CobraArt Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Vai tu hai sa facem si noi pe inspectorul power puff-puff ca are baiatu asta 17 ani si are motor de 900!!!!!!!Vai dar cum?Pentru ca ne tine si putem,ma fata Eu am 17 ani defapt,dar are mama mult prea multi bani si merg asa fara permis si de mic ca deh banu are valoare in Romania Bai cati/cate carcotasi care nu aveti ce face! Sa o stapanesti sanatos racere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Hop mai apare ceva nou pe motoreta Toba mivv carbon Parbriz fumuriu racing Ermax Buloane bascula motrax:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) [...]Pentru ca ne tine si putem,ma fata [...] Periculosilor. Editat Iunie 2, 2008 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 pune nenea niste poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 da da ...cado de ziua mea:P toba tocmai ce am comadat'o la mac, parbrizul si bulaonele trec maine pe la scorpio sa vad daca au venit:P dupa ce iau permisul pun poze si impresii nu mai am rabdare de abea astep sa vad cum se misca:P,oricum dupa moartea bunului prieten virilu aka alin mi-a intrat un mare morcov si am o frica imensa+ ca m'a calmat mai rau decat eram. O sa fie bine,sunt hotarat 80 maxim in oras,nu merita riscul mai mult....am familie,parinti. imi sunt mult prea dragi ca sa ii dezamagesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 O sa fie bine,sunt hotarat 80 maxim in oras,nu merita riscul mai mult....am familie,parinti. imi sunt mult prea dragi ca sa ii dezamagesc hai ma ce dreaq ... toti am zis asta ... pun pariu ca si ALIN a zis-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 hai ma ce dreaq ... toti am zis asta ... pun pariu ca si ALIN a zis-o Ma lasi?nu te'a intrebat nimeni nimic,stai in treaba ta. Azi am montat parbriz fabbri(ermax nu mai era) si tank pad motografix poze ceva mai tarziu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Periculosilor. Stai in banca ta mai asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 cand iei permisu? o sa te distrezi de minune cu motorul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 cand iei permisu?o sa te distrezi de minune cu motorul!! joi depun dosarul...din ce zic cei de la scoala in maxim 10 zile dau examenul. Azi pun poze cu parbrizul:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 pozeee. Deja astia care va tot dati atotstiutori si comentati incep sa va ignor,nu meritati atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 sweet....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Nu fii arogant, atitudinea asta te poate baga in groapa. Fii cuminte, ascultator si umil, asa cum trebuie la varsta si la lipsa ta de experienta. Si, daca ai noroc si capul pe umeri, o sa vorbim si peste 20 de ani despre pasiunea asta de'i zice "motociclism". Bafta! Nu sunt arogant chiar deloc,dar m'am saturat sa mi se zica mai ales pe forum vezi ca o sa iti rupi capul sigur,vezi ca o sa mori,nu dau termen ca oricum o mierlesti.Ce plm deja e iritant si agasant si e tare frustrant sa zica multi necunoscatori,cei care ma cunosc si au mers cu mine stiu in ce fel merg si cat ma duce capu in traficul asta nenorocit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Nu sunt arogant chiar deloc,dar m'am saturat sa mi se zica mai ales pe forum vezi ca o sa iti rupi capul sigur,vezi ca o sa mori,nu dau termen ca oricum o mierlesti.Ce plm deja e iritant si agasant si e tare frustrant sa zica multi necunoscatori,cei care ma cunosc si au mers cu mine stiu in ce fel merg si cat ma duce capu in traficul asta nenorocit. Daca n-ar muri altii ca tine, ca pe banda rulanta, n-ar mai zice nimeni nimic. E normal sa-ti zica cand ai o asemenea racheta. Iti doresc din suflet sa nu ajungi la rubrica accidente. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 hai ma ce dreaq ... toti am zis asta ... pun pariu ca si ALIN a zis-o Multi au spus ca vor merge prudent .....si in cele din urma au dat-o in bara, dar in cazul lui alexutzz vb din poze pt ca nu il cunosti. E adevarat ca si-a luat un motor foarte puternic, foarte periculos daca nu il conduci cu cap ajungi foarte usor sa vb prieteni despre tine la timpul trecut , dar nu este si cazul lui .... Am avut ocazia sa-l vad de cateva ori cum merge in grup si eu unul am ramas mai mult decat placut surprins..... Nu e un pusti teribilist si nu cred ca a ajuns sa-si ia motorul asta ca sa se sparga in figuri pe Magheru( asa cum fac altii) PS: Ai mare grija alexutzz cu bestia, mergi prudent pt ca stii foarte bine ca pe motor poti face o singura greseala care iti poate fi fatala. Daca n-ar muri altii ca tine, ca pe banda rulanta, n-ar mai zice nimeni nimic. E normal sa-ti zica cand ai o asemenea racheta. Iti doresc din suflet sa nu ajungi la rubrica accidente. Succes. Daca e pusti asta nu inseamna ca este si teribilist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Daca e pusti asta nu inseamna ca este si teribilist... Fireblade 954 la varsta lui hot sexy bike...hmm. Sigur nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Fireblade 954 la varsta lui hot sexy bike...hmm. Sigur nu e. Cu tot respectul dar tind sa cred ca ai ceva probleme si o ti pe a ta una si buna ca sunt eu forjator. Stai in treaba ta daca nu ai altceva mai bun de zis,am inteles parerea ta. Editat Iunie 4, 2008 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Esti carne de tun... ok fac lista...aveti vre unu nevoie de organe? ce uameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 numa replici inteligente are stege..ca in cazul lui alin..mai bine taci din gura baiatule . alex eu sunt sigur ca te descurci perfect cu mobra si nu o sa ai niciun incident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerchino Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Fireblade 954 la varsta lui hot sexy bike...hmm. Sigur nu e. bah da te oftici ca nu ai tu motorul lui???? bafta alexxe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Fireblade 954 la varsta lui hot sexy bike...hmm. Sigur nu e. Cu riscul de a ma repeta, vorbiti in necunostinta de cauza pt ca nu-l cunoasteti pe Alexutzz. Daca toti ne-am comporta in trafic asa cum o face Alexutzz, sigur nu am mai avea atatia morti si raniti in randul nostru. Este adevarat ca sunt multi pustani de bani gata care isi iau motoare de fite ca sa agate gagicile pe Magheru, dar nu este cazul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerchino Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Cu riscul de a ma repeta, vorbiti in necunostinta de cauza pt ca nu-l cunoasteti pe Alexutzz.Daca toti ne-am comporta in trafic asa cum o face Alexutzz, sigur nu am mai avea atatia morti si raniti in randul nostru. Este adevarat ca sunt multi pustani de bani gata care isi iau motoare de fite ca sa agate gagicile pe Magheru, dar nu este cazul lui. sau ies cu motoarele doar cand au bani de benzen si atunci ies pana la arc si inapoi acasa.... si se cred motoristi.... sa fim seriosi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Esti carne de tun... frate conteaza mult ce ai in cap, nu cati cai putere ai sub tine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 bah da te oftici ca nu ai tu motorul lui???? Absolut deloc. N-ai inteles se pare de ce am zis ce-am zis. Citeste un post mai sus. frate conteaza mult ce ai in cap, nu cati cai putere ai sub tine..... In primul rand conteaza experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Frumos motorul,sa-l stapanesti sanatos si bafta la examen. Nu ii lua in seama pe cei care vorbesc fara habar. Uita-te la drumul tau si totul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate