stai asa ca nici macho nu poti fi bilute ca aia foot femei jmekere si frumoase si deci se exclud din schema ai inteles micutule Biaggi SCLAV pe Plantatie ce esti. Esti distrus de mania limbilor ca sa bagi de seama cum te ia lumea la misto peste tot. Seara buna slavutz mic ce esti si numa' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate