Manuel Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 gata...ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 De vre-o doua zile sunt si eu pe aici Iata VN-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 De vre-o doua zile sunt si eu pe aici Iata VN-ul meu 202675[/snapback] buna alegere.. super motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 buna alegere.. super motoreta 202708[/snapback] Merci! De mult imi dore-am un VN 750 celelalte chopere nu au finetea si stilul VN-ului (de 20 de ani se fabrica modelul asta fara modificari substantiale) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 (editat) Uite si motorul lui Grex (Radu) din Curtea de Arges. Pe langa asta, mai lucreaza la un NIPRAsaki, motor de gpz 750+ roata de 200 pe spate, etc... Grex si cu mine in the early days Editat Iulie 14, 2005 de Morphine Child Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 ...daaa iooo nuuu maaaa maaaiii jooc ....vreu sa vad NIPRA-SAKI!! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 asteapta si tu un pic pana ia forma!o sa-ti trimit poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 o poza de la iasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 asteapta si tu un pic pana ia forma!o sa-ti trimit poze 204079[/snapback] Pai de ce sa ii trimiti poze? Pune si tu pozele pe forum sa le vedem toti, ca acum si eu sunt curios. Dupa ce eu am pus poze cu Kawaij-ul si cu Ijdianul vreau sa vad si alte variante precum NIPRA-SAKI... Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Sunt nou pe aici. Iata achizitia mea: Suzuki Intruder M800. Este prima poza facuta acestei motociclete de catre dealerul din TM, asa ca sa nu ma injurati ca are inca plasticele pe ea. Ma asteapta sa-mi iau permisul. Pe 2 august am examen. Sper sa-l iau. O sa va spun dupa cum mi se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Frumoasa jucaria. Superba culoarea. Bafta la examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Sunt nou pe aici. Iata achizitia mea: Suzuki Intruder M800. Este prima poza facuta acestei motociclete de catre dealerul din TM, asa ca sa nu ma injurati ca are inca plasticele pe ea. Ma asteapta sa-mi iau permisul. Pe 2 august am examen. Sper sa-l iau. O sa va spun dupa cum mi se pare Superb! Si eu am in curand examen... pe 26 si dupa ce ma vad cu A-ul o sa-mi iau un motor... chopper sper... Nu ti se pare prea mare un motor de 800cmc ca incepator? Eu unu ma gandesc pentru inceput la un virago 535... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 va multumesc! Deocamdata nu mi se pare mare sau mic, am mers cu ea doar pe un drum de tara, asfaltat ce-i drept si nu mi s-a parut nervoasa sau greu de stapinit. Adevarul o sa-l descopart abia in Bucuresti dupa ce imi iau permisul. Am avut o oportunitate si am vrut sa-mi iau ce este mai bun in banii respectivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 M800 este cumva Volusia?este modelul mai nou,aparut dupa intruder800...??? cat ai dat pe ea?din ce an e /km? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 M800 este cumva Volusia?este modelul mai nou,aparut dupa intruder800...???cat ai dat pe ea?din ce an e /km? B. 208984[/snapback] ala e C800, m800 cred ca e adaptarea pt europa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 M800 este fostul Marauder 800. Acum se numeste in Europa Intruder M800 iar in state Boulevard M50. L-am cumparat de nou 0km din TM de la Sara Motors, in Buc. B&S Motors habar nu au sa vinda, au impresia ca sunt buricu' tirgului. Am dat cu cel putin 400EUR mai putin decit daca l-as fi luat din Buc. Acum depinde si de cine negociaza pretul, sunt convins ca puteam sa-l iau si mai jos. Pretul exact nu vi-l pot spune, am promis, dar sigur veti fi multumiti daca apelati la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Da, C800 este volusia, pe acesta voiam sa-l iau initial, dar trebuia sa astept citeva luni dupa el si nu obtineam discoutul de la M800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 aha,dar seamana M800 cu C800 sau mi-se pare mie?oricum,sunt ok. e pe lantz? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 (editat) motorizarea este identica, difera rotile (aliaj la M800 spite la C800), furca fata, aripile, capacul filtru aer, capac transmisie, ceas bord.... mie mi se pare ca arata mai musculos, mai sportiv. M800 a trecut la transmisie finala cardan in 2005. Editat Iulie 25, 2005 de M800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate