paispe Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Salutare, Aveti idee cine se ocupa de asa ceva (etansare tobe) si cam le ce bani ajunge serviciul? Am atasat si o poza sa se inteleaga despre ce e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 hmmmm... nu ma prea pricep. dar imi spun parerea. silicon negru de garnituri? dar sa nu se vada.. adica ar trebui desfacuta toba si pus dinala pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vwg0lf Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 exista un silicon care rezista la temperaturi mari (1200 gr.). eu am folosit la masina si tine f bine de 2 ani. pot sa-ti dau ca mai am ceva in tub. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 Problema e ca trebuie sa ma duc la cineva sa imi puna siliconul ala. Nu m-as descurca singura si oricum nu am pistolas d-ala care prinde niturile. De aceea caut sa faca cineva treaba asta. Banu pe show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 0724 230 550 - Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vwg0lf Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 silicon pot sa-ti dau. daca vrei da-mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Daca ai spune de unde esti, am sti ce sa-ti recomandam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 Multumesc pentru raspunsuri! Stau in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Eu nu mi-as bate capu cu asa ceva. .la mine rasufla toba la Warrior in exact aceleasi locuri.. . si suna mai tare. dar la power cruisere e ok, nu?! Si cred ca nici la tine nu e problema. nu te mai stresa din toate nimicurile. . PS:: adezivii nu rezolva nimic. . la evacuare. . Ride the bike and fuck the pedestrians. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 11, 2008 Admin Share Postat Martie 11, 2008 Exista o pasta de etansare pt.evacuare pe la magazinele auto,care la caldura se intareste s-si face treaba foarte bine. Dupa ce se intareste se face ca un ipsos alb,trebuie curatat acolo si retusat cu vopsea neagra sau gri. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 AK_Raptor, toba mea are sitele scoase si mai si rasufla dupa destele de gravitatie pe care le-am tot facut cu ea. Se aude ca un horcait intr-o pestera Multumesc pentru solutii, baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate