voshod175 Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 http://www.uponone.com/videos.php?id=194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 ce n-am inteles yo: acolo totzi veneau unu dupa altu si se duceau in parapetzi sau mi s-a parut mie (doi am vazut sigur da nush exact ca parca erau maio multi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 pe tipul ala care s-a izbit de pĂ rapet cu spatele l-a lovit apoi motocicleta in cap? groaznic oricum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 pe tipul ala care s-a izbit de pĂ rapet cu spatele l-a lovit apoi motocicleta in cap? groaznic oricum.... Am impresia ca a apucat sa se fereasca exact in ultimul moment, sau in cel mai rau caz l-a lovit razant. Oricum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Il stiu si eu de mai mult timp, asa e in ultimul moment a lasat capu in jos se vede ca trece la milimetri motocicleta de capul lui, sper doar sa nu se fi accidentat grav cand a lovit cauciucurile. acolo totzi veneau unu dupa altu si se duceau in parapetzi sau mi s-a parut mie Da man cred ca s-a varsat ulei sau nisip ceva pe pista intr-un viraj si iti dai seama ca au picat majoritatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Da man cred ca s-a varsat ulei sau nisip ceva pe pista intr-un viraj si iti dai seama ca au picat majoritatea. Pai se vede la inceputul filmului cum unui tip i se sparge radiatorul (cred) si de acolo a inceput nebunia; oricum tipul caruia i-a trecut motorul razant a avut zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 A avut bulan la greu... daca motorul ala nu incepea sa sara... il facea terciu mamaligii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bayerische Motoren Werke Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 ulei la greu pe pista....si ala nu s-a ferit....a cazut pur si simplu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Proiectile erau motocicletele acelea. Dupa cate am vazut s-au ferit totzi cam la limita ... sper ca sunt OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 ...mda intradevar e de mai demult filmul, a avut mare noroc individul! daca va uitati mai atent, veti vedea ca motocicleta chiar l-a astins (casca si umar) !!! Nu mi-as dorii sa aflu vre-o data ce a fost in mintea pilotului in momentul in care a vazut cum se apropie fierul spre el !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 in orice caz cred ca nu mai spera sa il rateze....a fost milimetric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Alt accident ... cam nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 pilotul ala parca era de paie asa a zburat.a supravietuit?are coloana intreaga?super naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Ia rupt umaru cu siguranta! Ati vazut ca nu s-a mai sculat de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Ia rupt umaru cu siguranta!Ati vazut ca nu s-a mai sculat de acolo. NU prea ai ce sa vezi daca s-a sculat sau nu, pentru ca se termina repde filmarea, plus ca pica dupa un damb. Dar in zbor, intr-adevar, moto ii loveste umarul!! Initial, parca plusteste prin aer, dar la aterizare... Brr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Oricum,concluzia e: Nu manati ca la curse, mai ales pe drumu' public!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate