CrisLuca Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Am trecut acu juma de ora pe linia de centura, la trecerea pe sub autostrada Bucuresti-Pitesti, era o motocicleta semicarenata galbena parea destul de lovita si bucati multe din carena pe jos si un Passat cred, motociclistul nu era de vazut era si politia, sper sa fie bine. Cine stie mai multe sa posteze. Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Am trecut acu juma de ora pe linia de centura, la trecerea pe sub autostrada Bucuresti-Pitesti, era o motocicleta semicarenata galbena parea destul de lovita si bucati multe din carena pe jos si un Passat cred, motociclistul nu era de vazut era si politia, sper sa fie bine.Cine stie mai multe sa posteze. Asfalt uscat... Imi pare rau pentru ca se intampla astfel de necazuri. Ieri cand am ajuns acasa mi-au zis ai mei ca a murit un motociclism pe podul de la Otopeni. Acum nu stiu daca e vorba de acelasi accident. Parca locatia e alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Nu stie nimeni nimic despre cele doua accidente pomenite de crisluca si spirit honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Sa speram ca sunt teferi amandoi motociclisti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 Dupa Pastele asta a crescut exponential teama cu care o sa ma apropii de motor cand o sa reusesc in sfarsit sa-l iau Multe incidente, mult prea multe. Sa speram ca sunt bine, desi sunt slabe sansele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 am trecut si eu luni pe langa podul centura-A1, si am vazut motorul galben sprijinit de parapetul metalic al drumului. Multe zemuri si cioburi pe jos, acelasi turism negru - cred ca mercedes break in mijlocul strazii, acelasi militian care scria de zor, nici urma de motociclist. Si asta in timp ce dadea la radio accidentul nepotului lui Mizil, de pe DN 1. Super Sumbru. Sotia a facut sa-mi aminteasca ca deja forbicul e prea mult, si ca avem copil de crescut, deci adio bani oficiali pentru motor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Am vazut si eu accidentul. Nici eu n-am remarcat motociclistul, ci doar politia, masina implicata si motorul sprijinit de gard. Parea destul de julit. Si mie mi s-a parut un BMW, nu mai stiu de ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate