KHK Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Sambata era soare, frumos afara... asa ca am dat o tura de cca. 450km. Destinatia: Eisenerz, un loc deosebit de frumos, intre munti; este locul unde se organizeaza celebrul Erzberg-Rodeo (enduro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Eu nu pot vedea pozele... Nu stiu daca e de la computer sau nu s-au incarcat bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 nici eu mai incearca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 17, 2008 Autor Share Postat Martie 17, 2008 sorry, n-a fost vina mea! Acum sper sa fie bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Uau... Superbe poze! Norocosule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 ce pot sa spun sunt invidios de mor peisaje drumuri si cel mai tare lucru ZAPADA PE LANGA DRUM SI DRUMUL USCAT doar la noi un petic de sapada si tot drumul cu mocirla bravo man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 sorry, n-a fost vina mea! Acum sper sa fie bine! MAMA, cu sigurnata ma-si muta acolo dar nu am bani! Poate o sa ajung sa fac si eu o tura pe acolo Oricum foarte frumos, bravo tie ca ai reusit sa ajungi pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 Uau... Superbe poze! Norocosule.... Asta face parte din propunerea de traseu pt cand o sa mergem la Kaprun in mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate