Sari la conținut

Kawasaki Z750

disabled_Cata
 Share

Postări Recomandate

Totul incepea intr-o zi de vara calduroasa. Ies la plimbare cu fostul meu pui de ninja. Pe arsita soarelui ,aud un soptit.....era ea , micuta ninja. Ma cobor de pe ea si ma apropii tandru. Imi spunea cu lacrimi in ochi,(uleiul ii curgea din semeringuri) ca nu e vina ei ca nu s-a nascut pe circuit, implorandu-ma s-o las acasa si sa n-o mai tarai in toata Timisoara turata la 13 000 ture. O mint ca am sa merg incet,ca incerc sa n-o turez, dar seara cand ajung acasa, uleiul din ea curgea mai tare ,sangera si din motor pe la garnituri. M-am decis: Imi trebuie o motocicleta de strada, sa nu stau in maini pe ea tot timpul si sa nu ma doara spatele mai mereu. Si cum toata lumea stie ca Honda e Honda, mi-am luat un frumos Kawasaki Z750 -2004. Mirific. Nu ma forteaza sa-i dau gaz, merge cat vreau eu fara sa stea turat la maxim. Vi-l prezint :

post-10285-1207669912_thumb.jpg

post-10285-1207669934_thumb.jpg

post-10285-1207670109_thumb.jpg

post-10285-1207670192_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un streetfighter adevarat .

Mai degraba un allrounder agresiv. :angryfire:

Sa o stapanesti sanatos! :angryfire:

Link spre comentariu

• 9 months later...

eu nu am nici o problema cu vibratiile.exista niste vibratii (nu cred ca exista motocicleta fara vibratii)care sunt in limite normale si nu ma supara.chiar am auzit pe cineva ca de la 120km/h nu mai vede in oglinzi din cauza vibratiilor.probabil ca anumite reglaje nu mai corespund(asta intr-un caz fericit).Z750-ul meu este din 2004 cu 14000km

post-4927-1232713917_thumb.jpg

Link spre comentariu

eu nu am nici o problema cu vibratiile.exista niste vibratii (nu cred ca exista motocicleta fara vibratii)care sunt in limite normale si nu ma supara.chiar am auzit pe cineva ca de la 120km/h nu mai vede in oglinzi din cauza vibratiilor.probabil ca anumite reglaje nu mai corespund(asta intr-un caz fericit).Z750-ul meu este din 2004 cu 14000km

:scratch:)

eu ce mai auzisem pe la unii, pe la atii, era ceva gen intre 3 si 4.000 vibreaza de-ti rearanjeaza verteberele, iar intre 4 si 5.000 de ture e moarta, tragi de gaz si nu se intampla nimic.. e posibil sa nu fi retinut e corect palierele respective dar in nici un caz nu era vorba de peste 7.000!

ma miram, pt ca eu nu am simtit vibratii deranjante la "bestia" mea si a mea e 2 paralel, nu 4 in linie si eram un pic onfuz cum poate un 4IL - care "cica" sunt cele mai echilibrate - sa vibreze mai tare decat un 2 IL? iar chestia cu vibratia la 120... spune-i sa mearga pe un ER6 sii.....n-o sa vada nimic in oglinzi decat coatele, si asta stand pe loc :D . Cred ca tine si de calitatea oglinzii in sine, cat e de bine e montata in carcasa, unde e pozitionata pe ghidon, prinderi, etc, iar la 120 nici o motocicleta pe care am amers pana acum (nu c-as fi mers pe mai mult de 4) nu m-a uimit prin calitatea imaginii in oglinzi

taaaaaaaare o sa mai fiu in dilema cand m-oi hotari sa-o schimb pe a mea...

ride safe

Link spre comentariu

Vibreaza pe toata plaja de turatie, dar cel mai tare pe la 7-8 mii. Oricum e senzatie cand esti la 8 mii in a II-a si ii dai a treia cu gazul la maxim.

Oricum nu cred ca exista vreun posesor de zet pe care sa-l deranjeze vibratiile. mie chiar imi place sa-l tin in turele alea. Iar legat de lipsa de putere intre 4-5mii....chiar am dubii. Desi e posibil, nu am stat sa urmaresc.

Link spre comentariu

Fata nu e reglabila, e destul de rigida se poate inmuia doar prin schimbarea arcurilor. Spatele e reglabil. Sta bine pe curbe. La consum niciodata nu ma uit. Bag in rezervor oricat cere, asta e singurul lucru la care chiar nu ma uit. Oricum nu te rupe , undeva la 6-10 % depinde cum tragi.

Iar ca motocicleta de incepatori.......doar daca ai talent nativ....sunt 110 cai...cuplu peste vitezane......Eu nu o recomand.

Link spre comentariu

Exista motocicleta care nu vibreaza.

"Honda e Honda".Sevenfyfti.Aceiasi clasa.

Mai e Suzuki de 750 care nu stiu daca vibreaza.Am sa aflu in primavara , avem un motor in Sibiu.

Kawa are un aspect mai atragator.Nu este chiar atat de "clasic".Arata bine si cele din anii "90.

Sa-l folosesti sanatos.

Cu respect.

Link spre comentariu

Exista motocicleta care nu vibreaza.

"Honda e Honda".Sevenfyfti.Aceiasi clasa.

Mai e Suzuki de 750 care nu stiu daca vibreaza.Am sa aflu in primavara , avem un motor in Sibiu.

Kawa are un aspect mai atragator.Nu este chiar atat de "clasic".Arata bine si cele din anii "90.

Sa-l folosesti sanatos.

Cu respect.

Mituri. nu exista motocicleta care sa nu vibreze... poate sa nu vibreze atat de tare ca... (si aici dai comparativul), dar sa nu vibreze de loc, sincer ma indoiesc; depinde cat te deranjeaza, sau cat de "nesimtit" esti, ca rider (nu e un atac personal - e o figura de stil)

@ Disabled Cata: o si vinzi?!?!

Link spre comentariu