Lutzifer Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Plimbarea lui Calin (Deva) & Friends din 16.Noiembrie.2008 , Pe Valea Ariesului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 fain fain...imi place cum ti se aude toba aia mah caline mah...mishto sound... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Mna ziceti ce facem cu tura de la Branesti ? KTM Test Drive ... Pana acuma netu arata vreme oribila si frig de crapa pietrele pe sfarsitu asta de saptamana ce vine ! Daca nu putem merge cu motoarele , mergem cu conservele ? Macar vedem ce ii p`acolo ... daca apucam sa dam o tura , dam ! Daca nu iaca am facut o plimbare si am vazut si noi ce ii prin zona ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Mna ziceti ce facem cu tura de la Branesti ? KTM Test Drive ...Pana acuma netu arata vreme oribila si frig de crapa pietrele pe sfarsitu asta de saptamana ce vine ! Daca nu putem merge cu motoarele , mergem cu conservele ? Macar vedem ce ii p`acolo ... daca apucam sa dam o tura , dam ! Daca nu iaca am facut o plimbare si am vazut si noi ce ii prin zona ! Nu promit nimic dar suna foarte tentant !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 Vedem pe parcursul saptamanii ce se mai intampla , cum se comporta vremea ! Si om vedea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 pai si cu troacele daca merem ii ok...tragem un gratar acolo daca nu reusim sa ne dam cu ktm-urile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 pai si cu troacele daca merem ii ok...tragem un gratar acolo daca nu reusim sa ne dam cu ktm-urile... omu negru mare dreptate are.... ...da tat punem noi mana p un ktm... macar atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 pai si cu troacele daca merem ii ok...tragem un gratar acolo daca nu reusim sa ne dam cu ktm-urile... mergem !!!!!!!!!!! cu ce nu mai conteaza!in functie de temperatura de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 mergem !!!!!!!!!!! cu ce nu mai conteaza!in functie de temperatura de afara. Cel mai probabil ca v-om merge cu masina ! Se anunta foarte frig ... 2 grade ziua si -11 noaptea, asa ca fapt divers ! ! Pana acuma Eu, Atti , Duda , Cucun ? Altii ..mai doresc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Cel mai probabil ca v-om merge cu masina ! Se anunta foarte frig ... 2 grade ziua si -11 noaptea, asa ca fapt divers ! ! Pana acuma Eu, Atti , Duda , Cucun ? Altii ..mai doresc ? Io,io,io...care ma ia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 te bag si pe tine in furia albastra...pana acuma nis 3,daca vine si cristi atunci om fi 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Io,io,io...care ma ia? poti sa mergi cu dada sau poti sa vi cu noi cu FURIA ALBA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 poti sa mergi cu dada sau poti sa vi cu noi cu FURIA ALBA ma duc cu Duda ca are turbo...planuri,plecare,ora...mancam pe traseu ca oamenii la un restaurant banuiesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 pai io zic sa luam si ceva sa facem acolo...sa ne punem gratarele in practica......ora si plecarea se stabileste la comun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 ma duc cu Duda ca are turbo...planuri,plecare,ora...mancam pe traseu ca oamenii la un restaurant banuiesc! Putem lua cu noi ceva de fript ... oricum cred ca o sa ne bucuram de putin foc ! La cat de frig o fi afara Dar undeva putem si sa manca o ciorbica calda ca tot omu ... aia vedem pe drum ! Prima oara sa stabilim cati plecam din Arad cu trocile ! nu pun smile-u , ci :auto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Putem lua cu noi ceva de fript ... oricum cred ca o sa ne bucuram de putin foc ! La cat de frig o fi afara Dar undeva putem si sa manca o ciorbica calda ca tot omu ... aia vedem pe drum ! Prima oara sa stabilim cati plecam din Arad cu trocile ! nu pun smile-u , ci :auto: macar sa tragem o tura cu KTM-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 macar atat...poate se ofera cu cucun cu furia lui hybrid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 omu negru mare dreptate are.... ...da tat punem noi mana p un ktm... macar atat... Bah,nu ne duci cun vaporul tau...e mai mult loc ca si in ,,furia,, lai Duda....mai ales ca are si semnul de atentionare,,Bickers on board" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Nu am fost atent cand plecati , Mergeti sambata sau duminica ?? Eu cred ca numa Duminica pot venii ca am ceva treaba sambata ca e ziua mea si am ceva vizite neanuntate ca de nu veneam si eu de Sambata !! Mai vorbim poate imi chem sosia sa stea in locul meu ca nu as vrea sa ratez ocazia de a ma da cu un KTM!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 no dara....cum o fii.... data plecare,ora ....despre "furia" mea mai discutam....k nu stiu unde o fii locatia,si dc o fii pe ceva drumuri din alea "hartopite" io cu a mea i dau skip k i prea joasa...da tat parca nu m-as duce cu a mea sa beu si io k tat omu o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 pai daca mergeti duminica cu cotetele zburatoare ma inscriu si eu cu furia rosie turbo a mea.. am uitat gustul la slanina fripta.. si as mai avea 3 locuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) pai daca mergeti duminica cu cotetele zburatoare ma inscriu si eu cu furia rosie turbo a mea..am uitat gustul la slanina fripta.. si as mai avea 3 locuri... Duminica mergem , nu sambata ! Plecarea nush ce sa zic la ce ora, stabilim la un loc ... oricum asa pe la 10 sa plecam din Arad ! Sa fie Petrom Micalaca la ora 9:50 ?? ... Mna in final Calin vine cu noi ... Editat Noiembrie 20, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 e bun...mah...sambata toata noaptea in carefour reduceri de pana la 70% la orice produs...io as zice sa merem noaptea sa tragem niste cumparaturi zdravene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 e bun...mah...sambata toata noaptea in carefour reduceri de pana la 70% la orice produs...io as zice sa merem noaptea sa tragem niste cumparaturi zdravene... bah,iara va entuziasmati cu ,,ieftinirile,, astea.Se ieftinesc preturile la scobitori,marfa aproape de expirare,produse care nu trec,cu defecte,etc.Sant curios,poate trec si eu doar asa de plimbare.Sa nu credeti ca o sa gasiti ceva performant la preturi de dumping.Alea sant rezervate deja.Preturile sant umflate artificial ca sa aiba de unde reduce...nu mai muscati dreacului la ,,afacerile,, astea.Cred ca ati auzit ce fiasco a fost la Mall-ul de le Timisoare,tot un gen din asta de noaptea reducerilor iar oamenii au plecat fff dezamagiti de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 e bun...mah...sambata toata noaptea in carefour reduceri de pana la 70% la orice produs...io as zice sa merem noaptea sa tragem niste cumparaturi zdravene... mem mah....sa dam si noi cu privirea pacolo....poate gasim ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate