Mike06 Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 salutare ...am nevoie de un motor de hoinar si neste mansoane platesc cash nu conteaza starea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiuc Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 vad ca nu prea ai vanzatori Si eu caut un motor de mobra Cred ca avem mai mari sanse sa luam motoretele cu totu de la fier vechi numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 vad ca nu prea ai vanzatori Si eu caut un motor de mobra Cred ca avem mai mari sanse sa luam motoretele cu totu de la fier vechi numa bine eu am cumparat o mobra de la fier vechi! am dat 42lei pe ea! pacat ca avea tapiseria de sa rupta, stopul si farul (sticla) sparte. totul este original pe ea. inclusiv claxon. motorul nu avea segmenti, in rest totul ok1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 iti dau eu o mobra hoinar intreaga ....tot complet ....si functionala kiar .......( mi`am luat scuter ) .....tio dau ....da sa vii dupa ea ....in Vaslui (Husi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 erau si aici in ramnicu-sarat 4 mobre si 2 IZH-uri la fier vechi... nu stiu in ce stare mai exact dar nu aratau prea bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 iti dau eu o mobra hoinar intreaga ....tot complet ....si functionala kiar .......( mi`am luat scuter ) .....tio dau ....da sa vii dupa ea ....in Vaslui (Husi) vin eu in vaslui dupa ea.. cat vrei pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 salutare ...am nevoie de un motor de hoinar si neste mansoane platesc cash nu conteaza starea nu stiu de unde esti ... stiu ca se lauda un nene ca are un motor de hoinar intreg si bun ... vroia un mil pe el, acum nuj cat de bun si intreg e, ca nu m-a interesat pe moment, daca vrei ma interesez ... da-mi PM sau baga-ma in lista ta, id-ul il gasesti la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 vad ca nu prea ai vanzatori Si eu caut un motor de mobra Cred ca avem mai mari sanse sa luam motoretele cu totu de la fier vechi numa bine am eu de mobra... da-mi pm daca iti mai trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 cozmine....te rog sa imi dai un PM cand o sa te decizi!numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate