Sari la conținut

Care E Cel Mai Bun Scuter De 50 Cc La 1000 Euro ?


marius84
 Share

Postări Recomandate

Treaba sta in felul urmator,de obicei scuterele sh de firma(yamaha,pgt,piaggio,aprilia,etc) daca nu sti la ce sa te uiti cand il cumperi....constati ca ti-ai luat o mare teapa.

La scuterele low 1000-1300 eur,ai in avantaj garantie pe care ti-o ofera,bine este mai mult psihologica treaba asta,senzatia de lucru nou si cam atat.

 

Parerea mea. :)

Editat de sunnyboy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 61
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Pai si ce? Ti se par mult 5000 km? Daca stii sa cumperi un sh, nu o sa ai probleme cu el.

Cand ajunge cu el la peste 20 000 km sa ma sune si sa ne intalnim ca sa comparam scuterele. De ex. al meu are aproape 30 000 si arata putin mai rau decat al tau.

 

Mai, adevarul este ca tine si de noroc. Daca ai "norocul" sa dai peste un SH (shit), atunci iti bagi unghia in gat ca ai aruncat banii pe geam fara minte; daca insa gasesti un SH (second hand) ca lumea, ingrijit si din a carui istorie eventual si stii cate ceva, atunci, este bafta ta!

 

Prima clasa de riscuri insa dispare atunci cand iti cumperi unul nou; inca ceva... nu toate chinezele sunt "chineze", spre ex ce am avut eu, Keeway-ul, este facut la origine de o firma din china insa in prezent firma aceea are acoperire worldwide iar la noi in romani asunt aduse pe filiera ungureasca. Ce mi-a dat incredere, a fost faptul ca au avut si fel de fel de prezentari la expozitii etc... si da... nu m-am inselat... ca daca nu il vindeam... mai ma tinea mult si bine, fara problema; toate reviziile la zi, ulei de calitate, benzina 98.

 

La orice fel de scuter conteaza intretinerea, sa nu fie fortat, suprasolicitat si supraturat. Da, poate ca alea italiene sunt mai rezistente la chestii din astea, insa nu uitati, atat acolo cat si aici exista teribilisti (cu atat mai mult printre scuteristi) si, stiind ca sunt mai rezistente, mai al dracu le da gaz... deci... nu stiu... eu raman la parerea mea: A new scooter is better than any SH (whatever that "SH" means :) )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba este rieju! :)

 

poti sa intrebi pe cine vrei tu, toate femeilii din lume stie ca kymko e cel mai marfa.. cu 1000 de euro iti un kymko super tare, bine, model mai vechi, dar bun

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
off topic: Eu i-am pus si remorcuta la al meu. Mai iau 2-3-10 prieteni cu mine... mai mutam mobila, ne facem de lucru :D . E legala nu-i asa jeorjele... ca tu esti cu "legalitatile" :) ?

On Topic: Ti-am raspuns pe topicul celalalt cu Peugeot V Click. Iar despre sarcina maxima majoritatea duc 180 kg, DAR nu te astepta la demaraj si viteza.

eu am aprilia habana si ia 255 kg :D) :P) asa scrie pe placuta aia a iei !!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1190E - Kymco Agility 50.180 kg. sarcina la 49cc nu am auzit.Sub asta nu cred ca merita sa iei alt scuter nou.Mai bine SH.

Ar mai fi Piaggio Fly la 1290E.

fly s-a ieftinit...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...