burebistaaa Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) noroace....bine ca te-ai prezentat, ca deja luase pantera foc... ps: pantera, lua-r-ai foc....bwahahahha Editat Mai 26, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Scuze de post aici dar am inteles ca tipu` e din cartier si credeam ca`l cunoaste careva.Anyway hai sa ma prezint avand in vedere ca nu am postat pana acum. Ma cheama Alin ( prietenii imi spun Snake ), am 24 de ani, stau pe Zizin, am A de anul trecut din martie si tot de anul trecut am si o kawasaki zx6r an 2005. Restul ramane de povestit cand am timp sa vin la intrunirile voastre ( momentan munca ma omoara si n-am timp nici sa dorm). Bun venit in zona Alin! Te asteptam la povesti cand vrei tu, cu totii muncim dar ne facem timp si de iesiri si adunari ad-hoc mai la PHD....mai la garaj. Sezon fara incidente si Asfalt Uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 OI! Merge careva maine in Iron sa lingem o bere... fara alcool? - Concert Trupa Veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 salut alin si bine ai venit printre noi te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Ovidiu ma bag si eu la o bere pe inserat dar pe la 10 i-am corupt pe baieti la un fotbal(Pantera si Vlad) asa ca ma retrag.Ramane stabilit?Mai sunt amatori de fotbal? Mesaj completat Welcome in the neighborhood Alin.Te asteptam la o ieseala.Grasule tu cum te mai simti?Te-ai lovit si la maini ca nu te mai vad nici pe mess?Ni te alaturi in iunie-iuilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 dragilor.... mere cineva duminica la ciolpani? (dar nu dis-de-dimineata!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 pentru sambata /index.php?showtopic=520915 cine vrea sa vina. eu merg oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 @Mento Sun, sunt ok...bag recuperare la greu, deci e din ce in ce mai bine...cand va duceti la fotbal? ca parca as merge si eu...bwahahaha...intr-o luna si ceva sunt calare, cred...ne vedem cand ne-ntalnim...ciao bambinas and bambinos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo46 Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 salut daca nu aveti ce face sambata ...http://www.plmtuning.ro/forum/viewtopic.php?f=37&t=298 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 imi place numele asta "plm" de la ce vine????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 imi place numele asta "plm" de la ce vine????? Cum de la ce vine? Pana Laurentiu Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 marfa!!! :lol: dude, ce bine-mi pare sa te vad: n-am uitat de berea aia.... pnm!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 marfa!!! :lol: dude, ce bine-mi pare sa te vad: n-am uitat de berea aia.... pnm!!! Ha,nici eu...... Nu este problema,data si locul,restul vine de la sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Ha,nici eu......Nu este problema,data si locul,restul vine de la sine iar bere fara mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 iar bere fara mine ? Stai linistita,acum stabilim. Pana una alta ,pozeleeeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Stai linistita,acum stabilim.Pana una alta ,pozeleeeee!!! dupa cum stii sunt in deplasare...pozele mai asteapta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 dupa cum stii sunt in deplasare...pozele mai asteapta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Neatza la toti......(iar matinal ) Azi dupa pranz plec spre Bulgaria..........se mai baga cineva?? Plecare a undeva pe la 13:00 - 13:15 de la garaj. Cine vrea sa ma insoteasca sa ma anunte pe telefon. Week-end maxim va doresc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 careva ceva la phd la 8 oricum eu sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 prezent si eu la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Cred ca vin si eu. Fac un dus pe drum si vin Poate imi recuperez si eu casca integrala de la Vlad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Vin si eu azi 8 ...8 si ceva !!! Propun sa ne vedem la locatia NR.3 , acolo poate sa ajunga si Burebistaaa, pentru cine nu stie unde.............sa sune Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 tati te am sunat cu casca chiar joi, stiam ca ti trebuie vineri insa nu mi a raspuns nimeni la telefon. cand doresti ti o returnez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 @ Pantera : Mersi frumos ca m-ai ajutat astazi . @Mephisto : Mersi frumos ca ma ajuti cu scarita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 nai pt ce oricand cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate