AnDreas01 Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Superb Motor!Cea mai frumoasa combinatie de culori!Perfect! Ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Intre timp motoreta a primit o evacuare Akrapovic (mersi MAC ) ,furtune racing,mansoane+ butoi lichid de frana Rizoma( tot lui mac ii multumesc ) Am aproape 10000 km ...moto merge perfect.Putin mai bine decat cand era noua 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 foarte foarte foarte foarte frumoasa ! sa o stapanesti sanatos in continuare fara incidente ! arata bestial pe alb ! mai ales cu o evacuare "Krakrapovic"! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 fain burlan.... si accesoriile sunt dementiale! bafta .... dar dc totusi alb? (alegere personala?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 fain burlan.... si accesoriile sunt dementiale! bafta .... dar dc totusi alb? (alegere personala?) burlan e capu' tau facem poll sa vedem cati sunt de acord cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 buey.. nu stii sa saluti? te-am claxonat in sensu giratoriu din fata de la miu, dar cred ca tu te uitai dupa muieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 burlan e capu' taufacem poll sa vedem cati sunt de acord cu asta? adevaru e ca e mare si faina toba.... (finala) ii da un aspect fff fain motorului! fiecare cu parerea lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 fain burlan.... si accesoriile sunt dementiale! bafta .... dar dc totusi alb? (alegere personala?) Danke..Da, alegere personala,din cauza lipsei culorii rosie de pe paleta de culori a celor de la suzuki,am fost nevoit sa aleg intre clasicul alb-albastru,negru(nu-mi place) ,negru-galben (care doar in poze arata bine) ..parerea mea...si alb,care nu l-am vazut live decat la livrare.Mie mi se pare ok Probabil era vreo fata pe partea dreapta...ca altfel te-as fi remarcat si salutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Foarte frumoasa..sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oNuR Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 burlan =)))))) da unde`i soba :||| ??? frumoasa motocicleta chiar prea frumoasa ;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 pur si simplu superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Foarte frumoasa mobra (a mea e neagra si e mai frumoasa ). Tre sa-mi ajunga si mie o toba de la Recetaylor Made USA luna viitoare si ma laud si eu cu ea. Sa o stapanesti sanatos. PS daca ne vedem vreodata dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Trompeta frate ... S-o stapanesti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate