Shobo2020 Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Vad eu bine? Sau doar mi se pare?Pe partea dreapta ai furtun de frana normal si pe stanga ai metalic? Editat Octombrie 11, 2013 de Shobo2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Vad eu bine? Sau doar mi se pare?Pe partea dreapta ai furtun de frana normal si pe stanga ai metalic? Furtunul principal care merge pana jos este stahlflex,iar legatura dintre etrieri e cu furtunul original .Asa a fost de cand am luat motoreta...sincer si mie mi s-a parut ciudat,dar daca isi face treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simon Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Frumoasa motoreta, sa o stapanesti sanatos. Spuneau niste baieti care se pricep intr-o revista englezeasca dedicata motociclismului ca orice motociclist ar trebui sa mearga pe asa ceva macar o data in viata.....te lasa fara respiratie...la propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Ma poate ajuta cineva cu manual de reparatie zx10 2010-2013? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 @ Simon , merci ! da asa e @ art , aici le ai pe toate http://garth285.com/?page_id=79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Salutare baieti,de aproape 2 ani am si eu un ZX10R din 2004 si abia azi m-am gandit sa caut pe motociclism un topic dedicat (sa-mi fie rusine) De o saptamana i-am pus o finala GP Megaphone...Awesome ! sunet gros,flacari ii exact ce trebuie. Ce pot sa zic ,sunt f multumit de cum trage,consum ok si sta bine pe curbe. Imi place forma rezervorului la modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 @14mad: multumesc frumos man...raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 @14mad: multumesc frumos man...raman dator N-ai ce iti recomand http://www.zx-10r.net ,gasesti tot ce vrei aici . Imi place forma rezervorului la modelul asta Pana in 2007 s-a mers cu acelasi rezervor,cadru, motor si pana in 2010 doar cadru si motor (cu modificari la ECU ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Misto pagina cu manulalele, dar vedem acolo ca deja modelul 2011 are 2 recall-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 @14MAD.....eram curios de niste reglaje la furca stock....si chiar cautam de ceva timp....niste setari la race ECU.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 La cata electronica au ,nici nu ma mir ...oricum cu ultima generatie le-a cam rupt fashu la toate miarele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 are cel mai ok traction control din fabrica....nu intrerupe.....daca folosesti cu ECU stock.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 @14MAD.....eram curios de niste reglaje la furca stock....si chiar cautam de ceva timp....niste setari la race ECU.... Setarile la furca le faci dupa cum simti tu si greutatea pa care o ai ... nu poti sa setezi suspensia dupa cum si-a setat-o altu,iar in legatura cu ECU ,iti recomand Power Commander .Sa nu te bagi sa re-scrii softu original ca poti sa zapacesti calculatoru si ala chiar nu e ieftin,mai ales ca astea vin pe cod de VIN . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) salut.as dori va rog ajutorul vostru in legatura cu o problema pe care se confrunta un amic(are un zx10r 2005) de cateva zile legata de rezerva.mai precis, nu mai apare acel FUEL pe bord atunci cand intra pe rezerva dar in cazul in care ii intrerupe alimentarea de la pompa de benzina se aprinde Fuel in bord. astept sugestii si eventual solutii pt rezolvarea problemei..daca stiti ce ar putea fi pot sa va dau un mesaj cu nr de tel si discutati cu el direct.multumesc anticipat Editat Noiembrie 6, 2013 de BikerMF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 pentru posesorii de zx10r 2004-2005 am piese din dezmembrarea unei asemenea motocicete cu 11000 de km reali detalii la : /index.php?/topic/702408-dezmembrez-kawasaki-zx10r-2004/page-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 vand un set de placute de frana CL CL55 pt ZX-10R '04-'07: /index.php?/topic/705009-placute-frana-fata-cl-c55-pt-kawa-zx-10r-zx-6r-636-etc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Vand placute de frana Goldfren HH pentru ZX10 si 636, uzura minima, 150lei/ambele discuri: Editat Ianuarie 8, 2014 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Mai bine le dai gratis, ca sa nu te ajunga mai tirziu blestemele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Poate le ia cineva ca fostul meu proprietar ca sa vanda motoreta cu placute noi. Sau poate le ia Masinuta sa puna la alt Zx10 servisat la United Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 deaia am si zis, sa le dai cuiva sarac, nu unuia care ar face specula cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 voi cati km (reali daca ii stiti) aveti pe zx10r? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) Am facut primele operatiuni, testul de compresie indica 17-16,5-16,5-17 , la limita de sus din manual. Ori motoreta are intr-adevar numai cei 15,000km ori are depuneri pe pistoane de indica asa de mult. Alte idei? Intre timp confectionam bidonasul buclucas in codita sa ducem acolo furtunul care iese din carter sa vedem cum stam cu aruncatul uleiului. Mi-am schimbat si placutele de frana cu niste CL SBK5, curatat etrieri, acum imi comanda Cesar niste arcuri pentru furca fata ca sa nu mai duc furca pana la capat pe franare. Ii mai iau si un cauciuc GPRacer nou pe fata si asteptam noul sezon! Operatiunile efectuate la Cesar la Grant Racing Garage. Editat Ianuarie 9, 2014 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Ce sa faci tu cu GP Racer nou pe fata ?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Ce sa faci tu cu GP Racer nou pe fata ? )) Sa dau bine pe forum ca sunt cunoscator nu ca fraierii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate