stanalexro Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 mai ramane valabila treaba cu Scarisoara? eu o sa incerc din rasputeri sa mai fac rost de niste lei si sa fac raceala asta sa treaca...pana atunci...pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 mai ramane valabila treaba cu Scarisoara? eu o sa incerc din rasputeri sa mai fac rost de niste lei si sa fac raceala asta sa treaca...pana atunci...pe forum... Maa ... ar fi o idee buna cu Scarisoara , eu is de acord ! Chiar de mult timp vreau sa ajung iara pe acolo si nu am reusit ! Inca din Oct cand mi-am luat motoru am vrut sa mergem cu Calin , Atti ... Si nu am mai ajuns pana acolo ... acuma cand am fost la moneasa s-a propus iara Scarisoara si tot nu am ajuns , sa speram ca acuma o ducem pana la capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 .si ce drumuri am zis ca nu mai fac traseul asta niciodata,puii mei... Se pare ca nu ai citit ce am scris eu AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Se pare ca nu ai citit ce am scris eu AICI De ce nu ai mai venit duminica la Nadrag Korben? Si nici la tel nu ai rasp ... Bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 De ce nu ai mai venit duminica la Nadrag Korben? Si nici la tel nu ai rasp ... Am avut o noapte grea Duminica am fost in convalescenta A, si inca ceva: am prostul obicei ca daca nu cunosc numarul, nu raspund, si la halul in care eram, oricum nu mai cunostem niciun numar de telefon Dar ma bucur ca v-ati simtit bine. ÂŞi Kato, ca un bun prieten ce imi este, s-a sacrificat Âşi Âşi-a scuturat mațele pe drumul ăla Data viitoare nu vă mai las singuri că am înțeles că v-ați împrăÂştiat în tot județul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 deocamdata numa' pozele, o sa scriu si povestea mai incolo. Slide show http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=27 Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Se pare ca nu ai citit ce am scris eu AICI Da mah Nicusor...da drumul ala cred ca a mai fost bombardat de 3 ori de cand ai fost tu.ce sa-i fac inapoi nu mai puteam da...si s-a demonstrat ce era de demonstrat....Honda the best...asa ca daca imi modific supensiile de pe CBR pot lua cu asalt orice drum din tara.In fine o experienta in plus la mine si imi pare bine ca nu v-am facut probleme pe traseu...sper sa nici nu am de acolo inainte.Adevarul ca nu am ajuns sa ne cunoastem asa de bine,a fost o tura in viteza.Mi-ar place daca am merge de cu sambata undeva si sa o lungim seara,sa stam la povesti la un foc,un vin sau cateva doze de bere...Mai Teo,am primit adresa lui Roby,mersi,i-am si trimis un e.mail de intampinare, astept reactia lui. In final a fost placut,mersi la toti! Sper ca de acum inainte sa o tinem tot asa,timpul doar sa fie cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 deocamdata numa' pozele, o sa scriu si povestea mai incolo. Slide show http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=27 Fade Faine si pozele tale , artistice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Am avut o noapte grea Duminica am fost in convalescenta A, si inca ceva: am prostul obicei ca daca nu cunosc numarul, nu raspund, si la halul in care eram, oricum nu mai cunostem niciun numar de telefon Dar ma bucur ca v-ati simtit bine. ÂŞi Kato, ca un bun prieten ce imi este, s-a sacrificat Âşi Âşi-a scuturat mațele pe drumul ăla Data viitoare nu vă mai las singuri că am înțeles că v-ați împrăÂştiat în tot județul da numai ai numarul meu buey? ca eu te-am sunat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 da numai ai numarul meu buey? se pare că nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 noah in fine...da-i paci...deci...urmatoarea iesire? cand?care?ce? si cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) Pana ne mai gandim unde mergem eu fac o recapitulare ... Poze de la Nadrag ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=620 Poze de la Arad - TM - Arad ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=596 Poze de la Stana de Vale ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=580 Slide-uri ... prHetwum0HI CHKIgxxi3A8 Ygfp6KhMDp8 In legatura cu plimbarea de duminica eu zic sa ramana Scarisoara si prin zona aia ... Editat Aprilie 2, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 pana una alta...bag io o harta,asa de info...vedeti voi daca va convine,daca nu bagati voi alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 pana una alta...bag io o harta,asa de info...vedeti voi daca va convine,daca nu bagati voi alta... Super ... foarte bun traseu ! Numa sa vina duminica sa merem odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Sa fie Scarisoara!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Super ... foarte bun traseu ! Numa sa vina duminica sa merem odata asta-i floare la ureche pentru mine...sa vaz daca nu ma duc in Moldova ca m-a sunat un amic de-al meu si ma bate gandu sa dau o tura cu motoru pana acolo de vineri dimineata pana duminica seara,daca nu ma duc viu si eu cu voi...primiti? Asta-i mai scurt traseul si drum mai bun...pe cand o iesire de sambata dupa masa,camping undeva si intoarcere acasa duminica?V-am pupat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Scarisoara sa fie !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 pana una alta...bag io o harta,asa de info...vedeti voi daca va convine,daca nu bagati voi alta... dupa cum vad traseu asta ajungem iara pe la Beius(si daca tot suntem acolo ar trebui sa urcam si pana la STANA DE VALE)sa vedem daca s-a mai topit zapada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 asta-i floare la ureche pentru mine...sa vaz daca nu ma duc in Moldova ca m-a sunat un amic de-al meu si ma bate gandu sa dau o tura cu motoru pana acolo de vineri dimineata pana duminica seara,daca nu ma duc viu si eu cu voi...primiti? Asta-i mai scurt traseul si drum mai bun...pe cand o iesire de sambata dupa masa,camping undeva si intoarcere acasa duminica?V-am pupat! cat de curand trebuie gasita destinatia, undeva in nord catre Maramures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 traseu catre maramures la nicu acasa prima iesire va fi asta si de nu ....la sarmi va fi sa ne vedem originea dacica astept .... sa-mi treaca raceala si durerile de stomac boala a revenit firear an de an primavara ma macina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 Ceva noutatzi ? Catzi suntem pe duminica sugur? , vremea cred ca va fi cat de cat OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Ceva noutatzi ? Catzi suntem pe duminica sugur? , vremea cred ca va fi cat de cat OK Pasagera vine sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 (editat) O harta cu o mica completare fatza de alu` Alex , ca ii si Stana De Vale ... dak trecem pe la Beius ! Si o harta optionala dak o sa ne permita vremea ... Harta originala ... Harta cu traseu optional ... pt doritori ce ii cu ROSU ii de nota Editat Aprilie 4, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 dunga aia cu rosu nu ii traseu de "Moneasa" care l-am facut noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 dunga aia cu rosu nu ii traseu de "Moneasa" care l-am facut noi? NU ... ii Julita - Gurahont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate