Lutzifer Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Plimbarica de azi 06.04.08 , Ar-Salonta-Holod-Beius-Stana de Vale-Beius-Varfurile-Gurahont-Buteni-Siria-Ar ... a fost 3 sfert pe ploaie ! , in rest tot ! Cea mai faina senzatie a fost ca am reusit sa ajungem sus la Stana de Vale , si ne-am plimbat pe zapada de 1 m pe drum ... am fost la cascada ( nici castile nu le puteam da jos ca asa ploua ) ... Si apropo au fost 2 Grade Scurt SlideShow ... JCNmikl1DOk Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=732 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Fain, fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Fain , fain , fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Scurt SlideShow ... Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=732 Am pus din nou Slide`u ca nu s-a mai vazut din cauza modificarilor la forum ! Editat Aprilie 22, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicn12 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 hm.. nu am ce sa zic.. frumos:))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Stiti cumva in ce stare mai e drumul Stana-Les-Remeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Stiti cumva in ce stare mai e drumul Stana-Les-Remeti? Nu stiu (inca) , da in viitoru apropiat o sa mergem si pe acolo Speram sa nu fie zapada , aia asteptam sa se topeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Scurt SlideShow ... Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=732 Am pus din nou Slide`u ca nu s-a mai vazut din cauza modificarilor la forum ! Frumos si relaxant.Montajul pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 cred ca v-am vazt si dupa 20 |Mai prin zona, mergeati spre Padis, erati in ultimul sat din zona, Boga cred, vreo 10 aradeni...poate ma insel...oricum, faina tura si zona nu mai spun...noi am bagat pe jos 25 km dus-intors, am trecut si pe la cetatile Ponorului...superb, recomand calduros...succese si iesiri cit mai placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate