Lutzifer Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 (editat) moto e hobby ul in care am investit cel mai multi bani Cu asta is total de acord cu tine ! Mototu manca banii ... asta ii singuru sacrificiu , dar merita !!! Daca stai sa te gandesti ca fiecare 1000km te costa aprox 200 lei , ca sa faci pe an 15.000 km iti trebe ceva bani ... Abia astpet sa iti faci prezentza cu noua scula , ca nr`u de TransALP`uri vad ca tot creste la noi in grup ! Acuma duminica o sa fim 7 TransALP`uri Editat Martie 28, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 unde e benzinaria aia? ca merg si eu acolo sa nu ocolesc Auzi ma SA NU OCOLEASCA.Asta e motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) Mai fratilor...un CBR merge pe drumul ala? ca as veni si io cu voi...care stie cum e, sa spuna! Editat Martie 28, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Mai fratilor...un CBR merge pe drumul ala? ca as veni si io cu voi...care stie cum e, sa spuna! Cu siguranta merge!de ce nu ar merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 kato o mai fost cu motoare de teren la drum... numa sa nu ne faceti iara o "surpriza" ca si aia la Moneasa...ca atunci o fi nasol...mi-am schimbat si io guma apropo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 (editat) Trebuie sa mearga CBR`u ! N`are de ales, ca doara nu-i dupa el Super se anunta ziua de duminica cu atatzia participanti Editat Martie 28, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 care 7 transalpuri ? revin cu o observatie :: la noapte se schimba ora !!! ......nu de alta , dar sa nu avem surprize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 (editat) care 7 transalpuri ? revin cu o observatie :: la noapte se schimba ora !!! ......nu de alta , dar sa nu avem surprize 7 TransaALP`uri ! Eu , Tu , Atti , Alex , Korben , Vest , Fade2Black + restu TicoKLE , Kato , Laci ! O Fiiiiiiii Fainnnnnnnn Dak imi permitetzi sa revin cu o recapitulare ! 2 Slide`uri ... CHKIgxxi3A8 Traseul Arad - Fantanele - Zabrani - Pischia - TM - Arad ... Ygfp6KhMDp8 Stana de Vale ... Editat Martie 29, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) Trebuie sa mearga CBR`u ! N`are de ales, ca doara nu-i dupa el Super se anunta ziua de duminica cu atatzia participanti mah...daca trebuie ,trebuie,ma conformez...maine la 9 la petrom micalaca de la sens...bem cafa acolo! Clisa pe bat vreau neaparat,daca nu fac moarte de om...! care ma mai vrea pe lista lor de mess i.d. kato_arad Editat Martie 29, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 un CBR merge pe drumul ala? ca as veni si io cu voi...care stie cum e, sa spuna! Stii autostrada aia intre Szeged si Kiskunfelegyhaza? Na, arunca niste bombe pe ea si te apropii de calitatea autostrazii Lipova - Faget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 Recapitularea prog !!! Maine 30.03.08 ! La 9:00 la Petrom micalaca afara la sens ! Asa sa va impartiti cu cafa si alimetare ca la max 9:30 sa plecam sa ajungem la 10:00 in Lipova ! Destinatia ... Nadrag City ceau bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 e bun,e bun...see u tomorrow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 si cel mai important lucru sa nu uitati sa da-ti ceasu cu o ora inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 imi pare rau baieti dar maine trebuie sa ma duc cu femeia pe undeva pe aproapeca ia nu sta prea mult pe motor cred ca ma duc pe la ticokle si inprejurimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 imi pare rau baieti dar maine trebuie sa ma duc cu femeia pe undeva pe aproapeca ia nu sta prea mult pe motor cred ca ma duc pe la ticokle si inprejurimi Pacat ca nu vi ... noi speram sa fie fain si frumos ! Ceau si numa bine pe unde umbli maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 hehe ... la vreme nu se gandeste nimeni ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 hehe ... la vreme nu se gandeste nimeni ?? Ma gandesc eu la vreme!(sa vina odata vremea sa plecam) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 (editat) Inca ceva filmulete de la Nadrag ! Un filmuletz cu cascada Cornet si una cu o panorama filmat de pe un observator din lemn destul de inalt ! Poate o sa ajungem sa il vizitam si pe ala , numa ii de urcat c-am 5 min pe jos ! Lincku ii cu panorama ... http://www.hi5.com/friend/video/displayVie...wnerId=46573417 Cascada Cornet ... B9Gmj-vE8P0 --- Mesaj completat în 31 Mar 2008 12:50 -------------Plimbarica de ieri de la Nadrag 30.03.08 a fost foarte faina, Mai ales zona ... mai putin calitatea drumului Am facut 330 km , vremea buna ... Un slideshow prHetwum0HI Poze pe mai tarziu un pic ... La toata tura a fost o mica prob la intoarcere, putin c-am dezorganizati ! Asta asa o fi pana ne obisnuim sa mergem asa mai multi... --- Mesaj completat în 31 Mar 2008 13:54 ------------- Au sosit si pozele !!! ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=620 Editat Martie 29, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 O fost szuper fain ieri...a meritat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 faina iesirea, si foarte buna clisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Asa clisa fripta buna nu cred ca am mai mancat pana acuma...salivez si acuma dupa ea faina iesirea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 (editat) Asa clisa fripta buna nu cred ca am mai mancat pana acuma...salivez si acuma dupa ea faina iesirea... multumita burtica ta? chiar ca si mie mi-e pofta...ff buna intr-adevar,pacat ca nu au gustat toti...si unde saracia mea ati disparut?cum zicea Lutzifer cam dezorganizat...de acum vom numi un cap de coloana sa ne conduca sa se mai uite si in oglinda daca santem toti,sa stie cand sa mearga tare si cand incet...etc!Ori mergem toti ori ne pierdem pe drum....si ce drumuri am zis ca nu mai fac traseul asta niciodata,puii mei...am stat 1 minut cu motoru imbratisat cand am ajuns acasa si i-am cerut iertare....plangeau si oglinzile,i-am multumit ca m-a adus intreg si i-am spus ca voi incerca sa nu il mai duc pe asa coclauri...mai ales ala din apropiere de Lugoj...nu credeam ca mai este asa ceva in tara asta...si cum zicea Alex numai fuck-uri scoteam pe gura la foc automat...asa nervos eram ca am vrut sa ma dau in tiganii aia ce faceau galeie lumea a 3-a in realitate...dar am trecut cu bine zic eu un test destul de greu pentru motorul meu,sincer nu am fost cu el inca pe asa drumuri,sper sa nu mai apuc chiar in halul asta,daca da,tre sa ma gandesc sa-mi iau si eu un enduro. Pareri pe mai tarziu,inca nu mi-am revenit asa repede,o experienta in plus cu iesirea asta.hai Editat Martie 31, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 multumita burtica ta? chiar ca si mie mi-e pofta...ff buna intr-adevar,pacat ca nu au gustat toti...si unde saracia mea ati disparut?cum zicea Lutzifer cam dezorganizat...de acum vom numi un cap de coloana sa ne conduca sa se mai uite si in oglinda daca santem toti,sa stie cand sa mearga tare si cand incet...etc!Ori mergem toti ori ne pierdem pe drum....si ce drumuri am zis ca nu mai fac traseul asta niciodata,puii mei...am stat 1 minut cu motoru imbratisat cand am ajuns acasa si i-am cerut iertare....plangeau si oglinzile,i-am multumit ca m-a adus intreg si i-am spus ca voi incerca sa nu il mai duc pe asa coclauri...mai ales ala din apropiere de Lugoj...nu credeam ca mai este asa ceva in tara asta...si cum zicea Alex numai fuck-uri scoteam pe gura la foc automat...asa nervos eram ca am vrut sa ma dau in tiganii aia ce faceau galeie lumea a 3-a in realitate...dar am trecut cu bine zic eu un test destul de greu pentru motorul meu,sincer nu am fost cu el inca pe asa drumuri,sper sa nu mai apuc chiar in halul asta,daca da,tre sa ma gandesc sa-mi iau si eu un enduro. Pareri pe mai tarziu,inca nu mi-am revenit asa repede,o experienta in plus cu iesirea asta.hai Te apreciez pentru efortul depus(si pe tine dar mai ales cbr-u)m-am si mirat tot drumu, ca ai tinut pasul cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 NU STIU CUM DAR AM FACUT SI IO PRIN JUDETZ CAM 180 KM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 NU STIU CUM DAR AM FACUT SI IO PRIN JUDETZ CAM 180 KM. Fain ! ajung si aia Ce planuim pe weekend ? ... ar trebui un traseu complex iara cu detoate pt toti ON-OFF road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate