dead_man_walking Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 eu sper sa plec vineri pe la 16.00-16.30 de la arc, daca reushesc sa scap de la scarbici!!! o sa merg cu 35-40 km/h, ca merg cu pasager!!! cine vrea sa mearga e bine venit o sa se mearga linishtit, fara prostii, in sir indian, fara glume proaste, cu casca pe cap ( @midnight_caller: cred ca am o casca de biciclist acasa, decat fara mai bine cu una de biciclist) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Daca nu o vand pana atunci si mai ales daca fac rost si de bani de gaz, merg, ca n-am de ce sa nu merg Multumesc mult de tot pentru oferta !!! Vedem Miercuri ce se mai aude cu "excursia" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 dead_man_walking, avand in vedere ca nu e foarte departe de Bucuresti, cred ca e o idee buna. Totusi, (poate stiai asta deja) iti recomand sa nu tii motorul "blana" si sa faci pauze dese (mai ales ca ai racirea pe aer la ludix si nu ai indicator de temperatura). Bafta si drum bun! Sa ne spui si noua cum a fost! Sunt curios de astfel de experiente cu toate ca nu am mers niciodata si as vrea si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Imi pare rau si sper sa nu "tai elanul" nici unuia cu scooter sau moped, dar din cate imi amintesc de cand o ajutam pe pretena-mea sa invete legislatie, era pe acolo un articol ceva de genul "Nu au voie sa circule pe drumuri nationale vehiculele care prin constructia lor nu depasesc viteza de 50km/h". Mai sapatzi si voi, sa nu plecati la plimbare si sa va intoarceti cu amenzi Daca ma insel, asfalt uscat si bani de gaz sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 ma uit acum pe legislatzie shi scriu in cateva minute art. 68 din ordonantza privind circulatia pe drumurile publice se refera doar la AUTOSTRAZI!!!! ORICUM, MA DUCEAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 (editat) as fi venit si eu, mai ales ca nu am mai iesit din bucuresti cu scuterul, dar nu pot din cauza ca am scoala edit: ar mai fi si problema ca nu am inca 16 ani cum imi iau carnet, cred ca o sa fac un drum mai lung prin tara. Editat Mai 17, 2005 de unnamed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 0724.30.24.26 plec intre 14.00-16.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 dead_man_walking, ai mai mers pana la urma? Cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 si eu sunt curios. daca ai, pune niste poze. cum s-a comportat peugeotul la drum lung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 22, 2005 Autor Share Postat Mai 22, 2005 pozele le pun luni in topicul dedicat pozelor de la intalnirea de la ploieshti!!!! scuterache s-a comportat admirabil!!! mers 1 ora shi jumatate la viteza lui maxima 45km/h fara nici o problema!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 @dmw: ai participat la parada? erau scutere de 50 care au participat? cu ce viteza s-a mers? oare as fi putut sa ma tin si eu dupa parada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 la dus shi in timpul paradei s-a mers cu 35-40 km/h -- nu am avut nici o problema!!! la intoarcere s-a mers cu vreo 60 km/h, da nu am ramas prea mult in urma pentru ca eram in primele randuri cand s-a plecat inapoi spre camping!!! au mai fost vreo 2 scutere, da cred ca erau din ploieshti, au fost shi vreo 2 pocket bike-uri!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate