speedbiker Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 As vrea sa stiu daca aveti atestat Eu nu am inca 16 ani am doar 15 si as vrea sa stiu daca il pot face la varsta asta logic cu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Trebuie sa ai varsta de 16 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Ti-l face si la varsta asta.. dar cand o sa implinesti 16 ... o sa iti scrii tu cu mana ta acolo CNP-ul buletinului tau.Daca ai mai putin de 16 ani nu il poti folosi asa trebuia sa imi fac si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Se poate face...bine inteles daca esti cu plicu dupa tine... Pe la noi banu rezolva tot...sau nu stiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 As vrea sa stiu daca aveti atestat Eu nu am inca 16 ani am doar 15 si as vrea sa stiu daca il pot face la varsta asta logic cu banii Sunt curios daca a luat cineva acest atestat pe propriile cunostiinte si nu cu banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Sunt curios daca a luat cineva acest atestat pe propriile cunostiinte si nu cu banii. toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Io m-am dus la sediu firmei si m-a pus sa fac un chestionar dala pt A+B si am facut 19 corecte. deja citisem de cateva ori codul rutier acasa. si mi-a zis ca nu mai am nevoie de ore suplimentare. dar nu mi l-am dat decat la 16 ani implinitzi. cand m-am dus prima data mai aveam 2 luni pana la 16 ani si a trebuit sa astept. am achitat taxa si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Io m-am dus la sediu firmei si m-a pus sa fac un chestionar dala pt A+B si am facut 19 corecte. deja citisem de cateva ori codul rutier acasa. si mi-a zis ca nu mai am nevoie de ore suplimentare. dar nu mi l-am dat decat la 16 ani implinitzi. cand m-am dus prima data mai aveam 2 luni pana la 16 ani si a trebuit sa astept. am achitat taxa si gata Macar tu ai facut un test spre deosebire de altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Si vladone l-a luat pe mintea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Si vladone l-a luat pe mintea lui Probabil ca mai sunt cativa, 5-6.Dar sunt foarte multi care au luat cu bani, eu zic ca era ma bine daca nu era acest atestat si era doar scoala pentru A1-16 ani ca macar acolo inveti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) Da oricum nu prea intreaba politzia de asa ceva. inainte sa il iau m-a intrebat un singur politzist dak am curs de legislatie, am zis ca nu am si ma lasat sa plec. iar de cand l-am facut au trecut vro 5 luni si nu m-a mai intrebat nimeni de el. si inca vad o gramda care merg pe strada cu scutere si ii cunosc. ... aia nu au curs de legislatie si ii doare in pix. e cam degeaba pus atestatu asta .. Editat Martie 28, 2008 de czpiaggio2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Ei, degeaba nu e, daca il faci asa cum trebuie chiar te ajuta legislatia respectiva. Si eu merg cu scuterul chiar daca nu am legislatia facuta dar eu fac scoala pentru A1, si nu incurajez acest fapt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 La mine in oras a platit un baiat de 13 ani sa faca atestatu si a doua zi a intrat in masina e politie. nu sa prea bucurat baiatu de scuter.parerea mea mai bine il ai pt ca la mine in oras daca te opreste nu se poate sa nu iti dea amenda desi motivul amenzii poate foo aberatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) Sunt curios daca a luat cineva acest atestat pe propriile cunostiinte si nu cu banii. Eu promit ca o-am facut pe propriile cunostine...am fost la 5 sedinte...am dat examen si am luat 19 puncte...si tipu de la examinare a zis ca e ok daca fac peste 18 is trecut...Insa taicamio a zis ca pana nu fac 22 nu am ce cauta cu scuteru pe drum ...si asa alte 3 ore de curs si alt examen la care am facut 23 . la care tata zice...putin...tre 26 .Dar mi-a dat frau libertatii. Cand am facut eu legislatia nu se stia de smecheria cu cumparatul...dar la scurt timp, cam dupa 3 luni, deja daca dadeai 60 ron iti dadea hartia in mana gata stampilata...Iar cursu de legislatie ca sa il faci plateai 50 ron. Eu atata am platit... --- Mesaj completat în 29 Mar 2008 00:04 -------------CoSSmiN Imi place ce ai scris la signature. Pasiunea din noi o sa moara ultima Editat Martie 28, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Eu m-am dus acolo si m-a intrebat daca am 16 ani.I-am dat buletinul,apoi mi-a dat un chestionar din care a spus sa fac doar intrebarile cu imagini care erau vreo 15.Am gresit vreo 2-3 si dupa aia mi-a dat foaia.Nu este greu.La noi in oras gaborii sunt foarte pusi pe capu celor cu scutere,amenzi peste amenzi...confiscari.La noi daca te prinde seara pe scuter si nu ai vesta daca te vede garcea iti da un bon de masa sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) eu am inceput scoala de soferi pt B+E si C+E (de A nu am mai avut bani ) inainte cu o zi sa`mi iau scuter si a trebuit sa merg la cursuri de legislatie o saptamana (6h) pana sa imi dea diploma pt care a trebuit sa fac un chestionar cu 12 intrebari numai din indicatoare. Oricum acum nu mai am nevoie de curs ca am permis ) Editat Martie 29, 2008 de s0rinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 eu am inceput scoala de soferi pt B+E si C+E (de A nu am mai avut bani ) inainte cu o zi sa`mi iau scuter si a trebuit sa merg la cursuri de legislatie o saptamana (6h) pana sa imi dea diploma pt care a trebuit sa fac un chestionar cu 12 intrebari numai din indicatoare. Oricum acum nu mai am nevoie de curs ca am permis ) la ce scoala ? In bistrita, la mirebon, anu trecut iti dadea A-ul gratuit, daca faceai B si C. Si daca mai faceai si E-ul mai era o reducere Eu asa am facut. Acum am A, B, C, E Defapt de luni (31martie) o sa le am dinnou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) La DIA auto in constanta am dat 13 mil parca pt B si CE pt A mai cerea cateva mil si nu mai aveam :-|. Si cum adica o sa le ai din nou ? Ti`a luat carnetu politia ? ) Editat Martie 29, 2008 de s0rinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) eu am inceput scoala de soferi pt B+E si C+E (de A nu am mai avut bani ) inainte cu o zi sa`mi iau scuter si a trebuit sa merg la cursuri de legislatie o saptamana (6h) pana sa imi dea diploma pt care a trebuit sa fac un chestionar cu 12 intrebari numai din indicatoare. Oricum acum nu mai am nevoie de curs ca am permis ) Chestionar cu 12 intrebari . Pai eu am dat chestionar ca si cei care dau de B cu 26 intrebari...si am fost in aceiasi sala cu ei... . Numa ca la ei trebuiau 22 minim..si la mine 18. Dar tata ma obligat sa iau 22...adiks a invat pana il iau ca si cei cu B. Editat Martie 29, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiiul Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 salut.Ma sperie sa vad cata lume zice ca a luat atestatul pe spaga.Oare in caz de accident, ca nu stiau regulile de circulatie, isi recapata sanatatea tot pe spaga. Eu unul l-am luat pe bune, curs facut cu profesor de la academia de politie. Asa ca mai bine invatati un pic ca sa luati examenul pe bune. Bafta tuturor si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 <small>--- Mesaj completat în 29 Mar 2008 00:04 -------------</small><br/>CoSSmiN Imi place ce ai scris la signature. Pasiunea din noi o sa moara ultima ;)Nu sunt cuvintele mele dar merita sa citeasca si altii doua propozitii care releva adevarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 La DIA auto in constanta am dat 13 mil parca pt B si CE pt A mai cerea cateva mil si nu mai aveam :-|. Si cum adica o sa le ai din nou ? Ti`a luat carnetu politia ? ) Da... mi l-a luat. Mi l-au suspendat 30 de zile, pt depasire pe trecerea de pietoni Aici am avut noroc ca sunt profesionist (toate categoriile), ca daca nu, suspendarea era de 90 de zile 13 mil nu ii mult... io am dat anu trecut 18 mil, doar la scoala... Chestionar cu 12 intrebari . Pai eu am dat chestionar ca si cei care dau de B cu 26 intrebari...si am fost in aceiasi sala cu ei... . Numa ca la ei trebuiau 22 minim..si la mine 18. Dar tata ma obligat sa iau 22...adiks a invat pana il iau ca si cei cu B. Eu cred ca a gresit... Chestionarul despre care zice el cred ca este cel de mecanica, care are 11 intrebari nu 12, din care trebuie sa faci minim 8 pt a fi admis. Ala se da doar la categoriile C sau D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Nu am gresit, chestionarul care l`am facut a fost cu 12 numa din indicatoare... la scoala mea trebuie sa`l faci ca sa te ia instructoru pe masina altfel nu are voie...si mi`a dat si o diploma pt asta si foloseste si la politie ca curs de legislatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate