Metal Heart Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) P.S: in caz ca nu stii de ce am sarit asa, motorul ala verde e al meu....... Credeam ca-i al lui Danezu'. My bad. Editat Octombrie 13, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Credeam ca-i al lui Danezu'. My bad. No problem, se mai intampla .. numai ca Danezu are "WTF" la nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 hmmm...lasati cearta si haideti sa dam o tura....care aveti caucioace de ploaie? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 daca o fi vreme buna putem sa mergem la Peris ca am inteles ca are sa fie un fel de eveniment in weekend /index.php?showtopic=424197 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 daca o fi vreme buna putem sa mergem la Peris ca am inteles ca are sa fie un fel de eveniment in weekend /index.php?showtopic=424197 La cat de departe e... mergem sigur. Adica eu merg. Mesaj completat hmmm...lasati cearta si haideti sa dam o tura....care aveti caucioace de ploaie? )))) De ploaie nu, dar de vreme uscata, da. Cand esti gata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 ce soare frumos e azi afara :X:X .. mare pacat totusi ca bate vantu si e asa frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 ce soare frumos e azi afara :X:X .. mare pacat totusi ca bate vantu si e asa frig frig al draq...am iesit eu azi ...si am inghetat...brrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Buuuun asa!!! Luni nu ati venit ca poate ploua, marti va invita Burebistaaa sa va plimbati daca aveti cauciucuri de ploaie....... In seara asta iese cineva ????? Eu plec sigur in maxim 45 minute, nu stiu sigur in ce directie dar tot ma plimb 1 ora. Daca mai vine cineva sa dea un SMS si ne vedem oriunde. Ride Safe !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Buuuun asa!!!Luni nu ati venit ca poate ploua, marti va invita Burebistaaa sa va plimbati daca aveti cauciucuri de ploaie....... In seara asta iese cineva ????? Eu plec sigur in maxim 45 minute, nu stiu sigur in ce directie dar tot ma plimb 1 ora. Daca mai vine cineva sa dea un SMS si ne vedem oriunde. Ride Safe !!!! sal...am iesit azi pana la urma, dar nu la plimbare, ci cu putina treaba....tu pe unde ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 eu am iesit si luni pe ploaie, si marti, azi de dim cand am plecat la munca erau 5 grade ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Acum am venit si eu de la o tura, nu-mi mai simt mainile, imi trebuie manusi ca lumea, nu de vara... Cum facem sa iesim cu totii? Trimite-ti macar 1 mass pe mess cu 1 h inainte cand aveti chef de plimbare, ca nu monitorizez topicul permanent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 daca o fi vreme buna putem sa mergem la Peris ca am inteles ca are sa fie un fel de eveniment in weekend /index.php?showtopic=424197 sambata vin si eu daca nu ploua unde va intalniti si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 sambata vin si eu daca nu plouaunde va intalniti si la ce ora ? propun sa ne intalnim la Locul Nostru (parcarea de la piata vitan) sambata... la ora.... 10.... daca nu ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 nu cred k tine vremea cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 propun sa ne intalnim la Locul Nostru (parcarea de la piata vitan) sambata... la ora.... 10.... daca nu ploua... vin si eu pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 vin si eu pantera se pare ca ploua...luati-va combinezoane de ploaie si haideti sa haidem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 deci maine la 10 la parcarea P.H :P sa nu ploua Mesaj completat maine se anunta fara ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 deci maine la 10 la parcarea P.H :P sa nu ploua Mesaj completat maine se anunta fara ploaie iuhuuuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805 poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna poate n-are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Dupa ora 13 -13:30 plec si eu spre Peris daca tine vremea cu noi sa nu ne ude prea tare. Din pacate nu am cum sa ajung la 10:00 la locul de intalnire .....munca e de vina. apropos : vrea cineva sa ramana peste noapte la Peris ???? sa anunte din timp sa ne pregatim!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Se ofera cazare pe timp de iarna pentru cca 50-60 moto la un pret de 50 ron/luna, in incinta fostei fabrici de tigarete (Grozavesti), intrarea facandu-se pe strada cu Maternitatea Giulesti (vis-a-vis de maternitate). Spatiul este incalzit, pazit si supravegheat video...in curand si alarma ! Pentru detali suplimentare va rog sa sunati la 0749 169 638 - Irinel. In imediata vecinatate a acestui spatiu, beneficiati si de service dotat cu scule profi. CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 /index.php?showtopic=439805poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Deci relatari de la fata locului(ograda ATM PERFORMANCE)biggrin.gif Tariful lunar este de 97 de ron in care este inclus maintenanta acumulatorului pe perioada parcarii ,stocarea anvelopelor.La primirea motocicletei ,aceasta se spala,se efectueaza o nota de receptie(sunt trecute eventualele avarii,zgarieturi cu poze clare,pentrua e evita eventualele discconforturi,se deschide o fisa de service in care sunt trecute km,benzina,lichide,se pune sigiliu pe toate )temperatura este constanta de 18-20 de grade,securitatea este asigurata de caini de paza dresati,supraveghere audio-video non stop,la cerere se pot efectua reparatii/retusuri de orice fel.Accesul la motociclete este permis clientului in intervalul orar 9:30-20:00.Pentru mai multe detalii sau nelamuriri va asteptam la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Octombrie 21, 2009 Autor Share Postat Octombrie 21, 2009 cam multe reclame pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Vineri vreau sa ies la o plimbare de vreo 2-300 km max cu plecare pe la 11-12. Amatorii sa dea 1 semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate