burebistaaa Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Mentosane te tin minte...cainele nu mi l-ai adus, caterinca de mine faci....te trec pe lista mea neagra....bwahahahah Editat Aprilie 6, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Muhahahaha.Grasutule tocmai pt imi esti tare drag si nu vreau sa te afunzi in negura uitari, glumesc pe seama ta.Plus ca,sa nu uita,ai lovit cel mai docil si frumos caine din toti maidanezii de prin Bucuresti.Ce pot sa fac eu?Daca plec in cautarea lui ma intorc batut de toate babutele de prin agronomie! PS.serios vorbind,care mai e starea ta?cand revi pe susea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 "PS. va rog lasati-l si pe Burebista sa vina la predeal cu masina.Sau mai bine nu,poate da peste vre-un urs ......" Cata risipa ar fi atunci mai ales daca merge si primul ca deh doar stii ca are piciorul ceva mai greu pe acceleratia de la masina. Acum fara gluma...Predeal - Duminica ??? Plecarea tot pe la 8:30 sau ca si pana acum mai pe la 10-11..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Plecarea la cat vreti voi, dar io nu ma mai scol la 7!!! io o sa fiu dintre aia sunati cu juma de ora inainte de plecare, sa ma asteptati in benzinarica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 cred ca au pus ceva in mancare astia din Giurgiu ca am ajuns acasa si abia am reusit sa dau jos armura , bocancii etc.. si am adormit pana dim . diseara ne vedem la garaj ? auzeam ceva de o galeata de vin sau ati baut-o aseara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Ce garaj domne?Garaj diseara?Galeata de vin?Asta-i numai pt membri sau cum?Dati detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 da' bre, chiar! ati picat ca migurile aseara! galeata de vin??? gizzzas... avem de treaba, huh? pantera, stai pe receptie ca tre sa-ti aduc ceva!!! surpriz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 din surse neoficiale am auzit ca pantera nu s-a descurcat de paste cu vinul si a ramas pe stoc cu o galeata asa ca ii dam o gura de ajutor astept confirmarea de la pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 pai hai sa-l strigam, sa vedem daca iese la joaca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Vesti proaspete : Pantera e la "garaj" cu ceva treaba dar a confirmat ca ne asteapta sa-l ajutam sa invinga "galeata de vin" Doar este a 3-a zi de Paste........si aporopos va roaga omul sa nu veniti calare sau cu masini ca e pacat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 eu iar ajung la spartul targului ca scap la 22 de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 @mentosan...iti multumesc pt reclama...luna asta ma operez, cred ca in 1-2 sapt...probabil ca in august revin...pana atunci va las sa va mai antrenati, ca de....eu si cu rossi ce mai stim cu mobrele....bwahahaha @mephisto...intr-adevar, risipa mare, cum spunea un clasic in viata. @pantera...te dai lovit? scoate galeata aia la inaintare ca are lumea cadere @"restu' lumii"....Hristos a inviat...si "cadere libera" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 "PS. va rog lasati-l si pe Burebista sa vina la predeal cu masina.Sau mai bine nu,poate da peste vre-un urs ......" Cata risipa ar fi atunci mai ales daca merge si primul ca deh doar stii ca are piciorul ceva mai greu pe acceleratia de la masina. Acum fara gluma...Predeal - Duminica ??? Plecarea tot pe la 8:30 sau ca si pana acum mai pe la 10-11..... pe incepatorul incepatorilor il (o) mai luati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 da baieti si aseara ne-am betivit eu mai am facut bineiteles in mic popas de 2 beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 ce-i cu linistea asta frate?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 e linistea dinaintea furtunii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 nu stiu bre... s-a terminat berea, pare-se! hai, nu ne organizam si noi ptr duminica? Propuneri de traseu? Predeal?? Alexandria??? meteorologii de serviciu ce zic? aliiiooo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 aliiiooo??? Dumenica ploua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 draci! vreau alt meteorolog, va rog!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Nu ploua bre!!!! Schimbati meteorologul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Dumenica ploo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 bre, cre'ca ploo la astia din titan. io zic .... sa merem totusi la plimbare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 bre, cre'ca ploo la astia din titan.io zic .... sa merem totusi la plimbare!! Ete na! Daca ploua,ploua si in Vitan,facem pariu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 iaaaarrrr?!?!??!? vezi ca ai sa dai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Iar o luati de la capat ? Eu nu am vazut nici primul pariu onorat tinand cont ca eu l-am parafat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate