Achile Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cu placere! Cum vroiai sa iei podium cu rahatul ala de guma?? asa arata guma proaspata la sfarsitul zilei de sambata pe cross-ul unui descreierat! Kenda frate Sa mai zica unu ca sunt proaste Mai iei gume d la mine?? sa faci o poza cu starea actuala a gumei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cu placere! Cum vroiai sa iei podium cu rahatul ala de guma??asa arata guma proaspata la sfarsitul zilei de sambata pe cross-ul unui descreierat! Kenda frate Sa mai zica unu ca sunt proaste Mai iei gume d la mine?? sa faci o poza cu starea actuala a gumei guma arata aproape ca noua ..si ultima tura am facut jumate de traseu pe pana spate...si cauciucul nu s a dejantat Kenda e super tare ...sa reziste la 2timpi 250 o cursa intreaga ) nu am mai vazut:D numa bine glod in casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 bre Solo, Tu esti omu cu dubitza mercedes? eu sunt vecinu tau de stand cu camioneta nissan. Ce ti-e si cu netu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 bre Solo, Tu esti omu cu dubitza mercedes? eu sunt vecinu tau de stand cu camioneta nissan. Ce ti-e si cu netu asta mica e lumea multumesc pentru pompa si cheia de 24 sa ne vedem cu bine la concursul urmator ceva poze cu tine ionutz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 mica e lumea multumesc pentru pompa si cheia de 24 sa ne vedem cu bine la concursul urmator ceva poze cu tine ionutz... merci de poze! Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele curse. daca e cu multumiri de-astea - multumesc si eu pentru piulita de la stander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) saru' mana de gulas-ul din amandoua zilele domnu' patrick si multam ca ati avut grija sa puneti si piatra pe drumul pana la tabara(nu ca ar fi fost vre-o problema), dar ati aratat ca va pasa. felicitari!!!!! si aratati si la altii cum se face!!!!!!!!!!!!!!................si nu e rautate. voi reveni intotdeauna cu mare placere! ps. ahile..... pozarule....unde esti? Editat Iunie 15, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) saru' mana de gulas-ul din amandoua zilele domnu' patrick si multam ca ati avut grija sa puneti si piatra pe drumul pana la tabara(nu ca ar fi fost vre-o problema), dar ati aratat ca va pasa. felicitari!!!!! si aratati si la altii cum se face!!!!!!!!!!!!!!................si nu e rautate. voi reveni intotdeauna cu mare placere! ps. ahile..... pozarule....unde esti? sila mare sa incarc poze...sesiune taica!! daca nu invatz dorm, daca nu invatz si nu dorm mananc...daca nu fac celelalte 3...fout da-mi un add pe mess si iti dau pozne, ia d-aici id: matterhorn87 sa nu zicetzi ca-s egoist geza undercover devine asa cum il stim...portocaliu p-aici liniste si pace o ciudatenie a naturii...dark petak pe yamaha Sologiuc, Gheorghe Sologiuc ora de masa Editat Iunie 15, 2008 de Advrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 multam ca ati avut grija sa puneti si piatra pe drumul pana la tabara(nu ca ar fi fost vre-o problema), dar ati aratat ca va pasa. felicitari!!!!! si aratati si la altii cum se face!!!!!!!!!!!!!!................si nu e rautate. am inteles ideea..chiar ma gandeam cand o sa continui.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 din ceea ce am vazut in pozee.. imi dau seama ca a fost super tareee... poate dupa ceva antrenament .. o sa participe si galati-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 din ceea ce am vazut in pozee.. imi dau seama ca a fost super tareee... poate dupa ceva antrenament .. o sa participe si galati-ul Eu te-am vazut la Valcea - mergi suficient de bine ca sa poti termina C. Sigur treci si la B si daca ai si anduranta poate termini si un B. Mai e o singura etapa de CN in octombrie la Sf Ghe - vino sa vezi cum e si apoi decizi unde te bagi la anu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 SF.GHEORGHE te astept!!!! multumesc Achile pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate