indispus Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) Salutare! Astazi ma pun in genunchi si arunc de curiozitate un ochi pe sub dansa, fara motiv, de curiozitate. Observ ca langa cric atarna un un furtunas negru de vreo 5 cm. Am facut si niste poze... cam asa arata. M-am aplecat mai bine, si vad ca vine de sub rezervor, probabil de prin partea superioara a motorului, posibil chiar si de la carburator. Poza. Alta poza. Nu am reusit sa-l urmaresc sa vad exact de unde iese . Trec pe partea dreapta a motorului si observ un alt astfel de furtun, putin ascuns dupa ambreiaj. Poza. Alta poza. Acesta din urma urca spre carburator, dar nu garantez ca din el iese. Vizibilitatea nu mi-a permis sa confirm asta. Este normal ca aceste doua furtune sa 'vanture' libere, sau ar fi trebuit 'infipte' pe undeva? Chestia e ca motorul merge ok, nu am observat nimic anormal... Editat Aprilie 12, 2008 de indispus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Cert este ca e foarte normal. Sunt furtunuri de refulare. Am si eu 2 tot acolo la Yamaha YZF600R si mai stiu multi care le au. Ceea ce nu+s sigur este de unde sunt (nu vreau sa zic o prostie). Daca stie altcineva mai bine, ok daca nu am sa ma uit eu cand am timp in cartea tehnica si iti zic. Pana atunci stai calm ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Cert este ca e foarte normal. Sunt furtunuri de refulare. Am si eu 2 tot acolo la Yamaha YZF600R si mai stiu multi care le au. Ceea ce nu+s sigur este de unde sunt (nu vreau sa zic o prostie). Daca stie altcineva mai bine, ok daca nu am sa ma uit eu cand am timp in cartea tehnica si iti zic. Pana atunci stai calm ca e ok. Sunt ok acolo in functie de model di tip de moto ar fi furtune pentru refulare de la:rezervor, supraplin carburatoare,supraplin rezervor,pompa benzina,drenaj carburatoare,drenaj apa buson rezervor ,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vwg0lf Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 primul este de la rezervor si comunica cu gaura pe care o vezi daca scoti busonul de la rezervor. al 2-lea este de la antigel. e normal sa fie asa, dar la mine I parca nu atirna asa jos, sau depinde din ce pozitie ai facut poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Aprilie 12, 2008 Autor Share Postat Aprilie 12, 2008 Ok baieti, deci e normal... M-ati mai linistit . Multumesc! Eu nu le-am mai vazut pana acum (am motorul de 2 luni si ceva), si intrasem la banuieli . M-am uitat prin cartea de service cateva minute, dar am cedat rapid, fara sa gasesc ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Vezi ca are furtunita cronica! Doar 2 ai?Ti-a dat TNT un raspuns complet.Cel mai des intalnesti doar pe cel de prea plin benzina si antigel in vasul de expansiune,iar la unele de la baterie...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate