alexandru1771 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 deci ocupa spatiu.....nu incap de ea.... este pe 18 ,din aluminiu cred,aurit,in stare buna,nu e lovita sau indoita,made in spain,etc.....50 de ron! vand janta 50 ron! VANDUT! JUDAS cand vi sa iti duci piesele de etz??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilohertz Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 vand geaca piele cu protectii detasabile,marca BLADE(aproape orice marime)si marca CARPE DIEM...in august se pot proba marimea M din BLADE si CARPE DIEM(ambele culori)...pot aduce la comanda geci piele cu proptectii detasabile cu logo moto... se pot proba in august la turda sau cluj marimea M la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 La Spinners GSXR 750 20th anniversary Yoshimura edition K5 4500 km furtune frana carbon look evacuare Yoshimura trioval flame Paint job replica MOTOGP Rizla GARANTIE 18 LUNI 6500 EURO beton motor, merita toti bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 vand geaca piele cu protectii detasabile,marca BLADE(aproape orice marime)si marca CARPE DIEM...in august se pot proba marimea M din BLADE si CARPE DIEM(ambele culori)...pot aduce la comanda geci piele cu proptectii detasabile cu logo moto... se pot proba in august la turda sau cluj marimea M 180eu orice model(BLADE sau CARPE DIEM) sau pretul negociabil la gecile piele cu logo moto..spune-mi marca motorului pe care-l conduci,iar eu iti fac oferta geaca cu logo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 casca berik a facut cunostinta cu pamantul,este zgariata.deci nu se mai vinde.restul inca valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 vand rim strip-uri fosforescente,6m lungime,7mm latime.rola vine insotita de un dispozitiv de cauciuc care ajuta la aplicarea in mod egal pe toata suprafata rotii...stoc disponibil-rosu,verde,galben,albastru,roz,portocaliu,auriu..pret 550 mii lei rola plus taxe postale(sau se pot ridica de la turda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 casca berik a facut cunostinta cu pamantul,este zgariata.deci nu se mai vinde.restul inca valabile verifica-ti inboxu' cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 vand rim strip-uri fosforescente,6m lungime,7mm latime.rola vine insotita de un dispozitiv de cauciuc care ajuta la aplicarea in mod egal pe toata suprafata rotii...stoc disponibil-rosu,verde,galben,albastru,roz,portocaliu,auriu..pret 550 mii lei rola plus taxe postale(sau se pot ridica de la turda) detali cum cumpar? Nr telefon o adresa etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 detali cum cumpar? Nr telefon o adresa etc... depinde ce culoare vrei...am cateva la turda,deci le poti ridica direct de acolo sau le primesti prin posta...sau daca nu e pe stoc culoarea dorita,intr-o saptamana o trimit la turda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
study_dudu Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 nu dezdoi si nici nu indoi ... donez 2 oglinzi de virago(oglinda stanga putin zgariata:D)...si trei semnalizatoare personalizate cu grilaj si vultur(al 4-lea e spart urat de tot)...toate acestea in urma unei cazaturi..pt cei interesati astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR1100 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 vand rim strip-uri fosforescente,6m lungime,7mm latime.rola vine insotita de un dispozitiv de cauciuc care ajuta la aplicarea in mod egal pe toata suprafata rotii...stoc disponibil-rosu,verde,galben,albastru,roz,portocaliu,auriu..pret 550 mii lei rola plus taxe postale(sau se pot ridica de la turda) salut vreau si eu rosu, ajunge o rola pentru un motor? tel, adresa de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 salutvreau si eu rosu, ajunge o rola pentru un motor? tel, adresa de contact? da,o rola ajunge pentru doua roti pe 18 pentru ambele fete(6m lungime...7mm latime).momentan nu mai am rosu..daca nu te grabesti,o trimit sambata si marti(sapt.viitoare ) ajunge la turda.o poti lua de acolo sau o trimit prin posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 COSTUM DAINESE 2 BUCATI ALB-ROSU 350 DE LEI PROTECTII FULL 0740.369.512 SAU PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) butuc roata fata etz +spite,masca far,toba etz un pic indoita,gratis. carburator incomplet,frana spate,roata dintata spate,soclul de la pozitie si frana spate etc...gratis asfalt uscat! pe bani doar partea de jos a telescoapelor fata.(40 de lei) am mai gasit ax roata fata ,spate de etz,ulei cutie t 80 pt completare(400 g) gratis. am mai gasit ax roata fata ,spate de etz,ulei cutie t 80 pt completare(400 g) gratis. Editat Iulie 29, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 vand mai multe chestii... /index.php?...p;#entry1365935 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 doar putina customizare si ordine..ca zici ca era pom de craciun cu atatea prostii pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 nu dezdoi si nici nu indoi ... donez 2 oglinzi de virago(oglinda stanga putin zgariata:D)...si trei semnalizatoare personalizate cu grilaj si vultur(al 4-lea e spart urat de tot)...toate acestea in urma unei cazaturi..pt cei interesati astept pm merg pe un enduro? daca da da un pm sau un bip la telefon 0724560221 thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 As vinde filtre de ulei de Yamaha majoritatea modelelor 25RON ,ghhidon intruder 800 gen aripiore de porumbel,diametru 25mm 100RON.Info pe privat sau pe 0746762204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 VIND TRANSALP 1999 XL 600 V 23 000 KM NEGRU 3600 EURO NEG.URGENT CA BMW-UL VINE DEJA PE DRUM !!!!!!!!!!! P.S TEL MEU :0745648091 ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 >Indoi Aprilia RX 125, 125cc 2T 30 cp an 95, stare perfecta de functionare, placute frana noi, telescoape furca fata refacute. Pret 700 euri. FIXMotocicleta nu este inmatriculata. >Indoi Scooter Rieju 50CC 4T din 2007 1400 km la bord, in perfecta stare. 500 euri FIX. Este cu actele la zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 180eu orice model(BLADE sau CARPE DIEM) sau pretul negociabil la gecile piele cu logo moto..spune-mi marca motorului pe care-l conduci,iar eu iti fac oferta geaca cu logo... O oferta ... PM ... SUZUKI te rog ... vand rim strip-uri fosforescente,6m lungime,7mm latime.rola vine insotita de un dispozitiv de cauciuc care ajuta la aplicarea in mod egal pe toata suprafata rotii...stoc disponibil-rosu,verde,galben,albastru,roz,portocaliu,auriu..pret 550 mii lei rola plus taxe postale(sau se pot ridica de la turda) Albastru indigo ... nu ai ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 asta e singura nuanta de albastru... ...momentan,pe stoc sant doar modelele astea de geci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Vand filtre ulei pt Yamaha urmatoarele modele, virago toate, SR, XS,TOATE MODELELE, XT,TOATE MODELELE, XZ, SRX, TT 600, XVS,DRAGSTARURI TOATE MODELEL, SZR, XTZ, TDM, TRX, BT1100, PRET 25 LEI BUCATA LIVRABIL IMEDIAT GHIDON INTRUDER 800 25MM DIAMETRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 asta e singura nuanta de albastru... ...momentan,pe stoc sant doar modelele astea de geci... marimi .... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 VIND TRANSALP 1999 XL 600 V 23 000 KM NEGRU 3600 EURO NEG. URGENT CA BMW-UL VINE DEJA PE DRUM !!!!!!!!!!! P.S TEL MEU :0745648091 ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate