Atti Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 O fi bine nu va mai stresati Pt Alex , suntem sigur : Eu , Tu , Atti , kato , Vest , Elzorab , Mircea cu Cagiva Rosie , si Fade2Black pe care il luam din TM la 10:15 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 12, 2008 Autor Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) Un rapel in toata splendoarea cuvantului, de pe casa Sindicatelor gvGwcPuW6Fg Scuzati reclama ... Editat Aprilie 12, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 pt kato: noi asa merem,tu sa te tzi de noi... pt Lutzifer: nu zi Mircea cu Cagiva Rosie...zi Mircea cu Grand Canyonu'...suna mai fain... hai ca ma imbrac si vin...serbus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) nu am reusit sa facem decat 530km (era prea tarziu) din 610km Editat Aprilie 14, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) Pe scurt a fost super ! Vreme excelenta , zone splendide , gasca buna , organizatzi destul de bine de data asta ! Vreau sa ii felicit de Elzorab si Kato ca au tzinut pasu cu noi pe unele drumuri chiar destul de rele si pentru un Enduro , dar pentru un CBR Duminica asta daca ne permite vremea de o iesire , m-am gandit sa facem o tura mai scurta de max 250 km , si sa stam si noi cu burta la soare un pic ! ( Daca o fi soare ) Ducem un Freesby , izolir , o paturica Cateva poze de Duminica 13.04.08 http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=773 Slide in viitoru apropiat , ca este destul de mult de lucru cu el ! Editat Aprilie 14, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 e bun, e bun...asteptam slideu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 ce ii frumos si mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=35 ba da si la scoala faceam o pauza de 10 minute la o ora de curs. Ieri parca eram la examen Ca sa mergi cu atata ai nevoie de clisa, clar fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 Lasa ca duminica asta face o tura de relaxare Un Slide din 2 ii gata , dar imi merge netu tare tare prost... si nu il pot pune pe youtube ! O sa mai incerc ! Oricum pana atunci ma apuic de al 2-lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Pe scurt a fost super ! Vreme excelenta , zone splendide , gasca buna , organizatzi destul de bine de data asta ! Vreau sa ii felicit de Elzorab si Kato ca au tzinut pasu cu noi pe unele drumuri chiar destul de rele si pentru un Enduro , dar pentru un CBR mah eu am tinut pasul cu voi...da voi pe sosea... departe...deci 1-0 ptr mine...cat despre tura urmatoare unde mergem? Un traseu mai linistit propun: Herculane cu o iesire pe la Dunare ce ziceti?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 mai baieti...in primul rand va multumesc de ajutor..faza cu faru ...nu cred ca ajungeam la AR fara voi...prietenii la nevoie se cunosc....din pacate nu o sa vin cu voi in weekend-ul asta...tre sa repar faru sau sa-mi iau transalp ...a pus ochii pe unu in arad sa vad ce rezolv...duminica ies cu a mea ...mergem la o cabana langa arad la o ziua de nastere ...avem si ATV-uri(nu am condus niciodata )...va doresc asfalt uscat si abia astept sa merg cu voi ...sunteti ok m-am distrat ....mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Sunt gata si mult asteptatele SlideShow`uri ! Cu toate ca al 2`lea slide l-am refacut in proportie de 90% ,is gata amandoua Vizionare placuta , AND ACTION ! Part 1 ... Munteme Mic ! 2IxnJN66LRw Part 2 ... Continuare Muntele Mic si Semenic ! m1UE71fdUzQ Editat Aprilie 15, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 elzorab,suntem in familie duminica in iesiri,logic ca te-am ajutat si te-am acoperit pentru far...si vreau sa iti zic ca o fost tare chestia cand intram noi doi in ceva tunel,cu acceleratu' and pocnitu'.... meserie... si cu iesirea de duminica asta...suna bine un herculane si o iesire pana la Dunare...dar iara or fi multi kilometri si tre sa tragem ca sa nu ne prinda noaptea,fara pauze mai lungi...etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 Veniti cu o propunere , dar sa si stam peste nopate! Trebe sa ne gandim la un loc fain , cu curs de apa , poienitza ... Ar fi fain de Sambata dupa`masa pana duminica ! O sa studiez cu Atti harta mai tarziu si vedem , ganditi`va si voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=35 ba da si la scoala faceam o pauza de 10 minute la o ora de curs. Ieri parca eram la examen fade cam asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusmaniti-ma Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ma...slideurile arata bine insa partea sonora lasa de dorit. Fara suparare dar ce legatura are muzica oldies cu motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 ma...slideurile arata bine insa partea sonora lasa de dorit. Fara suparare dar ce legatura are muzica oldies cu motoarele? Fiecare cu genurile lui ! Mie imi plac mel vechi si sigurat la multi altii. Nush la ce gen de muzica te referi sa fi pus dar ca tot timpu , nu ii poti multumii pe toti . Astept slide`uri facute de tine din excursii sa vad c-am la ce muzica te referi ! Multa Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Veniti cu o propunere , dar sa si stam peste nopate! Trebe sa ne gandim la un loc fain , cu curs de apa , poienitza ... Ar fi fain de Sambata dupa`masa pana duminica ! O sa studiez cu Atti harta mai tarziu si vedem , ganditi`va si voi ! mah...eu la Herculane am un amic care lucreaza la statia meteo...trebuie sa iau legatura cu el sa vedem daca ne poate oferi o cazare cu pret simbolic acolo...dar asta numai daca va hotarati sa mergem acolo...daca nu astept variante! Editat Aprilie 15, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusmaniti-ma Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) man, eu nu am spus ca muzica veche nu e frumoasa si ca nu o asculta nimeni, eu am spus doar ca nu are nici o legatura cu motoarele. Cauta si tu pe youtube filmuletze cu motoare si vezi ce muzica este pe fundal. Editat Aprilie 15, 2008 de dusmaniti-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 man, eu nu am spus ca muzica veche nu e frumoasa si ca nu o asculta nimeni, eu am spus doar ca nu are nici o legatura cu motoarele. Cauta si tu pe youtube filmuletze cu motoare si vezi ce muzica este pe fundal. Eu am inteles si ce zici tu , da pe mine chiar nu ma intereseaza ce muzica pune altu de fundal ! Mie asta mi se pare ok , cine vrea sa se uita la slide ii bine si cine nu iara... nu fortzez pe nimeni sa se uite sau sa asculte ce nu ii place! de ex eu nu suport manele ... poti sa ma Fu.. sa imi faci ce vrei ca nu ascult nici sa ma tai ! Rock nu mere sa pun la slide pentru nu ii genu ala... eventual la un Hard Enduro ar mere , Blues`uri ai vrea sa pun , sa adormi?... sau chillout ?... Drum`n Bass ? ... la ce te referi ! In conluzie , fiecare ii cu parerea lui si cu gusturile,imaginatia personala ! Ceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 mah...eu la Herculane am un amic care lucreaza la statia meteo...trebuie sa iau legatura cu el sa vedem daca ne poate oferi o cazare cu pret simbolic acolo...dar asta numai daca va hotarati sa mergem acolo...daca nu astept variante! sunt pentru!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Sunt gata si mult asteptatele SlideShow`uri ! Cu toate ca al 2`lea slide l-am refacut in proportie de 90% ,is gata amandoua Vizionare placuta , AND ACTION ! Part 1 ... Munteme Mic ! 2IxnJN66LRw Part 2 ... Continuare Muntele Mic si Semenic ! m1UE71fdUzQ sunt super faine slide-urile : !!!!!!Mai ales MUZICA DE FOND!!!!!! Editat Aprilie 15, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 faine poze, faina muzica ! astept weekendu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 sunt pentru!!!! Merem unde vretzi numa sa merem Ca pe o zi ... ca pe doua ... oricum numa sa merem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 sh-alta data...sh-alta data ooo sooo facem si mai si mai lataaa... ..frumos filmuletzele..le vreau si io pe comp..cum fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate