alin_barburas Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Nume : SUZUKI Prenume: GSF 120 N BANDIT Nascut in 2002 , culoarea argintie, rulaj de 28 000 km , stare de sanatate ok, cu benzina stau mai prost dar imi revin incet-incet. Azi am sosit din tari straine si ma aflu in posesia lu Troasca & Jeni. Peste o ora ies la prima tura sa va vad drumurile , daca vreti sa ma cunoasteti haideti la birtutu din padure. Pun si o poza sa ma recunoasteti. Salu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocco23 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 faina mobra doamna troasca multi km fara evenimente in 28 ne vedem pe meses la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Nume : SUZUKIPrenume: GSF 120 N BANDIT Nascut in 2002 , culoarea argintie, rulaj de 28 000 km , stare de sanatate ok, cu benzina stau mai prost dar imi revin incet-incet. Azi am sosit din tari straine si ma aflu in posesia lu Troasca & Jeni. Peste o ora ies la prima tura sa va vad drumurile , daca vreti sa ma cunoasteti haideti la birtutu din padure. Pun si o poza sa ma recunoasteti. Salu' Felicitari man !!! Azi dupa ce am vorbit cu tine la telefon am zbughito nici la juma de ora sa o vad ca n-am putut rezista .Este bestiala.Griji de ea.Ne vedem pe deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Faina mobra mai.Imi place griul mult Sper sa ne vedem sambata cand vin inapoi.Am auzit ca om merge in Ungaria Week-end urmator .Ma bag si eu.Multi Km fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyA Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) 1200 nu 120 , de la emotii, ce sa faci.........Mersi de urari, asteptam sa va beliti si voi ochisorii Ia permisu Rocco ca am trecut azi pe langa casuta ta si il cam umple prafu. Hende nu stiu tu, dar noi in Ungaria nu mergem! Nu ne permite timpu si buzunaru. Si prima poza pe motor............................... Editat Iunie 12, 2008 de MyA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Am vrut sa il corectez si eu mai sus,dar am zis ca mai bine tac clar ca emotiile si-au spus cuvantul.Inca o data bafta cu motorul.Nu ma satur sa il privesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 si eu vreau!!!! fara suaprare "banditilor" da a lui alin e cel mai tare! si arata bestial. si jeni draga de ce nu-ti palce "ligheanul" ala ? arata foarte frumos asa plus ca are si aaporatoare... ma rog mie imi place mai mult asa decat cu semicarena, nici nu cred ca ar fi atat de frumos. acuma ma uitam si eu dupa din asta dapi mie mi-e firca si de 600 dapoi de 1200.... sa-l folositi sanatosi si cat mai multi km fara intamplari nedorite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulger Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Nume : SUZUKIPrenume: GSF 120 N BANDIT Nascut in 2002 , culoarea argintie, rulaj de 28 000 km , stare de sanatate ok, cu benzina stau mai prost dar imi revin incet-incet. Azi am sosit din tari straine si ma aflu in posesia lu Troasca & Jeni. Peste o ora ies la prima tura sa va vad drumurile , daca vreti sa ma cunoasteti haideti la birtutu din padure. Pun si o poza sa ma recunoasteti. Salu' Cat prinde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Cat prinde ? Inca mi-e cam morcov de dansu ca are vana de numa-numa , tre umpic sa ma obisnuiesc cu el ca ii diferenta de la cer la pamant intre asta si fostu. Dar ne dam noi greata, stai linistit. Sa treaca ceva km si o sa fie ok. Multumim de urari si vorbe bune la toti, da aveti grija sa nu il deocheati mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 multi si frumosi km impreuna va doresc.... ne vedem sambata la o tura!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_kozma Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 sa o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OZ custom Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Am intrat si eu in randul vostru amu.Mircea sa te faci bine Mare om hende asta ,,,,,ba tu tre sa dai un rezervor de benzina ca nu mi-ai zis ca t-ai luat trotineta,,, io tat timpu tre sa aflu de la altii,,,te stept prin cj , daca nu ,ne vedem la broscarie Serus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Mare om hende asta ,,,,,ba tu tre sa dai un rezervor de benzina ca nu mi-ai zis ca t-ai luat trotineta,,, io tat timpu tre sa aflu de la altii,,,te stept prin cj , daca nu ,ne vedem la broscarie Serus.. Bine mai....Da care esti.Ca toti aveti niste nume,de unde sa stiu eu care sunteti toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Bine mai....Da care esti.Ca toti aveti niste nume,de unde sa stiu eu care sunteti toti Zapartan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Bine mai....Da care esti.Ca toti aveti niste nume,de unde sa stiu eu care sunteti toti Vrajitorul din goz, sau poate Dorothy? Salutare Ovi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 ms bajeti .E..salutari Zapartan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OZ custom Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Serus fratilor ,,,, Vrajitorul din goz, sau poate Dorothy? Salutare Ovi Barburasule ,,,da frumos si colorat mai sti tu sa vorbesti,,,,vezi ca stiu unde stai si poate visezi urat.... He He He Editat Iulie 15, 2008 de OZ custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 si noi stimi ca ai logan rosu sau mov e culoare aia? :blink: acest medicament se paote elibera fara prescriptie medicala, daca apar manifestari neplacute adresati-va ...... cui trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Mare om hende asta ,,,,,ba tu tre sa dai un rezervor de benzina ca nu mi-ai zis ca t-ai luat trotineta,,, io tat timpu tre sa aflu de la altii,,,te stept prin cj , daca nu ,ne vedem la broscarie Serus.. Dute ma Ovi ca buna memorie ai.Vad ca nu ai uitat de atata vreme.Las ca om face o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OZ custom Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 cum sa uit chesti deastea, lasa ca dau io o bere ca te-ai ajuns si tu cu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 posesor: Andrei Terhesiu motor: suzuki gsxr600 srad Il am de o luna si is tare multumit de el Meses uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Bine'ai aterizat Andrei Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoxxbogdy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 andrei dar de ce ai pus numa partea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 andrei dar de ce ai pus numa partea buna stii vorba aia ? cealalta ii in reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 salutare la toti motociclistii!! ma numesc Sorin T. iar dupa multi ani si multe vise am reusit acum 2 luni de zile sa intru in posesia unui motor (Yamaha yzf r6 din 2000).sper sa nu am evenimente majore ,tinand cont ca sunt incepator in tainele motociclismului si am "sarit" direct pe supersport..sper sa ma indrumati cu sfaturi utile.sunt deschis pt. a primii orice sugestie (pertinenta) va multumesc! as mai avea multe de spus si totodata de intrebat ..dar asta sper sa se intample "face to face" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate