burebistaaa Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 cea mai ieftina asigurare rca pt motor e la mine.:P 110 ron ...asa ca buzzuiti-ma toti ride safe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 taicule trezestete la realitate unde alergi tu cu 200 ca parerea mea nu esti in stare nici de 100 la ce expeerienta ai asa ca iao usor te vedem la primavara ce iti poate pielea ok uof... era o idee. Nu vreau sa ating 200 de km, vreau doar sa nu-mi fac griji pentru altii... nu vreau sa concurez, sa castig curse, ci sa-mi treaca adrenalina prin sange ca benzina prin carburator si sa ma simt... liber. Dar daca e s-o scap, cu lipsa mea de experienta, prefer sa ma uit la juliturile mele decat la juliturile altora. Intelegi, taicule? Sunt unii dintre noi care nu cauta sa dovedeasca nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Taicule,nu crezi ca te-ar ajuta mai mult sa inveti sa iei o curba,sa franezi in siguranta decat sa tragi de accelaratie ca orice cimpanzeu ? Asta asa ca idee taicule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 bv nyt zis intai sa invete sa o stapaneasca si pe urma sa traga de gaz ca daca nu si pe urma constata daunele si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 bai lasati omul sa mearga cum /unde doreste. se linisteste el dupa prima cazatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Salut vecine, daca esti hotarat sa te alaturi la cateva reprize pana la primavara, citeste aici : /index.php?...t=0&start=0Mai in urma cateva pagini in acest topic ai si datele de contact pentru unii dintre noi. Daca vrei curse mergi linistit pe circuit pe AMK. Pentru asigurare ieftina ce sa zic .....eu am la Ardaf : 128 RON / 6 luni. Open Road !!! P.S. - pana se mai incalzeste vremea : Open Drink ! Multumesc de raspunsuri si lamuriri. O sa trec si eu pe la barul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 ati adormit de tot nu mai zice ni meni nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 ati adormit de tot nu mai zice ni meni nimic Ba da! Ne vedem luni la locul si ora stabilite.......la bere normal!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Merge careva in Cheers vineri seara (i.e. 05.02.2010)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 alo vitanu ati murit de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 alo vitanu ati murit de tot Da, bine ca iei tu pulsul........ Eu sunt inzapezit de 3 zile si am o jena sa dau zapada......preferabil N-ai cu cine....!!! Vine primavara si ne vedem la locul stabilit sau la garaj pentru cine stie Poate iesim luni sa ne mearga bine saptamana ce urmeaza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Va salut pe toti din Vitan ca imi sunteti vecini .Stau pe Anastasie Panu si am un Gsx-r400 de sezonul trecut dar am fost atat de ocupat cu plimbarile incat nu prea am stat pe forumuri acum pe timpul asta nu ai altceva mai bun de facut. Pentru cei din zona mea care aveau motoarele parcate la statia de GPL cand s-a desfiintat au disparut toti de acolo ati gasit careva tot asa o locatie pe unde le tineti parcate? Ca sa fiu in rand cu lumea si sa ne fie mai usor sa comunicam va las id-ul de mess chiar e bine sa ai prieteni motociclisti printre vecini pentru o plimbarica sau o problema ceva... id: mosoiu.adrian@yahoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Bun venit Adrian!!! Vezi ca tot in acest topic ai si detalii despre locul de intalnire. Multumim pentru alaturare in acest grup! Ramane sa ne vedem luni 15.02.2010...................la bere !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 sal adrian id meu l-ai gasit bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 am citit aproape toate paginile de la inceput si am vazut unde este locul de intalnire. insa luni am munca pana la ora 22 oricum timpul nu este pierdut . Pe unde iesiti la bere luni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 salutare vine cineva maine la intalnire ?macar asa sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Eu vin sigur.......dar nu sa ne vedem...... Cine mai vrea si poate, este asteptat sa lase un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Bun venit Adrian!!!Vezi ca tot in acest topic ai si detalii despre locul de intalnire. Multumim pentru alaturare in acest grup! Ramane sa ne vedem luni 15.02.2010...................la bere !!! aaa... deci ce-am inteles? daca nu cunosc pe nimeni, pot sa vin si eu cu voi la bere???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 eu vin sigur diseara la 8 sa bem o bere Mesaj completat dane ma iei si pe mine ma suni te rog ma lasat masina pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 .. am inteles unde-i barul, am prins care-i ora... dar cum fac? merg acolo si pun o pancarta cu "care sunteti ma din vitan"??? ca nu stiu pe nimeni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Pana la urma am ajuns pe la ora 21:00. O bere, o poveste, nimic iesit din comun, imbarcarea si acasa!!! Thx : Ovidiu si Pantera2006 Restul sa inteleg ca inca sunteti inzapeziti? Poate in week-end sau : LUNI 22.02.2010. Ride Safe !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 intrebi la bar Mesaj completat iese careva maine sunt 13 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 .. am inteles unde-i barul, am prins care-i ora... dar cum fac? merg acolo si pun o pancarta cu "care sunteti ma din vitan"??? ca nu stiu pe nimeni.... tare faza asta...te duci acolo, bei ceva si apoi pleci....si se considera ca ai stat cu astia din vitan....bwahahaha.... ps: hai ca se face cald si putem sa iesim cu mobrele :X:X:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 DAAA ...vine caldura!! Daca si atunci mai aveti motive sa stati in casa ca pana acum......................ma mut din cartier. Am zis! Apropos : dupa ziua de azi, ceva mai pe seara, nu iesiti la o bere? Mesaj completat DAAA ...vine caldura!! Daca si atunci mai aveti motive sa stati in casa ca pana acum......................ma mut din cartier. Am zis! Apropos : dupa ziua de azi, ceva mai pe seara, nu iesiti la o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Am gasit chei Kawasaki albastru zx-9r B-09-KBV in contact. Vezi aici mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate