maxx40 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 UPDATE ORA DE INTALNIRE 9:15 Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Salutare Hai sa ne intalnim sanbata la PHD si plecam de aici catre parcul Carol (hotarati voi ora) Daca plecati in grup de la garaj, vin si eu acolo . Atasati si voi o poza cu locatia exacta a garajului va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Buna dimineata, Lucian bine ai revenit, multumim pentru alaturare, in cursul acestei zile vom face demersurile sa primesti harta locatiei "la garaj". Este foarte buna propunerea ta de a ne vedea la PHD, poate mai sunt si altii care au citit si doresc sa vina si este normal ca Vitanul sa plece de la locul de intalnire deja stabilit si stiut de cei mai multi. Eu propun sa ne intalnim la PHD la ora 8:45 si sa asteptam pana la 9:00 dupa care ne vom deplasa cu totii catre Parcul Carol. Ne auzim in cursul zilei - 0746.902.200. O zi frumoasa sa aveti cu totii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Buna dimineata, Lucian bine ai revenit, multumim pentru alaturare, in cursul acestei zile vom face demersurile sa primesti harta locatiei "la garaj". Este foarte buna propunerea ta de a ne vedea la PHD, poate mai sunt si altii care au citit si doresc sa vina si este normal ca Vitanul sa plece de la locul de intalnire deja stabilit si stiut de cei mai multi. Eu propun sa ne intalnim la PHD la ora 8:45 si sa asteptam pana la 9:00 dupa care ne vom deplasa cu totii catre Parcul Carol. Ne auzim in cursul zilei - 0746.902.200. O zi frumoasa sa aveti cu totii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 atunci la 8:45 voi fi prezent la PHD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 salut sunt nou sa ma prezint Alexandru aici si am o intrebare, Nu se strange nimeni prin vitan azi sa dam o tura cu motoarele ? sa ne plimbam un pic prin bucurestiu asta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Fara gluma si fara mishtouri azi avem de sarbatorit : 1 - Zi de nastere : M3ntosan ...........LA MULTI ANIIIIIIIIIIII!!!!! Asfalt fara gropi si cat mai multi km alaturi de noi! 2 - Zi de nume : Burebistaaa..........LA MULTI ANI FLORINEEEEEE!!! Asfalt fara caini si multi km de poveste ! Sa fiti sanatosi mah nebunilor, sa ne vedem cu bine si iar LA MULTI ANI !!! RIDE SAFE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Fara gluma si fara mishtouri azi avem de sarbatorit : 1 - Zi de nastere : M3ntosan ...........LA MULTI ANIIIIIIIIIIII!!!!! Asfalt fara gropi si cat mai multi km alaturi de noi! 2 - Zi de nume : Burebistaaa..........LA MULTI ANI FLORINEEEEEE!!! Asfalt fara caini si multi km de poveste ! Sa fiti sanatosi mah nebunilor, sa ne vedem cu bine si iar LA MULTI ANI !!! RIDE SAFE !!!! LA MULTI ANI !!! si din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 M3ntosan ...........LA MULTI ANI \ fiti sanatosi si norocosi Burebistaaa..........LA MULTI ANI / Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) Multam La multi ani, mentosane...vezi ca imi esti dator cu puricosu' ala Asfalt uscat & ride safe PS: ne strangem maine la bere? Editat Martie 28, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 LA MULTI ANI pentru Mentosan, sa cresti mare si voinic si sa te lasi de fite pe ss da? Glumesc, sa fi sanatos, norocos si sa iti indeplinesti toate dorintele Burebista, La multi ani si tie si multa multa multa sanatate si noroc ca sa te vedem curand printre noi pe 2 roti:) In rest pentru scepticul Pantera cat si pentru cei ce nu credeau aseara ca azi (aka duminica) o sa ploua, ei bine a fost o zi deosebit de torida si placuta. astfel doresc sa imi cer scuze pt prognoza gresita =)) Las' ca o sa vina si zile mai bune de marti incolo ca deh doar abia a inceput sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 la multi ani mentosane si tie grasule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 la multi ani domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 imi cer scuze public pentru ca abia acum va multumesc pentru urari dar am fost mahmur la pat.SO...va multumesc pt urari,sa fim sanatosi cu totii si sa avem parte de cat mai multi kilometrii si cat mai uscati.Diseara daca avem parte de vreme frumoasa berea e din partea mea la Alter(Promit ca ma prezint:)).La multi ani Grasule, puricosu ala se tine bine nu e de gasit dar promit ca vb cu Max si iti facem un tricou cu portretul robot al catelului poate asa il recunoaste cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Salutari cu farul si asfalt uscat !!! Ne vedem la 20:00 la PHD.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 /index.php?...=397301&hl= pantera, pt tine e linkul....ai fost surprins si filmat cu camera ascunsa....bwahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Salutari cu farul si asfalt uscat !!!Ne vedem la 20:00 la PHD.............. ceva planuri pentru weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 ceva planuri pentru weekend? Eu vopsesc oualele renilor lui Mosh Gerila.......sambata muncesc. Duminica e sarbatoare si e posibil sa combin ceva licori bahice, luni.....ei bine, luni ne plimbam daca se aduna lumea de prin carciumi si alte cele......... Mai exact bagati si voi propuneri ca iar sunt cu inspiratia la pamant. Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Luni... bere... weekendul e rezervat familiei... e Pastele... Acum, off-topic: ce gasesti prin garaj la Pantera (nu ti-am articulat numele in mod special). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 bah, pantera, cate mobre ai acolo???? hai sa le scoatem la vanzare...facem is noi un ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 7, bre, nu vezi ca scrie in poza? bine, una cred ca a sters-o acasa PS: sa puna cineva poza cu max si cu firma luminoasa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 e faimos pantera asta...as vrea si eu sa-l cunosc...bwahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 mare om, mare caracter. Tre' sa-i si dau o (niste) bere... bre burebista, iar ai timp liber..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 eu??? normal ca am timp liber...doar sunt in "medical" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate