Kayne Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 @r4z0r: nu breh, aia din statie e o kapra parca... si io am tot vazut'o... @geon: motoreta matale e neagra si o ti bagat in intrarea de la scara..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 @r4z0r: nu breh, aia din statie e o kapra parca... si io am tot vazut'o...@geon: motoreta matale e neagra si o ti bagat in intrarea de la scara..? nu bre lasa kaprele ca erau si 2 acolo acum a ramas doar una omu a zis ca are sv650s si e unu chiar in fata supermarketului ala non-stop vis-a-vis de statie dar e bagat printre masini unu albastru cu ..iar am uitat nr. si are o banda argintie parca pe coditza iar aia neagra de care zici tu e un gs500 daca nu gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) iete breh.. daca de vineri aveai indoieli si nu mai stiai care e.. a mea adica.. Editat Septembrie 1, 2008 de Kayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 iete breh.. daca de vineri aveai indoieli si nu mai stiai care e.. a mea adica.. n'am vazuto p'ata niciodata da uite-o p'amea poate iti dai seama unde stau ca io nu stiu sa iexplic ca sunt nou in cartier vecine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 aha.. gata, te'am prins.. ca nu stiam io a cui e mobra albastra.. pai io mi's in capul strazii aleia in panta din spatele motoretei tale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 aha.. gata, te'am prins.. ca nu stiam io a cui e mobra albastra.. pai io mi's in capul strazii aleia in panta din spatele motoretei tale.. ma gandeam eu ca pe acolo tre' sa fii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 ma gandeam eu ca pe acolo tre' sa fii aha aici nu se ia nimeni de voi k suntetzi offtopic bagatzi chat la greu k nu spune nimeni nimic ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 aha aici nu se ia nimeni de voi k suntetzi offtopic bagatzi chat la greu k nu spune nimeni nimic ride safe nu prietene nu suntem off topic ca noi stam in zona vitan-mall deci suntem on topic in schimb tu esti off topic titanistule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geon Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 auzi tu iti tii mobra parcata in statie de autobuz la stadion ? una albastra cu nr deeee...am uitat oricum nu de bucuresti daca da sa stii ca o admir in fiecare dimineata cand plec la munca si ma opresc la magazin acolo sa imi iau ca tot omul tigari si 3in1 Salut! Nu sunt eu ala ... a mea e neagra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 ok.. atunci care mama naibilor are mobra neagra cu nr nush cat ETO pe langa muresana..?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Unele lucruri nu trebuie uitate niciodata. Unii oameni nu trebuie uitati niciodata. Parintii lui Traian si Ela au nevoie de voi, la un an de la moartea lor sub rotile basculantei. /index.php?showtopic=264230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucretia Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 iete breh.. daca de vineri aveai indoieli si nu mai stiai care e.. a mea adica.. Tu stai cumva pe langa Real? Iti vad mereu motocicleta, de la balcon Apropo, am vazut ca trec multi cu moto pe aici. As zice sa fiti atenti la intersectia de la Bobocica. S-au "pupat" multe masini in intersectia asta, iar voi fiind cu moto, e si mai periculos. Cititi indicatoarele cu grija. Multi care vin dinspre targul de masini cred ca au prioritate daca merg spre Stadionul Olimpia, lucru neadevarat. Ei sunt cei care ar trebui sa dea prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucretia Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) scuze.. mi-a aparut mesajul de doua ori Editat Septembrie 8, 2008 de Lucretia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 @ lucretia: nu.. chiar pe langa stadionul olimpia.. referitor la intersectie... pai e normal.. e prioritate de dreapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Salutare Bag de seama ca sunt multi prin zona asta si chiar am vecini, cum ar fi R4z0r care sta pe aceasi strada cu mine la 50 m , am confudat SV tau cu al unui prieten acelasi model culoare, numai nr de inmatriculare serie sasiu si seri motor difera , uite si motoru meu care il recunoaste dau suc pana la urmatorul sezon ne strangem ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Tu stai cumva pe langa Real? Iti vad mereu motocicleta, de la balcon Apropo, am vazut ca trec multi cu moto pe aici. As zice sa fiti atenti la intersectia de la Bobocica. S-au "pupat" multe masini in intersectia asta, iar voi fiind cu moto, e si mai periculos. Cititi indicatoarele cu grija. Multi care vin dinspre targul de masini cred ca au prioritate daca merg spre Stadionul Olimpia, lucru neadevarat. Ei sunt cei care ar trebui sa dea prioritate. da cunosc intersectia e de kko, chiar ieri era sa ma mulez pe o masina care venea din directia stadionului si a facut stanga spre ramnicu valcea bine ca mi-a venit in cap ideea cum ca tanti sigur face stanga si nu imi acorda prioritate si asa a si fost (eu venind de la liceul decebal in directia stadion) SalutareBag de seama ca sunt multi prin zona asta si chiar am vecini, cum ar fi R4z0r care sta pe aceasi strada cu mine la 50 m , am confudat SV tau cu al unui prieten acelasi model culoare, numai nr de inmatriculare serie sasiu si seri motor difera , uite si motoru meu care il recunoaste dau suc pana la urmatorul sezon ne strangem ceva.... nu am vazut motorul tau pana acum si unde la 50 de m ca la 50 de mine e un kawa nu stiu al cui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu am vazut motorul tau pana acum si unde la 50 de m ca la 50 de mine e un kawa nu stiu al cui ... stau langa parcarea care se construieste unde sunt multi paznici sau langa intrarea de la fosta fabrica miraj id tau de mess ce a patit r4z0r_talent_electrizantu_only4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 stau langa parcarea care se construieste unde sunt multi paznici sau langa intrarea de la fosta fabrica miraj id tau de mess ce a patit r4z0r_talent_electrizantu_only4u aha am inteles eu ma gandeam 50 m la vale nu la deal faza cu id-ul de aici mi se trage /index.php?...63&hl=r4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucretia Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) @ lucretia: nu.. chiar pe langa stadionul olimpia.. inseamna ca te-am confundat, sorry. da cunosc intersectia e de kko, chiar ieri era sa ma mulez pe o masina care venea din directia stadionului si a facut stanga spre ramnicu valcea bine ca mi-a venit in cap ideea cum ca tanti sigur face stanga si nu imi acorda prioritate si asa a si fost (eu venind de la liceul decebal in directia stadion) Intr-adevar, este destul de periculoasa intersectia. Astazi, s-au mai " pupat " unii in intersectie. 2 masini vreau sa zic. Editat Septembrie 9, 2008 de Lucretia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 bai fratilor avand in vedere ca nu e prea mare activitate aici va recomand: /index.php?showtopic=83426 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 care stati in Vitan, pe langa Mall, sau nu neaparat, prin zona. Am vazut multe moto noi, in special vre-o 2 Hornet-uri, lasati si voi un id ceva aici sa tragem si noi o plimbarica seara k eu merg doar cu un prieten si as vrea sa fim mai multi. id meu: cristacke_c <small>--- Mesaj completat în 26 Mar 2008 07:45 -------------</small><br/>hai ma nici unu nu e pe forum din vitan? Salutare! Nou venit pe forumul din Vitan si in cartierul cu acelasi nume. Calaresc ~everyday un Bandit negru si stau in caminul particular de langa Fizicienilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezmetikul Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Salut si eu stau in zona, langa Mall Vitan, pe Agatha Birsescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cei care doresc sa vina la parastasul Elei si al lui Traian, dar nu stiu sa ajunga pe str. Agnita, sunt asteptati maine la ora 11.00 la Arc. La ora 11.30 maxim se pleaca. Daca aveti intrebari/nelamuriri ma puteti contacta la nr de tel: 0721.667.667-Silvia /index.php?showtopic=136150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HapYneS Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Salut, V`am vazut mesajele lasate aici pe forum...eu stau undeva in salajan langa statuie, destul de aproape de voi si daca mai e noroc de vreme buna si va intalniti la o plimbare, sunt dispus dupa ora 18(cand ies de la munca), hapynes_20@yahoo.com este id`ul, puteti da "add" oricand si chiar astept ca din pacate sunt singur pe aici ...sunt din provincie si nu ma dau decat singur prin bucuresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Salut, V`am vazut mesajele lasate aici pe forum...eu stau undeva in salajan langa statuie, destul de aproape de voi si daca mai e noroc de vreme buna si va intalniti la o plimbare, sunt dispus dupa ora 18(cand ies de la munca), hapynes_20@yahoo.com este id`ul, puteti da "add" oricand si chiar astept ca din pacate sunt singur pe aici ...sunt din provincie si nu ma dau decat singur prin bucuresti.. pentru tine si la fel si pentru ceilalti in fiecare vineri intre orele 19:00-20:00 : /index.php?showtopic=83426 Editat Septembrie 22, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate