Thomas Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 @Rangă /index.php?...st&p=887770 /index.php?...st&p=899359 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Merci! Faza 2 completa! Scuze admini! Voi posta tutorialul si aici cand va fi finalizat si de asemenea pe forumul honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 salut pai cel mai mult mi a luat sa dau carenele jos si am kautat un loc pentru droser....la mn a mers sub bord kiar, prins cu coliere din plastic, ai posibilitatea sa l pui cam unde vrei k e cablul lung ..restul nu adaptezi nimikk are kitul de montaj inclus..ce sa zic jumatate de ora cu tot cu carene...noaptea am scapat de mers cu stres...din cauza k am un singur far si nu face minuni...acum xenonul face de 10x banii, deci nu i moft...k sa arate motorul nuj cum+ k si ziua se vede f distinct...ce sa zic cu montajul tre sa te adaptezi la fatza locului bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Gata! Farul cu LED-uri este gata. Functioneaza! A fost testat noapte in oras, noaptea in afara, ziua in oras si afara si ... este foarte bun. Aici se poate urmari intreaga constructie. Cateva poze: Pozitie auto (incandescenta) vs pozitie moto LED Pozitie auto (incandescenta) vs faza scurta LED Pozitie auto (incandescenta) vs faza lunga LED Mai am: Astea nu se vad prea bine dar va puteti forma o parere despre spot: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 @ ranga pozele de la pow cand am motoarele unu langa altul nu au iesit? (cbr-ul f4 ala cu galben) Ca atunci stiu ca a facut poze cineva si pe pozitie si faza scurta si lunga la ambele motoare odata. Asa s-ar vedea bine diferenta. bine... cel mai ok se vede la fatza locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 xenon-ul pe motor este la fel de important ca protectia castii, in special noaptea. Este o investitie care isi merita toti banii in special la capitolul siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 @ ranga pozele de la pow cand am motoarele unu langa altul nu au iesit? (cbr-ul f4 ala cu galben) Ca atunci stiu ca a facut poze cineva si pe pozitie si faza scurta si lunga la ambele motoare odata. Asa s-ar vedea bine diferenta. bine... cel mai ok se vede la fatza locului Nu am intrat inca in posesia lor. Nu stiu inca ce a iesit si cum! De indata ce o sa le am... o sa le postez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Treci azi la arc si facem teste mha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 OK! pe la 7! --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 09:22 -------------Am fost aseara la arc si am pus mobra langa gixerul lui cracky. Scopul meu de a fi peste xenon ca intensitate a luminii a fost atins. Este evident mai puternic. Dar, si este un mare dar aici: orbeste mai abitir decat xenonul la aceeasi intensitate a luminii. O sa-l modific, o sa-mi fac altul cu led-uri cu unghi de vedere mult mai ascutit. In mod normal ar trebui sa rezolve problema. Cred ca am cam atins apogeul astfel: Consum mult mai mic, lumina mult mai puternica, Fiabilitate in exploatare mult mai buna (ramane de dovedit). Ramane de inbunatatit spotul astfel incat sa nu mai orbeasca si sa vad ce naiba fac cu omologarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Succes Ranga in continuare cu proiectul si cu omologarea! Poate peste vreo cativa ani am sa zic, Nepoate, tipul asta de far a fost inventat de un amic de-al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Intr-adevar, are faza lunga mai tare.. Gata gata, nu mai glumesc ca vine dezu si el cum habar n-are incepe sa vorbeasca ! Deci : Ii rupe capul la xenon, singurul dezavantaj este ca rupe la ochi ! Dar o rezolva maestrul si pe asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 e mai tare xenonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 @ranga, daca vei putea face sa nu mai orbeasca atat, merita munca, timpul si banii bagati. Acum e doar un far misto insa care orbeste si-ti umple frigiderul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 @ranga, daca vei putea face sa nu mai orbeasca atat, merita munca, timpul si banii bagati. Acum e doar un far misto insa care orbeste si-ti umple frigiderul Se poate face. Eu i-l am pe mobra de prin toamna. am iesit foarte mult noaptea dar prin oras. in afara o singura data (noapte). Este reglat cam asa: Pozitie - 10% din intensitate faza scurta -20% faza lunga -90% Cu faza scurta inca n-am primit nici un flash cum ca deranjez pe cineva, insa la 20% este ceva mai slaba ca un xenon, dar mai buna decat cea cu incandescenta. Deci este utilizabil, dar pe mine nu ma multumeste inca. Rezolvarea este simpla: In locul led-urilor de 34 de grade folosesc LED-uri de 17 sau pe cele de 12 grade. In plus astea au valoarea intensitatii luminii (in candela) aproape tripla. Ma astept la rezultate mult mai bune. O sa incerc sa schimb si sticla farului caci am auzit un zvon (de la zidu) ca are un mic rol in a imprastia putin lumina, si cum eu am multa lumina... imprastie prea multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate