Sari la conținut

cine merge la ploieshti?

Postări Recomandate

eu sper sa plec vineri pe la 16.00-16.30 de la arc, daca reushesc sa scap de la scarbici!!!

o sa merg cu 35-40 km/h, ca merg cu pasager!!!

cine vrea sa mearga e bine venit

o sa se mearga linishtit, fara prostii, in sir indian, fara glume proaste, cu casca pe cap ( @midnight_caller: cred ca am o casca de biciclist acasa, decat fara mai bine cu una de biciclist)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dead_man_walking, avand in vedere ca nu e foarte departe de Bucuresti, cred ca e o idee buna.

Totusi, (poate stiai asta deja) iti recomand sa nu tii motorul "blana" si sa faci pauze dese (mai ales ca ai racirea pe aer la ludix si nu ai indicator de temperatura).

Bafta si drum bun!

Sa ne spui si noua cum a fost! Sunt curios de astfel de experiente cu toate ca nu am mers niciodata si as vrea si eu.

Link spre comentariu

Imi pare rau si sper sa nu "tai elanul" nici unuia cu scooter sau moped, dar din cate imi amintesc de cand o ajutam pe pretena-mea sa invete legislatie, era pe acolo un articol ceva de genul "Nu au voie sa circule pe drumuri nationale vehiculele care prin constructia lor nu depasesc viteza de 50km/h". Mai sapatzi si voi, sa nu plecati la plimbare si sa va intoarceti cu amenzi :laugh:

Daca ma insel, asfalt uscat si bani de gaz sa fie ! :laugh:

Link spre comentariu

as fi venit si eu, mai ales ca nu am mai iesit din bucuresti cu scuterul, dar nu pot din cauza ca am scoala :laugh: :laugh: :ok:

edit: ar mai fi si problema ca nu am inca 16 ani :ok:

cum imi iau carnet, cred ca o sa fac un drum mai lung prin tara.

Editat de unnamed
Link spre comentariu

@dmw: ai participat la parada? erau scutere de 50 care au participat? cu ce viteza s-a mers? oare as fi putut sa ma tin si eu dupa parada? :laugh:

Link spre comentariu

la dus shi in timpul paradei s-a mers cu 35-40 km/h -- nu am avut nici o problema!!!

la intoarcere s-a mers cu vreo 60 km/h, da nu am ramas prea mult in urma pentru ca eram in primele randuri cand s-a plecat inapoi spre camping!!!

:laugh: :laugh: :ok: :ok:

au mai fost vreo 2 scutere, da cred ca erau din ploieshti, au fost shi vreo 2 pocket bike-uri!!!!

Link spre comentariu