Alx21 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 pentru toti motociclisti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 dap si cica pe trans cu retur valea oltului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 dap.. si cica a inceput ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 aoleu cum e pe motor iara fortza ms mult mihai sa vad daca vin si eu azi pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Maine dupa job va asteptam la un Ceai Dansant! in WATT Club /index.php?...p;&do=findComment&comment=2498648 Daca iti dau voie parintii la un ceai, petrecere, bairam, chindie; daca iti este foame si ai vrea o tocana de cartofi cu carne , castraveti murati, salam cu soia,parizer,creveti,etc; ''Ochii lui Dobrin'' la pahar si Slagarele deja clasice Macarale, Macarale, ,,Noi in anul 2000'', va asteptam sa veniti cu basca, cravata de pioner, cravata de utc-ist, costum P.T.A.P....sau fara, cu uniforma din dotare si amintirile ce ne chinuiesc. Nu avem fete de masa!!! Am gasit neste ziare.Sa ne folosim de ele! Salamul merge si pe ziar,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 pentru toti motociclisti ) e prea smechera melodia:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 deci cu transfagarasaniul cum ramane? ce traseu se vrea, ca nu stiu daca am lovea destula se pare ca tre' sa ma fac pana la garaj in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 haha eu mi-am facut pana ieri era sa uit cum e pe motor de cand nu m-am mai suit pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 deci cu transfagarasaniul cum ramane? ce traseu se vrea, ca nu stiu daca am lovea destula se pare ca tre' sa ma fac pana la garaj in seara asta Transfagarasanul ramane deschis ........la fel si traseul de maine!!! ....dar tu iar vii cu beleaua ? sa stii ca te asteptam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 ne strangem si noi baieti azi ce ziceti la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 ne strangem si noi baieti azi ce ziceti la 8 eu nu vin ca sunteti niste betivi ordinari. v am lasat cu 3 sferturi din sticla de uiski , m am dus sa fac dus si cand m am intors nu mai era nimic. prin urmare declar razboi.)) ala mic ce face isi ia adidasii si pleaca la somn?))))) hhahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cea mai mare intrunire a motocilistilor din tara este pregatita in aceasta perioada la Bucov, in judetul Prahova (9-11 iulie). Avand in spate o traditie in astfel de evenimente, de data aceasta se intentioneaza ca festivalul sa devina una dintre cele mai importante manifestari dedicate pasionatilor de motociclete. Bineinteles, atmosfera rock este cea care va da startul distractiei. De data aceasta, invitati precum TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT vor „incalzi” atmosfera si vor incanta urechile publicului. Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, trupa care a zguduit de zece ani incoace rockmetalul Europei. Invitatii concerteaza pentru prima data in Romania la cel mai mare eveniment dedicat motociclistilor si iubitorilor de muzica „grea”. In cele trei zile de festival veti avea parte din plin de bere, tuica, slana si multa distractie. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii. Intrarea va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi oferite cate cinci beri, incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare. Festivalul va fi incununat de un adevarat spectacol de artificii. Va asteptam la o intrunire moto cum n-a fost vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 baieti slab cu miscarea nici macar la garaj la bere Mesaj completat hai ca merge forumu rupetil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 rupem, rupem.... io intre timp am rupt ceva la sa, nu-stiu-cum-naiba! cat de mare sa fi facut kuru intre timp??? pantera, tre sa vin sa te uiti... ca de cand te tot amenint! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 unde sa ma uit Mesaj completat a da la sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 sub sha sa te uiti, nebunule! ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 sub sha sa te uiti, nebunule! ))))) numa bine sub "sa".....pantera vezi ca esti insurat alcoolicule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 bineeeeeeeeeeeee maaaaaaaaaaaa sub sa ok si nu sunt alcoolic da bun consumator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 @in@ pot sa ma uit si eu sub sa? promit ca nu pun mana deloc, raman doar cu vazutul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 @in@ pot sa ma uit si eu sub sa?promit ca nu pun mana deloc, raman doar cu vazutul vai max!!!! te multumesti cu putin?)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 bre, io va aduc motoreta, va uitati la ea unde vreti voi... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 abia astept sa ma uit la motoreta ta destul de rara o astfel de motoreta dealtfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Mah...golanilor! A fost forumul oprit ceva vreme si gata ati inceput sa cautati "carne de tun" !!! Nu va este rusine? Mecanicilor care va credeti voi ......toti care va uitati sub shaua mobrei lui In@( Maxxx, Pantera....aveti aprobare de la comandant?) Vlad ar fi cam singurul care se pricepe dar repede va bagati voi ...... Hai In@ la garaj ca pana la urma se gaseste cineva capabil de o constatare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 am venit....dar.... fara mobra!!! am plecat cam fara constatare!! concluzia??? revin!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 ÂŞi ,deci să inteleg că nu a apucat nici unul să se uite sub Âşa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate