Vizitator Hairy Poker Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Stie cineva care e baiatul care a plecat ieri de la semafor de la vatra luminoasa pe dupa amiaza si dupa cateva uili scurte a dat motorul peste cap la propriu?? Hint: Kawa albastra motor 600+ cred... Dupa ce a comis-o s-a ridicat, s-a clatinat si a cazut din picioare... Dupa nu mai stiu ce s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Nu vreau sa fiu rau, nu vreau sa par insensibil... dar asa se cerne malaiul... Imi pare rau pentru omul care sufera... dar si cand ti-o ceri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 thomas, poate i s-a blocat acceleratia... esti cam aspru.... wizi tu ce n-ai oprit sa vezi ce are ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Pentru simplul fapt ca nu l-am vazut eu ci un coleg de munca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 thomas, poate i s-a blocat acceleratia... Sorinake ye, sure Sper ca baiatu' este OK ... o fi cazut din picioare din cuza shocului nu din cauza ranilor. Sper ca nu este nimic grav. Oare cand o sa va invatzatzi minte. Of, Doamne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Mah, nu zic, i s-o fi blocat. Poate n-am dreptate. Dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Pentru simplul fapt ca nu l-am vazut eu ci un coleg de munca.... si ce daca ma ? trebuia sa opresti Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 eu cred ca s-a intamplat fiindca o fi vrut sa schimbe viteze sus si nu o fi intrat in superioara, omu a dat gaz iarasi cu ea sus si fiind in inferioara inca (alta turatie + alt cuplu = alt impuls) i-a fugit de poponeata inainte si poc... cica nu avea viteza cand a cazut (probabil vroia sa schimbe 1-2) bafta lui... sper sa fie oki si sa fi invatzat ceva din asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 sau vorba lu' nenea dobrescu i-a scapat mana-n gaz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Cred ca tipul a vazut vreun film de-al lui Ghost Rider si a crezut ca si el poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Nashpa, n-am ce zice! Bine ca n-a patito mai rau, rau ca a patito si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 nu inteleg ce atita tevatura. DA, ca sa inveti sa te dai pe-o roata se poate intimpla s-o dai peste cap. DA, unii sintem dispusi la asta, altii nu. DA, toti aia pe care-i vedeti prin filme au trantit zeci de motoare. dupa care s-au sculat si au luat-o de la capat. what's the big deal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
actadi Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 venea unul din spate pus pe intrecere si nu-l mai putea evita si-l facea zebra! Dar lasa ca noua nu ni se intampla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 Wizzie trebuia sa opresti chiar daca nu erai acolo , asa ar fi fost corect din partea ta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 nu inteleg ce atita tevatura. DA, ca sa inveti sa te dai pe-o roata se poate intimpla s-o dai peste cap. DA, unii sintem dispusi la asta, altii nu. DA, toti aia pe care-i vedeti prin filme au trantit zeci de motoare. dupa care s-au sculat si au luat-o de la capat.what's the big deal ? Perfect adevarat de fiecare data cad incercam sa facem asa ceva ne asumam riscul.Si eu incerc sa invat sa ma dau pe-o roata si de fiecare data cand incerc i-mi asum riscul ca sar putea sa fac motorul zdrente sau sa-mi rup capul.Nu ai cum sa inveti daca nu incerci.Bine ar fi ca baiatul sa fie ok si data viitoare sa faca astfel de jumbuslucuri intr-un loc in care sa nu puna in pericol viata pietonilor.Fiecare face ce vrea cu viata lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 bine zis mario...cine invata cum sa se dea pe o roata sa se duca intr-un poligon...undeva sa invete si apoi sa incerce si pe drumuri publice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 .. si apoi sa incerce si pe drumuri publice sau nu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 aici pur si simplu se incerca a se afla cine este acel cumatru, si ce o fi fost in capshorul lui... nimeni nu contesta nimanui calitatile de pilot, chilot, sau ce se considera fiecare... iar ce face fiecare cu fieru' si cu sanatatea lui, e problema lui in mod exclusiv... asa ca nu vad rostul fronturilor pro si contra a ceea ce a facut el, caci daca stam sa ne gandim bine nu isi au rostul, fiindca a facut o prostie iar cei care ar sustine o prostie nu suporta comparatie.... si vorba aia, greseala se iarta - prostia se plateste... a comis-o..... plateste..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 asa cum i-a scapat mana in gaz sau nu i-a intrat in viteza, la fel de bine putea sa faca alta prostie si sa blamam acum vreun conservar. poate ca poligonul si locurile speciale sunt mai potrivite pt asa ceva. sper sa fie intreg si sanatos ca inainte, L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 E poligonu de la ilioara sa te tot dai pe cate rotzi vrei acolo... liber, nu te foote nimeni la creier... dar nu prea te vede lumea asta-i mai nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 ca sa nu mai zic de unii care cad cu motoare noi printre gaini, in curbe cu pietrish:) Cin' sa fie, cin' sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Mah nu observatzi ca suntetzi off topic?? si ce mah daca am traumatizat si eu cateva gaini... makar nu tzin tramvaiu' garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 e cam inexact bre, tramvaiul a cam parasit depoul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 nu inteleg ce atita tevatura. DA, ca sa inveti sa te dai pe-o roata se poate intimpla s-o dai peste cap. DA, unii sintem dispusi la asta, altii nu. DA, toti aia pe care-i vedeti prin filme au trantit zeci de motoare. dupa care s-au sculat si au luat-o de la capat.what's the big deal ? Alo, nenea, facetzi ce vretzi, cand vretzi dar nu unde vretzi. Nu in trafic. Dar bine, in poligon nu va vede nimeni. Ce pacat. Totzi plangetzi ca va intreaba totzi cretinii "cat baga nenea?". Dar va datzi pe o roata in orash ca aceashi idiotzi sa zica"mama, ce tare e baiatu'". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate