braindamaged Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hy there!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Buna , Ma numesc Sorin si sunt un motohalcoolist, Nu ma mai motohalcoolizez din noiembrie si intentionez sa ma lupt pt a ramanea curat pana saptamana viitoare! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Buna , Ma numesc Sorin si sunt un motohalcoolist, Nu ma mai motohalcoolizez din noiembrie si intentionez sa ma lupt pt a ramanea curat pana saptamana viitoare! Multumesc ! sa ne traiesti mah.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 salut,despre mine nu e mult de zis doar atat : umpic sarit de pe fix motocicleta un Yamaha FZR600 modest Hello Rarzvi Buna , Ma numesc Sorin si sunt un motohalcoolist, Nu ma mai motohalcoolizez din noiembrie si intentionez sa ma lupt pt a ramanea curat pana saptamana viitoare! Multumesc ! Salut Sorine si bine-ai aterizat aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 sa ne traiesti mah.... Mersi mersi....astept sa vin acasa o data ca m-am saturat de macaronarii astia!!! Hello Rarzvi Salut Sorine si bine-ai aterizat aici salut....bine v-am regasit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Mersi mersi....astept sa vin acasa o data ca m-am saturat de macaronarii astia!!! Ce-ti face degetu' mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 tot ala /index.php?showtopic=195503 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Ce-ti face degetu' mare? oo..bine bine face..ii mai gras decat celalalt.. nu s-o mai desumflat... Atentie....cred ca ma fazeresc iar...sunt in tratative... Spor la ture maine....(10) oo..bine bine face..ii mai gras decat celalalt.. nu s-o mai desumflat...Atentie....cred ca ma fazeresc iar...sunt in tratative... Spor la ture maine....(10) Si numai bine pe 10 mai sunt din nou motoalcoolist intreg.... fazer600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Felicitari, te asteptam acasa,sa va vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Felicitari, te asteptam acasa,sa va vedem... Abia astept sa vin acasa.....o am aici in curte ..radiata....si ma roade ca nu pot sa ies la o plimbarica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Abia astept sa vin acasa.....o am aici in curte ..radiata....si ma roade ca nu pot sa ies la o plimbarica.... Fa o poza la frumoasa sa o vedem si noi, bag-o aici sa o cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Cunoasteti pe cineva care vine in urmatoarele 10 zile in italia???? daca auziti ceva va rog PV...am de dus un motor in ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) Eu stiu,dar sunt cu masini mici in schimb s-ar putea vorbi cu astia care aduc masini si motoare,ar fi cativa..ma gandesc ca ei tranziteaza permanent Italia. Editat Mai 14, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) Eu stiu,dar sunt cu masini mici in schimb s-ar putea vorbi cu astia care aduc masini si motoare,ar fi cativa..ma gandesc ca ei tranziteaza permanent Italia. NR DE TEL...CEVA.... mersi Poze motor !!! si inca cateva poze de spalat pe ochi Editat Mai 14, 2008 de dozzer_bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Cunoasteti pe cineva care vine in urmatoarele 10 zile in italia???? daca auziti ceva va rog PV...am de dus un motor in ro. /index.php?showtopic=209970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 /index.php?showtopic=209970 mersi man...am vrb deja cu ei...dar problema e ca pe 24 eu plec de aici...si ei nu ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 NR DE TEL...CEVA....mersi Poze motor !!! si inca cateva poze de spalat pe ochi Nice baby nice.. Am sa mai intreb maine pe cineva sa vad daca are drum incolo inainte sa vi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stresman Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 salut,despre mine nu e mult de zis doar atat : umpic sarit de pe fix motocicleta un Yamaha FZR600 modest am uitat sa ma prezint...ma cheama Razvan,greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 am uitat sa ma prezint...ma cheama Razvan,greseala mea io-s Cristi ... Incantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 si o luat balcu motor.....FAINNNNNN!!!!! p.s. o zis ca nu ii curios de voi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 eu sunt curios de toti cei ce incaleca 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Am intrat si eu in randul vostru amu.Mircea sa te faci bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Am intrat si eu in randul vostru amu.Mircea sa te faci bine welcome to the jungle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Am intrat si eu in randul vostru amu.Mircea sa te faci bine Bine'ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate