m4v3rick Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) mai discutam ma Dane si noi, ce dracu sa-i faci daca nu e vreme de iesit cu mobra... Editat Martie 16, 2010 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Hai bre' lingvistilor,ce aveti? Da, si Vale' va fi anuntat din timp!Am sa-i las mesaj cand trec pe langa el pe noua achizitie. Mai intru si pe forum din cand in cand si sunt la curent cu noutatile, nu trebuie sa ma anuntati. Ne vedem la cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Mai intru si pe forum din cand in cand si sunt la curent cu noutatile, nu trebuie sa ma anuntati. Ne vedem la cursa. Modestule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Si anul asta va rugam sa fiti alturi de noi ajutand-ne cu cei 2% Aici este atasat Formularul 230 cu datele Asociatiei Kronstadt Bikers. Site-ul clubului il gasiti la KRONSTADT BIKERS ( http://www.kronstadtbikers.ro ) Trebuie doar completat cu datele persoanei in cauza , semnatura, respectiv data. Odata completat acest formular se depune la Finante sau puteti sa ne contactati pt a ni le inmana personal. Mentiuni: 1. Completarea acestui formular in vederea beneficierii a mai mult de o singura organizatie non-profit contravine legislatiei in vigoare (ex. semnezi pt 2 ONG-uri diferite). 2. Acest 2% este oricum "luat" de catre stat din impozitul de anul trecut. In cazul in care nu se solicita directionarea acestui fond catre o anumita ONG, suma respectiva ajunge aleator( ) in conturile unor "terte" ONG-uri. Alegerea va apartine. Va multumim celor care sunteti alaturi de noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 eu pot sa ajut cu ceva la chestia asta? sau imi trebuie neaparat formularul fizic si sa-l depun personal la fisc! ...si suma e optionala sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 eu pot sa ajut cu ceva la chestia asta? sau imi trebuie neaparat formularul fizic si sa-l depun personal la fisc! ...si suma e optionala sau cum? nu poti sa ajuti.merci oricum.iti trebuie un loc cu carte de munca in romania in 2009 si nu cred ca e cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 eu pot sa ajut cu ceva la chestia asta? sau imi trebuie neaparat formularul fizic si sa-l depun personal la fisc! ...si suma e optionala sau cum? Daca ai venituri declarate la Fisc(impozitate) poti sa dirijezi 2% din impozit prin aceasta declaratie 230 catre orice ONG.SUMA NU ESTE OPTIONALA,SE CALCULEAZA DE CATRE EI.(ANAF) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 n-am nici una nici alta. apai vroiam sa fac o fapta buna sa ajung in rai sa-mi iau cele 72 de virgine Spor la treaba acolo...mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Salutare. Pe cand ''Micul Rossi''? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Salutare. Pe cand ''Micul Rossi''? salut.22 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Multumim tuturor participantilor pentru sprijinul acordat si pentru maturitatea dovedita in actiunea desfasurata pe data de 8 Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ce se mai aude de micul rossi? Se mai tine maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Nu! Micu' Rossi a fost, momentan, amanat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ce se mai aude de micul rossi? Se mai tine maine? se tine! noua locatie este insa: str. republicii nr 13, la et.2. participarea este obligatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Nu! Micu' Rossi a fost, momentan, amanat. se estimeaza vreo data aproximative cand se va tine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 se estimeaza vreo data aproximative cand se va tine?? probabil vom tine doar editia de toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Ce uameni rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Salut imi poate da cineva detalii despre intrunirea de la Predeal(23-25 iulie)???Se zvoneste ca ar fi 15o RON intrarea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Salut imi poate da cineva detalii despre intrunirea de la Predeal(23-25 iulie)???Se zvoneste ca ar fi 15o RON intrarea!! Nu avem informatii legate de acest eveniment. Nu suntem implicati in organizare. Cred ca gasesti info mai multe pe site-ul lor www.eastbike.ro. Din ce am vazut acolo este 30 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Pe site ai cautat? scrie clar ca e 30 lei. http://www.eastbike.ro/informatii.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Am auzit si eu ca va fi la busteni un week-end facut de unii , abonamentul 150 lei , nu are treaba cu motoarele , doar cu ... motociclistii ... ceva de genul muzica rock etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Adica astia: http://www.ostmountainfest.com/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Nu avem informatii legate de acest eveniment. Nu suntem implicati in organizare.Cred ca gasesti info mai multe pe site-ul lor www.eastbike.ro. Din ce am vazut acolo este 30 RON. Multumesc pt informatii.Vom fi prezenti(o parte dintre noi).Numai bine si asfalt uscat!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Micu' Rossi nu mai spune nimic?? Nu s-a mai stabilit vreo data de desfasurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Micu' Rossi nu mai spune nimic?? Nu s-a mai stabilit vreo data de desfasurare? Avem 'confirmarea' ca in octombrie ajunge si la noi. Asa ca puteti incepe antrenamentele de pe acum. Data,locatia,probele si restul detaliilor se vor comunica in curand . Asa ca " MICU' ROSSI VI " se desfasoara si anul acesta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate