stulewa Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 (editat) acum vreo doua saptamani cand stateam la bar la ovidiu si savuram o berica mi-a venit o idee destul de creata: cum ar fi sa parcurgi traseul vama veche- constanta- navodari pe malul marii? eu cred ca ar fi destul de dificil pt ca nu e compus doar din portiuni de nisip avand in vedere ca motorul meu nu e gata inca si maine poimaine incep sa apara bajetii pe plaje sa se bronzeze am zis sa va spun si voua poate va bagati voi poate cei din zona ct ne pot spune mai multe despre asta Editat Mai 19, 2005 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 cu mici ocolisuri, se poate. pentru detalii vorbeste cu Adi Univet - 0745 619 619. El e constantean si stie bine zona. Insa nu o sa poti merge cu DT-ul prin nisip. Iti trebuie un motor in 4 timpi cu cuplu bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 dt-ul meu oricum e bulit si nu stiu cand il fac..... oricum am sa incerc traseul cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 am mers de 1mai cu dr-ul meu si e extraordinar!! daca ai viteza mai si sari din cauza micilor dune de nisip formate de valuri. dar sunt portiuni cu alge sau scoici si iti cam chinuie motorul, mai ales ca e apa sarata care iti ataca imediat metalul, as mai fimers si eu, dar am probleme cu uleiul si ...rugina VA SALUT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 cu mici ocolisuri, se poate.pentru detalii vorbeste cu Adi Univet - 0745 619 619. El e constantean si stie bine zona. Insa nu o sa poti merge cu DT-ul prin nisip. Iti trebuie un motor in 4 timpi cu cuplu bun. Eeeeeeee nu poate cu Dt -ul ,ba poate si inca chiar foarte bine e vorba si de greutatea motorului. Cataline eu pariez pe tine si pe DT hai o data cu tranzistorul ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 21, 2005 Autor Share Postat Mai 21, 2005 l-as mesteri io daca as sti cum ca astia pe i-am intrebat pana acu o tot dau din colt in colt: frate e prea greu.... aaaaaa nu se mai poate face nimic...si alte d-astea teoretic vorbind totul e posibil si daca ei tot o freaca sa mor io daca nu ma apuc de invatat electronica ca n-o fi moarte de om... basca ca daca imi vin piticii ma apuc si reconstruiesc toata placa de baza, ca n-or fi luat-o japonezi de pe marte si io nu stiu AAAAAAAAAAA NA CA M-AM ENERVAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 21, 2005 Autor Share Postat Mai 21, 2005 auzi Ducule poate iei si tu cagiva aia si le punem p-amandoua pe o platforma , cap compas vama veche si aducem neste poze pt bajeti(dupa ce fac mobra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 auzi Ducule poate iei si tu cagiva aia si le punem p-amandoua pe o platforma , cap compas vama veche si aducem neste poze pt bajeti(dupa ce fac mobra) Vezi poate te ajuta Sorin Ghost pe forum e super baiat si vede meserie frate asa am patit si eu cu casetofonul si el la executat in doi timpi si trei miscari. Acuma nu stiu dar incercarea moarte n-are dai un PM si vezi poate te ajuta chiar azi m-am intalnit cu el la ploiesti. Cat despre platforma aia costa tre sa gasim un frate care o are si nu are colegi de coclauri sa ne ia si pe noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 ba baieti, pe langa motoare in 4 timpi va trebuie si o barca, ca pe alocuri faleza e foarte inalta si apa bate direct in ea.......si e uda si rece si adanca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 ba baieti, pe langa motoare in 4 timpi va trebuie si o barca, ca pe alocuri faleza e foarte inalta si apa bate direct in ea.......si e uda si rece si adanca... Aloooooooo Domnu Danut vezi aici e deosebirea ca mie nu-mi trebe barca la cate KG are Cagiva pot sa o iau in carca si trec fara probleme acuma poate un pic mai dificil dupa cotul asta rupt dar incerc ca inca mai pot sa ma screm. Vezi tu un 4T cel mai usor are cel putin 100 De KG fata de 80 ale Cagivei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 DCSANe ne-ai omorat cu Cagiva aia a ta. Ca ce tare e, ca pe unde merge ... In scurt timp o sa-si vanda toti KTM-urile sa-si ia cagive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 DCSANe ne-ai omorat cu Cagiva aia a ta. Ca ce tare e, ca pe unde merge ... In scurt timp o sa-si vanda toti KTM-urile sa-si ia cagive asa e asa e ...ia sa vedem ce stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 DCSANe ne-ai omorat cu Cagiva aia a ta. Ca ce tare e, ca pe unde merge ... In scurt timp o sa-si vanda toti KTM-urile sa-si ia cagive Ce e mai nene sunteti invidiosi nu Am timp si nici resurse ca va puneam eu niste poze sau va invitam eu la traseu sa vedem ce poate KTM-urile voastre de 400 500 600 etc etc sau o dau la proba sa va dati voi cu parerea poate-i creste cota de piata. Oricum nu mai gasiti de astea ca-s piese rare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate