norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 uitati nebunii cum vor sa moara... http://www.youtube.com/watch?v=q50kJBF77cY altu isi ia de toate (geaca,casca,pantaloni) si pateste ceva... da tot astia au noroc care nu poarta nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Am eu o casca Probiker X2, marimea L si mi-e prea mare. O vrea careva? O dau ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 uitati nebunii cum vor sa moara... http://www.youtube.com/watch?v=q50kJBF77cY altu isi ia de toate (geaca,casca,pantaloni) si pateste ceva... da tot astia au noroc care nu poarta nimic... Asta e un ghid "cum sa fi cocalar" Si de partea cu patitul, nu fi asa sigur ca nu in fiecare zi e duminica, si zicala "prost sa fi noroc sa ai" nu se aplica la infinit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Am eu o casca Probiker X2, marimea L si mi-e prea mare. O vrea careva? O dau ieftin pune o poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Asta e un ghid "cum sa fi cocalar" Si de partea cu patitul, nu fi asa sigur ca nu in fiecare zi e duminica, si zicala "prost sa fi noroc sa ai" nu se aplica la infinit. ai dreptate... nu toata ziua e duminica... da in general cei fara casca nu o patesc iar in schimb cei cu casca au ghinion mai mare si pica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) poza reala Editat Aprilie 11, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 poza reala ce e cu casca asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) E de vanzare pt ca mi-e mare Daca dadeai o pagina mai in spate ai fi vazut. Stii ca ai si optiunea asta, nu? Editat Aprilie 11, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 E de vanzare pt ca mi-e mare Daca dadeai o pagina mai in spate ai fi vazut. Stii ca ai si optiunea asta, nu? scz... am crezut ca este vorba de altceva nu de casca pe care o vinzi... cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Nici nu stiu, pt ca evident imi trebuie alta, nici nu concep sa merg cu scuterul fara casca (vreau tot integrala). Citeam pe undeva o statistica in care se arata cum loviturile cele mai frecvente (intre 15 si 20% din intreaga suprafata a castii) sunt in dreptul barbiei. Asta arata impecabil. Astept oferte aici: /index.php?...=197350&hl= Editat Aprilie 11, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Nici nu stiu, pt ca evident imi trebuie alta, nici nu concep sa merg cu scuterul fara casca (vreau tot integrala). Citeam pe undeva o statistica in care se arata cum loviturile cele mai frecvente (intre 15 si 20% din intreaga suprafata a castii) sunt in dreptul barbiei. Asta arata impecabil. Astept oferte aici: /index.php?...=197350&hl= interesanta poza aia... deci sa va mai zic odata...cand va luati casca si vedeti preturile: 100lei, 200lei, 300lei, 400lei...decat una la 100lei mai bine nici nu iti iei o perioada (nu te mai plimbi cu scuterul) si pui bani deaoparte si stii ca esti in siguranta... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 interesanta poza aia... deci sa va mai zic odata...cand va luati casca si vedeti preturile: 100lei, 200lei, 300lei, 400lei...decat una la 100lei mai bine nici nu iti iei o perioada (nu te mai plimbi cu scuterul) si pui bani deaoparte si stii ca esti in siguranta... parerea mea daca poti sa iti si argumentezi parerea cu atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) Mai nou am vazut o alta moda:"copii pe scuter la 13 - 14 ani care plimba prieteni cu varste de la 6 ani in sus, ambii fara casca".Mai dezolant e faptul ca politia trece pe langa ei si nu reactioneaza!!! Editat Aprilie 12, 2008 de flr_bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 daca poti sa iti si argumentezi parerea cu atat mai bine poi ce sa mai argumentez... stiti si voi dc e bine sa luati o casca calumea... nu chinezarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 poi ce sa mai argumentez... stiti si voi dc e bine sa luati o casca calumea... nu chinezarie iote ca eu nu stiu de ce e mai superioara o casca not made in china fata de una made in china Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 iote ca eu nu stiu de ce e mai superioara o casca not made in china fata de una made in china ia o casca made in china in mana si indoaio putin... ia o casca not made in china in mana si indoaio putin... si o sa vezi diferenta ia o casca made in china si dai cu ea de beton de 2 ori ia o casca not made in china si dai cu ea de beton de 2 ori si o sa vezi diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 ia o casca made in china in mana si indoaio putin... ia o casca not made in china in mana si indoaio putin... si o sa vezi diferenta ia o casca made in china si dai cu ea de beton de 2 ori ia o casca not made in china si dai cu ea de beton de 2 ori si o sa vezi diferenta daca o tigaie la 50 de lei rezista cand dai de pamant cu ea de ce nu ar rezista si o casca made in china care are aprobari de 2 bani de genul ece 22.05 ... binenteles, de ambele parti exista si scapari si pe nimeni nu ii opreste sa faca o baza de date cu ce trece si ce nu trece unui anumit test ... ceva in genul euroncap dar pentru casti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 daca o tigaie la 50 de lei rezista cand dai de pamant cu ea de ce nu ar rezista si o casca made in china care are aprobari de 2 bani de genul ece 22.05 ... binenteles, de ambele parti exista si scapari si pe nimeni nu ii opreste sa faca o baza de date cu ce trece si ce nu trece unui anumit test ... ceva in genul euroncap dar pentru casti. tigaia ii tigaie si casca ii casca... nu toate chinezariile sunt slabe, dar majoritatea sunt ca ceapa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 tigaia ii tigaie si casca ii casca... nu toate chinezariile sunt slabe, dar majoritatea sunt ca ceapa.... poate ... dar tigaia e mai ieftina si mai rezistenta la socuri ... cat despre castile made in china, cica da, unele sunt bune iar altele nu, cine stie mai bine care si cum ... sa spuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 poate ... dar tigaia e mai ieftina si mai rezistenta la socuri ... cat despre castile made in china, cica da, unele sunt bune iar altele nu, cine stie mai bine care si cum ... sa spuna poi tigaia nu este facuta din ce este facuta si casca de aia rezista dar tu de ce nu crezi ca cele not made in china sunt mai superioare decat cele made in china...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 poi tigaia nu este facuta din ce este facuta si casca de aia rezista dar tu de ce nu crezi ca cele not made in china sunt mai superioare decat cele made in china...??? pai ar trebui sa le faca si eu nu am zis ca cele not-made-in-china sunt mai superioare, ci doar insinuez ca unele sunt cateodata mai scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 pai ar trebui sa le faca si eu nu am zis ca cele not-made-in-china sunt mai superioare, ci doar insinuez ca unele sunt cateodata mai scumpe aha... ok. nu mi-as putea imagina casca facuta din ce este facuta tigaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 omfg ...de la casca sa ajuns la tigaie .. va dau si 2 oua sa le prajiti ?? fara caterink daca continuati asa, mutati`va discutia pe mess sau pm .... e penal ce offtopic faceti ... nu vreau sa par ala adminu sau ala "inteleptu" dar totusi .... chiar despre tigai vorbiti ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 omfg ...de la casca sa ajuns la tigaie .. va dau si 2 oua sa le prajiti ?? fara caterink daca continuati asa, mutati`va discutia pe mess sau pm .... e penal ce offtopic faceti ... nu vreau sa par ala adminu sau ala "inteleptu" dar totusi .... chiar despre tigai vorbiti ? ) poi vorbim de tigaie pentru ca il comparam cu casca... de aia s-a ajuns la tigaie... uitate putin mai sus caci comparam casca cu tigaia deci nu e offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 auziti sa imi faceti si mie semn in trafic sa pun casca pe cap ca deobicei nu o folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate