Don Leoncio Postat Mai 11, 2005 Autor Share Postat Mai 11, 2005 Si acum intrebarea mult asteptata: CAT BAGA? Daca te referi la mine, trebuie sa o intrebi pe Elena... Dar nu vad de ce-ai fi curios despre chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 11, 2005 Autor Share Postat Mai 11, 2005 Si fiindca aseara creierul meu innecat de alcool nu m-a atentionat ca "Ba', betivu' lu peste, aai pus de 2 ori aceasi poza!" uite si una din profil stanga: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Mai omule, da ti-ai luat scula, nu gluma! Sa te fericeasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Fratilor ... sunteti constienti ca acum Hellrider si Leoncio o sa joace alba-neagraz cu caramizile ??? Nu cu aceste cuvinte... dar tot la ceva ingenul asta ma gandeam shi eu!!! Apropo!!! Vrem poze in grup!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Caramida! Dupa cum i-am zis aseara la arc: am setat aparatul pe ce mai naspa calitate si cele mai naspa setari si ... tot a iesit o poza superba cu un motor superb Sa iti fie de bine coane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Sa iti fie de bine coane Mersi, coane! p.s. Bine ca am urechi fiindca as fi ranjit circular! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Metre, ii dai o tura motoru' shi lui janel? ... promite ca nu baga a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Metre, ii dai o tura motoru' shi lui janel? ... promite ca nu baga a doua. sare din a-ntaia in a patra, ca te tzine cutia!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Cacaia velocipedul, prima Isaura cu cardan pe care o vad. Sa-ti traiasca frumoasa latina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 metre, sa te bucuri de ea Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Robinson Crusoe Metree în acţiune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 BDu ăsta încearcă toate tipurile de motoare..cum prinde una liberă, hop pe ea.. în plan depărtat, Ivan Dnepr îi explica lui Nae de ce trebuie să-şi schimbe nicku în Ivan DR...800..după greutate, nene.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Bine mah, da sa nu puna unu o poza cu amandoua caramizile? Rusine sa va fie! Pai las ca o sa fac eu poze la Etrusco si le postez eu. Na! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Metre, te caracterizează perfect, te prinde excelent. Neagră şi lucioasă, exact aşa cum îmi place mie, cardan, motor MAAARE, tourer de la mama lui. Moaa, şi numa din poze pare super confortabilă, da îmi inchipui că în realitate e numa numa... Metre, îti doresc din tot sufletul să te poarte sute de mii de kilometri, sănătos şi cu un zâmbet d'ăla până la urechi tot timpul iar în şa, să ne stai pana la adânci bătrâneţi, până devii un moşulică din ăla simpatic da' cu gându' numa la femei Ăsta e motor ce nu are moarte, acuma mă uitam pe forumuri la posesori de uzine din astea, şi să mor dacă nu are fiecare câte 2 bucăţi, nu se mai satură de una singură. Să te slujească loială, şi să te bucuri de viaţa pe 2 roţi cât mai mult. P.S. Dacă nu'mi dădeai telefon, nici că mă uitam pe aici, să mor io, în ultima săptămână am stat numa pe la Accidente pe forum. Cum am spus, dacă ne mişcăm repejor pe la garaj la Doru, poate dăm o tură şi prin Etrusco, să vad pe Isaura... numa bine metre, baftă multă. Ai grijă de tine, şi acuma că ai o nouă bijuterie, nu uita de Elena, hai că vă pup. Ride safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate