gcatavei Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) asta este moto care am luat-o de la un mos nebun...el zice ca este BMW ...altii zic ca este ruseasca... va cer parerea voua... EMV-ul inca nu am reusit sa-l scot din cotetz...mai are si un atas pana la el Editat Aprilie 14, 2008 de gcatavei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 ... daca ai avea si tu PUTINA RABDARE, POATE CA S-AR VEDEA CEVA IN POZELE ALEA ALE TALE , ia sa ghicesc: e vreo chestie ruseasca nicidecum BMW mai incarca o data pozele da' LASA-LE SA SE INCARCE .... ca m-ai facut curios ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcatavei Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 am reusit sa pun si pozele..uitati-va si concluzionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) ...cadru , cutie(transmisie?) roate, de M, motorul de BMW...din ce se poate vedea...adica un fel de adunatura... Editat Aprilie 23, 2008 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ...cadru , cutie(transmisie?) roate, de M, motorul de BMW...din ce se poate vedea...adica un fel de adunatura... motorul bmw si arcurile dela prima sa . aicumva si emw sau ai nevoe de emw .da un bip pe 0743062948. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ai vre-un emw de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 furca este de Ural M61. in rest drobu a punctat f. bine, motorul pare a fi de R 71 cu capace de chiuloase de R75. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 R 71 e flathead, si stii, . As crede mai degraba ca e un motor de dupa razboi, o fi pus mosul mana pe un fier de-al politiei. In orice caz frumoasa captura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 "captura"........ mai Aleko esti "culmea"......... este ceva deosebit..... dar "captura" ;) macar nu este "dnepr" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) "captura"........ mai Aleko esti "culmea"......... este ceva deosebit..... dar "captura" ;) macar nu este "dnepr" ...deci, inca odata: cand vrei sa vezi nipru care merge, vi incoace...acum sant doua...sau te opresti in cluj la Berchez cel Turbat, ca si acolo sant veo 4-5 care rup noroaiele prin Gilau.... sau mai aproape, dai o fuga pana in bucuresti si vezi parcul lui Aleko...etc, etc... Editat Aprilie 23, 2008 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 si al meu merge, si al lui cristi si sint sigur ca mai sint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 si al meu merge ....am terminat si eu instalatia electrica in cele din urma...merge ca din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) si al meu merge ....am terminat si eu instalatia electrica in cele din urma...merge ca din fabrica he he azi merg in ovidiu sa-i pun tobele cele noi (home made) si va merge si al meu. Editat Aprilie 24, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 R 71 e flathead, si stii, .As crede mai degraba ca e un motor de dupa razboi, o fi pus mosul mana pe un fier de-al politiei. In orice caz frumoasa captura. Corect, eu sunt boul in situatia asta. Nu prea sunt eu lamurit ce e cu capacul ala de BMW, nu mi se pare a fi de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 tati! vinde motorul separat, ca e de ceva bmw, imi e lene sa sap sa vad exact de care ca nu ma intereseaza. vinde restul de piese de m72 mergi si bea o br rc ca ai scapat de un stres. bafta. p.s. furca e de 72, toata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 motorul sigur e de BMW, de rest nu stiu ce sa zic... arata bine in orice caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Mama masii, nu pot sa deschid pozele sa le vad mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Salut cineva un Dnepr MB 650 de vanzare? Se mai fabrica in Ucraina? Daca da unde as putea sa ma interesez. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 pfffffff.. slabe sanse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 ai putea sa te interesezi la dany oldmoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 he he azi merg in ovidiu sa-i pun tobele cele noi (home made) si va merge si al meu. home made zici? frumoase mai tunuletele, e goala teava ,doar in capat are ciurul ala? unde cu cit ca arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Salut cineva un Dnepr MB 650 de vanzare?Se mai fabrica in Ucraina? Daca da unde as putea sa ma interesez. Mersi mult. http://www.arbalet.net/ si un raspuns oficial cu preturile la MB 650: /index.php?...t&p=1016723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate