Nedelcu. Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Editat Iunie 19, 2011 de cristineo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Cine este fraerul ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolmanlyv Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Salutare tuturor motociclistilor din Buzau si din zona Toata lumea ma stie de Achimoto ...... de loc sunt din Hunedoara Afacerile , m-au adus de ieri la Buzau , si voi sta prin zona , pe un termen nestiut deocamdata ! Sper sa ne cunoastem cu totii , sa mai iesim pe 2 roti impreuna cat ne mai permite vremea ....... si sa ne chefuim cand putem !!! Datele mele de contact sunt in semnatura . In poza de mai jos , cel din mijloc sunt eu + motocicleta mea Yamaha Tenere xtz 660 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Bun venit,o să ne cunoaÂştem cu siguranță Âşi o să bem cu mare plăcere o bere împreună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 /index.php?/topic/671308-campania-suflet-pentru-suflet-editia-a-vi-a/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 (editat) Salutare tuturor motociclistilor din Buzau si din zona Toata lumea ma stie de Achimoto ...... de loc sunt din Hunedoara Afacerile , m-au adus de ieri la Buzau , si voi sta prin zona , pe un termen nestiut deocamdata ! Sper sa ne cunoastem cu totii , sa mai iesim pe 2 roti impreuna cat ne mai permite vremea ....... si sa ne chefuim cand putem !!! Datele mele de contact sunt in semnatura . In poza de mai jos , cel din mijloc sunt eu + motocicleta mea Yamaha Tenere xtz 660 . Salut! Mă interesează Âşi pe mine ceva piese Âşi consumabile pentru BMW R1150RT 2003 WB10419A63ZK53178: Disc ambreiaj - Curea alternator - Ulei motor 20W50 4 litri - Filtru ulei - Filtru Aer - Ulei transmisie - Plăcuțe frână față - Plăcuțe frână spate - Bujii - Mulțumesc! Florin Editat Februarie 3, 2012 de proffroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Salut! Mă interesează Âşi pe mine ceva piese Âşi consumabile pentru BMW R1150RT 2003 WB10419A63ZK53178: Disc ambreiaj - Curea alternator - Ulei motor 20W50 4 litri - Filtru ulei - Filtru Aer - Ulei transmisie - Plăcuțe frână față - Plăcuțe frână spate - Bujii - Mulțumesc! Florin www.pravaliadepiese.ro Rudi.iti aduce orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 (editat) CEAULES! Editat August 15, 2012 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 CEAULES! ce faci bai Dragos ti-ai tras motor.esti cam scump la vedere.) asfalt uscat si poate ne mai auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 ai schimbat numerele de C-ta, Mytryy>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 ai schimbat numerele de C-ta, Mytryy>? L-am schimbat, domnu' Marinescu. Am pus BZ 88 DUH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 sal @ Dionysos - sunt curios cati "chopperistii" sunt in Buzau, si daca spre vara ne putem strange de o plimbare, doua... si cum pot sa dau si eu de BART.. ala cu chopperul... tre' sa-l stiti, ca e roacher batran.... daca aveti ceva info despre el, v-as fi recunoscator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 e vre-un motociclist de aici din ramnicu sarat? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radmarian Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Hop si eu! Sper sa ma primiti in randul vostru... Nu am inca o motocicleta dar tin, chiar impotriva opozitiei familiei, sa-mi cumpar un motor. Nu stiu inca ce. Tare mult as vrea un Manet, sau un Ural/Dnepr, Simson AWO... Pana atunci as vrea sa va cunosc... Sunteti niste scumpi inimosi... Prietenia voastra este molipsitoare... Detin un radio pe net si pot sa va ofer o emisiune de 30 min. pt hobiul vostru.. Astept propuneri de tema si moderator. Moderatorul trebuie sa aibe un net cu viteza de cel putin 350 kb/s, placa de sunet, microfon si casti. Softul îl dau eu... Mai multe detalii si de la Liviu Stanciu... de la care am aflat multe despre voi... deocamdata http://radio.tvtarget.net este in probe... Marian 0756040580, 0723819017 -portat cosmote Messenger yahoo: rad.marian Skype: tvtatget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virusorin Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Salut,daca te mai intereseaza Bart lasa un nr. de tel si o sa il dau ,ca ne cunoastem.... sal @ Dionysos - sunt curios cati "chopperistii" sunt in Buzau, si daca spre vara ne putem strange de o plimbare, doua... si cum pot sa dau si eu de BART.. ala cu chopperul... tre' sa-l stiti, ca e roacher batran.... daca aveti ceva info despre el, v-as fi recunoscator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 sal virusorin. Am dat de Bart, ne-am intalnit.. asteptam caldura sa iesim... merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Pe 4,5,6 octombrie va asteptam la Baile Boboci(Mzil-Prahova),ne strangem in binecunoscuta atmosfera de prietenie si armonie creata in decursul a mai multi ani.Detalii la pagina 4 post 73. /index.php?/topic/702361-planuri-pentru-intruniri-plimbari/page-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate