wolf4mwolf Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 E miercuri... in sfarsit ....care veniti la Arc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 (editat) Eu si Hell Rider. Janel si-a anuntat prezenta indirect. Apropos, cind vedeti Nipra, sa-i faceti loc si sa o ajutati sa o puna pe cric. Editat Mai 25, 2005 de ipman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Apropos, cind vedeti Nipra, sa-i faceti loc si sa o ajutati sa o puna pe cric. ...nu fi rautacios... Voi fi shi eu acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 ...nu fi rautacios... nu mai are voie omu' sa spuna adevarul in ziua de azi daca scap de la munca vin shi eu, cred ca pe la 20.30-20.45, daca mai gasesc pe cineva la ora aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Confirm ce a spus Ipman. Semnez condica pe la ora 18.30-19.00. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Si noi ,... , si noi. Vom fi acolo de pe la 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 şi eu cu seby vom fi pe acolo pe la 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 imi ascut un dinte... sper sa ajung la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Idem Hellryder! Poate chiar mai devreme (ca daca mai trec p-acasa, fac o ora dus si o ora intots cel putin, si ajung dreq la 9 acolo ) Nu ca i-ar pasa cuiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 şi eu cu seby vom fi pe acolo pe la 19. mereu un cuplu sudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 ??? ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Incantat de cunostina domnii Joe Black, Lt.Navarro , Placebo,Rontz,Hellrider , domnisoara Janel si Kali Sper sa ma mai primiti si sa imi faceti cunostinta cu mai multi ..ca azi a fost prema zi si am fost si eu mai timid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Da ingerasule, a fost o prima zi! De primit, baietii primesc. De cunoscut, o sa-i cunosti si pe ceilalti. Bafta la achizitionarea motorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Nu am fost rautacios la adresa fetei. Doar v-am rugat sa o ajutati, pentru ca nu il poate pune singura pe cric in siguranta. Proprie experienta, duminica, in ploaie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Bah care m-ati sunat la 11 noaptea sa ma chemati in Corint DORMEAM ATAT DE BINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Nu am fost rautacios la adresa fetei. Doar v-am rugat sa o ajutati, pentru ca nu il poate pune singura pe cric in siguranta.Proprie experienta, duminica, in ploaie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Ai dreptate, mi-am luat singur o bila neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 janel ishi lauda fiara in corint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 (editat) @D.M.W. : cam "tarliu" dar... Merci 4 the ride! cheers. I owe ye one! Editat Mai 27, 2005 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate