Atti Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 participantii pt maine mana sus! si mai lasa-ti si haidati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 participantii pt maine mana sus! si mai lasa-ti si haidati eu vin...la ce ora si unde ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 cat de sus mana ? ....mai mult nu pot (am uitat sa-mi iau pastila de putut) loc de intalnire ? petrom gradiste, la sens , ora 9 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 Loc de intalnire - Da la Sens in Petrom , Gradiste ! Ora 9 ? ... mai bine 9:30 si 10 plecarea !!! In princiupu cine vine ne gaseste acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Loc de intalnire - Da la Sens in Petrom , Gradiste ! Ora 9 ? ... mai bine 9:30 si 10 plecarea !!! In princiupu cine vine ne gaseste acolo vreme de cacao se anunta...Ne vedem la 9.45!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 vreme de cacao se anunta...Ne vedem la 9.45!!!!! Ma ... pe azi so anuntat vreme foarte nasoala cu ploaie ... si eu sincer nici un strop nu am vazut! intr`adevar nu a fost placut afara da nici nu a fost atata de urat pe cum s-a anuntat ! Pe maine se anunta vremea mai buna ca azi ... asa ca nu vad ce ar fi asa rau ... si chiar aici in zona de vest nu arata a fi chiar asa de urat ! Numa sa nu ploua maine dimi cand plecam , restu nu ma prea intereseaza ... de aia s-au inventat echipamentele de ploaie ... ceau bau ! ne vedem maine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 vreme de cacao se anunta...Ne vedem la 9.45!!!!! ne echipam corespunzator si gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 eu vin...la ce ora si unde ne intalnim? ai grija la traseul de nota 10 dintre julita si gurahont vreo 40 km de drum forestier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 ai grija la traseul de nota 10 dintre julita si gurahont vreo 40 km de drum forestier ma descurc eu...ma stiu baietii...am trecut duminica prin drumuri mai rele decat forestiere...dar nu e gata drumul deja? parca am auzit ca e asfaltat...in fine daca e nasol tare fac eu alt traseu,mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 ma descurc eu...ma stiu baietii...am trecut duminica prin drumuri mai rele decat forestiere...dar nu e gata drumul deja? parca am auzit ca e asfaltat...in fine daca e nasol tare fac eu alt traseu,mersi! aici ar trebui sa fie ceva poze nu sunt prea sugestive dar decat nimic /index.php?...7604&st=380 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 aici ar trebui sa fie ceva poze nu sunt prea sugestive dar decat nimic /index.php?...7604&st=380 nu ii 100% ca v-om face Gurahont - Julita ! Am planuit un traseu surpriza , dar o sa vedem la fata locului ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 da greu mai vine ziua de duminica!!!!!!!!hai duminica hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) Am studiat putin harta , si uitatzi ce am mai gasit Se inmultesc si km , dar nu vad sa deranjeze pe cineva ... Editat Aprilie 5, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 asta la o sa fie cam pe la pranz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Va prezinta motoru pe TVR 2 la moto magia cam in 5 minute HONDA TRANSALP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 6, 2008 Autor Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) Plimbarica de azi 06.04.08 , Ar-Salonta-Holod-Beius-Stana de Vale-Beius-Varfurile-Gurahont-Buteni-Siria-Ar , 380 km ... a fost 3 sfert pe ploaie ! , in rest tot ! Cea mai faina senzatie a fost ca am reusit sa ajungem sus la Stana de Vale , si ne-am plimbat pe zapada de 1 m pe drum ... am fost la cascada ( nici castile nu le puteam da jos ca asa ploua ) ... Si apropo au fost 2 Grade Scurt SlideShow ... JCNmikl1DOk Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=732 Pana la urma asta a fost traseu ... numa Stana de Vale , fara Scarisoara , din cauza vremii Editat Aprilie 6, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) nu a fost prost cine a inventat combinezoanele de ploaie! iara si-au facut treaba! Editat Aprilie 6, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Brrrrrr da frig a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Brrrrrr da frig a fost Si atunci care a fost distractia? Si daca topicul se numeste al iubitorilor de trasee noi, care a fost traseul nou? Parerea mea este ca nu se poate face un traseu nou decat daca se pleaca pe doua zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Si atunci care a fost distractia? Si daca topicul se numeste al iubitorilor de trasee noi, care a fost traseul nou? Parerea mea este ca nu se poate face un traseu nou decat daca se pleaca pe doua zile probabil baia fierbinte de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 7, 2008 Autor Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) Si atunci care a fost distractia? Si daca topicul se numeste al iubitorilor de trasee noi, care a fost traseul nou? Parerea mea este ca nu se poate face un traseu nou decat daca se pleaca pe doua zile Am avut in plan sa facem si o bucata de traseu nou , pe unde nu am fost ! Dupa Arieseni,Abrud,Brad ... Dar daca veneatzi si voi si atzi fi vazut ce vreme o fost , as fi fost curios care din voi zicea hai sa mai bagam 150 km in plus pe ploaie ! Pe langa aia 380 ! Asa ca cei care nu atzi fost n-are rost sa veniti cu acuzatii de genu ! Cand veniti si voi si participati , avetit tot dreptu pana atunci ... Si inca ceva ... dak de exemplu vreau sa ajung la Abrud si in zona aia ... cum pot ajunge fara sa ma duc pe traseu care am fost , inconjor 300 km prin sud ? Lasa ca daca tine vremea cu noi duminica ce vine atunci vom merge toata Valea Muresului pana aproape de Deva si de acolo in sus la Brad , Abrud , Arieseni , Scarisoara , VASCAU - MONEASA ! Sa fie intr`adevar ceva nou ! Editat Aprilie 7, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Sa fie intr`adevar ceva nou ! O fi nou pentru tine Si de fapt cine a acuzat pe cine? Eu doar am pus doua intrebari... Nicio problema, drum bun sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 7, 2008 Autor Share Postat Aprilie 7, 2008 O fi nou pentru tine Si de fapt cine a acuzat pe cine? Eu doar am pus doua intrebari... Nicio problema, drum bun sa aveti Clar ca pentru mine ii nou , nu am zis eu nimik de altii ... Eu cand pun traseu nu pentru altii fac , ci pt mine si cine vrea sa vina,vine ... si cine nu , nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 nu am zis eu nimik de altii Ai zis de altii: "Asa ca cei care nu atzi fost n-are rost sa veniti cu acuzatii de genu! Cand veniti si voi si participati , avetit tot dreptu pana atunci ... " Mai nou se pare ca cine nu vine cu tine nu exista, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Noah HOOOO!!! sunteti incredibili...mah Lutzifer...suna interesant traseul de duminica,dar acolo is kilometrii adevarati...i-am facut noi(eu,kato,liviutz,nicu,nicuTA) in sfarsitul lui septembrie...frumos traseu intradevar...si tot pe ala dar numa pana la Brad l-am facut eu in noiembrie cand am fost la Cluj...baga o harta sa numai zici ca o fac ca sa imi fie mie mai la indemana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate